Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsme se včera sešli na Zimním klouzání v podkrkonoší, a to v této účasti:

106 1x

205 2x

306 1x

307 1x

309 3x

405 4x

406 5x

Orientační závod vyhrál a 1. cenu ve formě P 307 WRC si odvezl Ježkovi. oči

Myslím si, že se sešla už tradičně SUPER parta lidiček a děkuji všem , kteří jakkoli přispěli k příjemnému průběhu tohoto srazu. Zejména děkuji Radkovi V. a Mašinkovi za pomoc při vyhodnocení výsledků orientační jízdy.

[Editován dne 2/20/Sun, 20 Feb 2005 12:24:28 +0000Sun, 20 Feb 2005 12:24:28 +0000Sun, 20 Feb 2005 12:24:28 +0000Sun, 20 Feb 2005 12:24:28 +0000 Medvěd]

Odesláno

Teď jsem se vrátil ze zimního klouzání a připojuju se také ke chvále organizace celého srazu a všeho s ním spojeným...

Atmosféra a parta lidí naprosto supr. Není co dodat. :):)

PS: Kuchyně byla naprosto bez připomínky také, jídlo výborné a chutné.

Ještě jednou děkuji Medvědovi, Radkovi V. a Mašinkovi za krásné prožití víkendu v podkrkonoší. :papa:papa

Odesláno

ZILA: to je pravda v tom hotelu byl signal jen na pár mistech, a někteří operátoři neměly signal vůbec.

Takže si dovoluju říct, že proste hold smůla..

Odesláno

Ahoj. Ted jsme dorazili do brna. Musim se pripojit ke chvale, srazik super, organizace vyborna, kuchyn sqwela...

Mlada dokonce rikala, ze by tam s nama vydrzela tyden (a to jsem ji varoval, ze se tam mozna bude nudit).

Schrnuto a podrtzeno: bezva vikend:D

Odesláno

Škoda že jsem tam nemohl bejt taky a přitom jsem to měl kousek od domova. Na další zimu už si ty gumy na 100pro koupím:(

Odesláno

Já se jen přidám k ostatním, že to byl perfektní sraz a nemělo vůbec chybu. Medvěd vybral nádherný místo a orien?ák neměl chybu. Takže všem co měli v tomhle srazu prsty DÍKY. :D:papa

Odesláno

sraz byl vazne povedeny a nemuzu nez souhlasit, ze orientak se povedl:-)(doufam, ze Jezkovi.voci brzo 307ma omrzi....)takze se pridavam k tem, kteri dekuji Medvedovi i vsem ostatnim.

Odesláno

Taky se přidávám ke všem, kterým se sraz líbil. Opravdu se povedl. Hlavní zásluha patří MEDVĚDOVI, ale konec konců i všem účastníkům, kteří se dostavili. Děkuji všem, byli jste PERFEKTNÍ.....

Odesláno

Bylo to prostě naprostá pohoda :D Touto cestou děkuji kromě organizátorům i nejlepšímu navigátorovi, spolujezdci a zdravotníkovi Vendulce za nemalý podíl na úspěchu :) Merci beaucoup Vendulko!

BTW A když už jsme u těch prvenství, 406-tky vyhráli na počet :D:P:papa

[Editován dne 21/2/05 Jezkovi.voci]

Odesláno

Připojuji se ke kladnému hodnocení akce a klidně si dokážu představit akci na stejném místě v rámci vyorání první jarní brázdy a zahájení motoristické sezony :)

Mědvěd - výborná organizace, díky.

Odesláno

ještě jedna důležitá věc! Chodíme spolu s Lenkou už asi rok a půl a za tu dobu máme přibližně 3 společné fotky. Mohu Vás tedy všechny poprosit, kdo jste byli a fotili na tomto zimním srazu, aby jste mi poslali fotky, kde jsem společně s Lenkou? Můj mail je 307@destiny.cz Díky za každou fotku :papa

Odesláno
Napsán autorem destiny

ještě jedna důležitá věc! Chodíme spolu s Lenkou už asi rok a půl a za tu dobu máme přibližně 3 společné fotky. Mohu Vás tedy všechny poprosit, kdo jste byli a fotili na tomto zimním srazu, aby jste mi poslali fotky, kde jsem společně s Lenkou? Můj mail je 307@destiny.cz Díky za každou fotku :papa

Právě nabíjím fo?ák, něco určitě mám - moc toho ale nebude. Kdykoli jsem na vás zamířil, tak se Lenka otočila. Takže mám spoustu fotek Destiny zepředu + Lenka zezadu. Zřejmě se nerada fotí, proto asi nemáš moc společných fotek. Ale nic si z toho nedělej - já jsem měl před Martinou holku, se kterou jsem byl 8 let, a nemám ANI JEDNU její fotku. To ty jsi na tom líp ;)

Odesláno
Napsán autorem Jezkovi.voci

Destiny, škoda, že jste se neúčastnili vyvrcholení sobotního večera (či spíše nedělního rána) u Vectora v pokoji. Tam by jste měli i svoje první společné vídijou :D

Zúčastnili se zvukem, nikoli obrazem :D Viz vlákno JAK TO DOOPRAVDY...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...