Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se rozhodl zjistit kolik ta moje 607 žere. Pal. počítač jsem nuloval s plnou nádrží. Po ujetí cca 200km ve městě a trasy do 6km ukazoval 7.6l. Dneska dálnice cca 300km. Tempomat na 140 a spotřeba ukazuje 7.0 ,průměrná rychlost 54km/h ?.Takže to by docela ušlo.

Teď ještě dotankovat a uvidím jak to tentokrát lže.

Odesláno

No mne sa podarilo najmenej 6.8 a to po dialnici, ale je pravda ze som bol vzdy dost nalozeny. Inac kombinovana je 7.4 a v zime mesto aj 10.2. Vsetko podla palubaku.

Odesláno

Mám vyzkoušenou trasu Šumperk - Ostrava a zpět v hodně rozmanitým terénu tj. kopce, serpentiny, rovinky a průjezdy městy, průměr 5,2l / 100km....dodržování předpisů a jízda jak v autoškole....jinak ikdyž jezdím normálně tj. obec 60, mimo 100 tak jsem na 6,5....dálnice teda málokdy....:papa

Odesláno

Ještě by to chtělo dopsat motory.:)

Moje dlouhodobá je po cca 8500km 8.2l převážně město.

Těm 5.2l jsem nechtěl moc věřit, ale okrsky podle předpisů a kousek města a s tempomatem a na manuál 5.6l u 2.7hdi.

Odesláno
Ještě by to chtělo dopsat motory.:)

Moje dlouhodobá je po cca 8500km 8.2l převážně město.

Těm 5.2l jsem nechtěl moc věřit, ale okrsky podle předpisů a kousek města a s tempomatem a na manuál 5.6l u 2.7hdi.

Já jsem se na to především soustředil, zkoušel jsem nejnižší spotřebu.....Takže jsem si fakt ty nohy hlídal ;) .... ale vážně to jde......
Odesláno

Já mám po 8tis průměr 8,0 po dálnici jezdím za 6,4 a s vlekem po dálnici 5,6 . Záleží jak si dávám pozor na spotřebu, když chci a jedu klobouka tak kolem těch 6ti se dá, ale když na to šlapu, leze to dost nahoru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...