Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Říkám tomu klitoris :D poprvé s tím přišla masověji Toshiba někdy před 15-ti lety když místo touchpadů byly ještě trackbally... mě to vyhovovalo ale neujalo se to. Pak to pár firem oprášilo.. třeba teď to mám na Leonovo... je to prostě malej joystick.

[upravil dne 25/6/11 18:48 koblih69]

Odesláno
Aha, díky, jen teda moc nechápu k čemu je to dobrý.

Napríklad podla mna je to milionkrat lepsie, ako touchpad ... Bez toho aby si chodil prstom po touchpade, tu len drzis prst na velmi citlivom joysticku, a skoro bez pohybu ovladas nadherne mysku ...

Ja som mal uz na to taky cit, ze som ani nevedel, ze nieco robim. Mne osobne to chyba na mojom Delli, ale nepomozem si ... Ked si budem vyberat dalsi notas, mozno prave kvoli tomu objednam nejake lenovo ...

Odesláno

Zdravím, koupil jsem notebook MSI a jsou na něm windows XP, a přemýšlím jestli tam nedám winows 7 a chci se zeptat kolik GB potřebuje systém windows 7 na disku ? Když bych 120GB rozdělil na dva disky, a na jednom by byl pouze ten systém nic víc, a na druhém vše ostatní.

Díky.

Odesláno

Pri 7 cke to uz snad ani nema zmysel rozdelovat :) Velmi dobry system, hlavne stabilny, hned jak vysel, sem si praskol W 7 64 bit Ultimate a odvtedy ji mam, coz uz bude zachvilu 2 roky. Absolutne bez spomaleni nebo reinstalu ...

Navic slusne moznosti zalohovani a podobne ...

Odesláno

Ale když je to rozdělený je to přehlednější. A líbí se mi to víc než když je vše dohromady. :)

Takže neví někdo kolik GB potřebuje na disku samotný systém Windows 7 ?

Díky.

Odesláno
Ale když je to rozdělený je to přehlednější. A líbí se mi to víc než když je vše dohromady. :)

Díky.

32bit 16GB, 64bit 20GB. osobně dělim disk na 100GB a zbytek (dle velikosti hdd)

http://windows.microsoft.com/cs-CZ/windows7/products/system-requirements

Odesláno

Ja mam 4 rocny MSI-megabook, priatelka ho 3 roky vlacila do skoly uz jej nestacil,teraz si kupila opat nove MSI.

Stare MSI som si nechal ja,max. spokojnost,baterka drzi stale cca2 hod,uplne tichucky,ziaden problem za tu dobu.

Odesláno

Ještě bych se chtěl zeptat, jaký shánět harddisk ?(které údaje musí být shodné s tím co tam mám ted ?) Když bych tam chtěl dát větší.

Ted tam mám tento:

post-22536-1410961839529_thumb.jpg

Odesláno

Díky.

Co je na tom prehladnejsie ? Je to prezitok s dakedajsich dôb :)

Ked uz si to budes delit, tak si nechaj aspom 10 GB rezervu ...

Odesláno

Já ještě nevím jestli tam vůbec budu windows 7 dávat, ted bych spíše potřeboval dát tam ten větší disk, teda pokud to vůbec jde, jak sem psal v předchozím příspěvku.

Odesláno

Díky.

Co je na tom prehladnejsie ? Je to prezitok s dakedajsich dôb :)

Ked uz si to budes delit, tak si nechaj aspom 10 GB rezervu ...

Přežitek jo.:D Ja mam disk dělenej z duvodu jednoduchosti reinstalace, nemusim nic po připadnem padu systemu zachraňovat z nedostupneho disku, dalši věcí je to že mam zalohu v Programu Acronis a při připadné potřebě obnovy systemu mam za 10 min hotovou reinstalaci včetně programů. A i kdyby byl nutný reinstal tak nemusim řešit data, ta jsou na \"D\" a zustanou netknutý. Na win 7 ti stačí 30GB v pohodě, pokud ale instaluješ hry atd je lepší tak 100GB;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...