Medvěd Odesláno 30. červenec 2011 Odesláno 30. červenec 2011 do kamen Tenhle blábol se zde na fóru objevuje s železnou pravidelností, je ale zajímavé, že vždy se jedná o jednostranný útok ze strany benzínových majitelů ropných vrtů, z opačné strany jsem si žádných podobných narážek nevšiml (že by nám benzíňáci opravdu záviděli?). Citovat
Bigbadjohn Odesláno 30. červenec 2011 Odesláno 30. červenec 2011 Medvěde to neřeš, každá liška chválí svůj ocas, která ho nemá říká nejlíp bez něj. Jezdil jsem a jezdím s obojím tak vím o čem mluvím Spíš by mě zajímalo jestli nebudu za blbce v kempu v Šebetově. Jestli totiž bude mokro tak asi budu patřit k těm, o kterých píše Scratch v jiném vlákně. Totiž ty, kteří se neumějí rozjet na trávě. Stál jsem jednou na mokré trávě v mírném kopečku a auto se ani nehnulo a to jsem se spojkou zacházel opravdu velice jemně. Naštěstí to bylo u mě na zahradě, protože jsem to nakonec rozryl dost hrozně a citróna jsme s manželkou vytáhli felinou. Prostě se ty dvě tuny chovaj úplně jinak než tunová Felina, s tou jsem nikdy na trávě neměl problém. Bojím Ono totiž někdy to hrabání na trávě není o šikovnosti. No třeba tam bude někdo šikovnej (s benzínovou 406tkou), kdo mi s tím odjede [upravil dne 30/7/11 od Bigbadjohn] Citovat
gronholmm Odesláno 30. červenec 2011 Odesláno 30. červenec 2011 Nebo Felina (Favorit) ktery te vytahne Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 Medvěd: kupodivu jsem ridil uz par naftovych aut a protoze mam maly najezd km, kdy se mi nevyplati nafta, jsem se rozhodl pro benzin. Kupodivu se nejedna o utok ale o rypani. Stajne jako si ze me lidi utahuji, ze musim za sebou s coupe tahat cisternu, tak ja si utahuji z nafty do kamen................pokud uz se i toto povazuje za utok, tak je na case se zamyslet..... Bigbadjohn: nebudes, kdyz se budes snazit vyjet normalne, je tam rovinka a potom lehce do kopce, kde je zakopany pes. Nekomu ale nevysvetlis, ze musi citliveji pracovat s plynem i kdyz si pod sebe nahrabe vsechny pomocne koberce. Psal sjem to v tematu o zenskych a muzskych profesich . Ja to tam predloni vycouval a bylo to nejlepsi reseni, troufam si rict Citovat
Trundik Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Vážení, pokud se chcete zúčastnit srazu, tak se prosím registrujte na hlavní straně: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=441 Jde nám o to, abychom zajistili dostatečné množství jídla a hlavně abychom věděli, kolik lidí očekávat. Děkuji Trundik Citovat
Béďa Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Trundíku, jelikož tam nebudu spát a dorazím jen na chvíli v pátek, tak můžu tu večeři zaplatit na místě? Citovat
Trundik Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Trundíku, jelikož tam nebudu spát a dorazím jen na chvíli v pátek, tak můžu tu večeři zaplatit na místě? V tomto případě je možno zaplatit na místě Citovat
Slipkont Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Jsem přihlášen , peníze pošlu zachvilu , jen jsem popletl na přihlašovadle místo nicku jsem zadal mé jméno , no stane se :D Citovat
Stuchy Odesláno 11. srpen 2011 Odesláno 11. srpen 2011 škoda že je to v termínu Barum rally a tahačů v Mostě kam musím pracovně tak hold jindy Citovat
mk405 Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Trundíku, jelikož tam nebudu spát a dorazím jen na chvíli v pátek, tak můžu tu večeři zaplatit na místě? V tomto případě je možno zaplatit na místě ahoj, já se přidám jelikož přijedu také jen v pátek na chvíli a platit budu také jen večeři... Citovat
Goldinka Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Bude nějaká \"hromadná jízda\" na šebetov jako loni na lednici? Z prahy Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Snažim se podnikat kroky k tomu abych mohl dorazit, tak doufam že mi to vyjde. Citovat
h4wk3y Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 me to zatim moc nevychazi , i kdyz bych Vas zase moc rad videl... Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. srpen 2011 Autor Odesláno 13. srpen 2011 vyjíždím v pátek okolo 9 hod a trasu mám naplánovanou vrchem po D11 a dále směr Vysoké Mýto, Moravská Třebová. Přidá se někdo ? Raději sem nebudu psát že dotyčného zneužiju v Šebetově k pomoci při proměně kempu v Peugeotí kemp Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Sejdeme se ve Svitavach na pumpě zase, jako posledně, napiš si čas v kolik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.