Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

34. sraz Peugeot Clubu Šebetov 26.-28.8.2011 - obecná diskuze

Recommended Posts

Odesláno
do kamen

Tenhle blábol se zde na fóru objevuje s železnou pravidelností, je ale zajímavé, že vždy se jedná o jednostranný útok ze strany benzínových majitelů ropných vrtů, z opačné strany jsem si žádných podobných narážek nevšiml (že by nám benzíňáci opravdu záviděli?). :myslim

Odesláno

Medvěde to neřeš, každá liška chválí svůj ocas, která ho nemá říká nejlíp bez něj. Jezdil jsem a jezdím s obojím tak vím o čem mluvím ;) Spíš by mě zajímalo jestli nebudu za blbce v kempu v Šebetově. Jestli totiž bude mokro tak asi budu patřit k těm, o kterých píše Scratch v jiném vlákně. Totiž ty, kteří se neumějí rozjet na trávě. Stál jsem jednou na mokré trávě v mírném kopečku a auto se ani nehnulo a to jsem se spojkou zacházel opravdu velice jemně. Naštěstí to bylo u mě na zahradě, protože jsem to nakonec rozryl dost hrozně a citróna jsme s manželkou vytáhli felinou. Prostě se ty dvě tuny chovaj úplně jinak než tunová Felina, s tou jsem nikdy na trávě neměl problém. Bojím :( Ono totiž někdy to hrabání na trávě není o šikovnosti. No třeba tam bude někdo šikovnej (s benzínovou 406tkou), kdo mi s tím odjede :D

[upravil dne 30/7/11 od Bigbadjohn]

Odesláno

Medvěd: kupodivu jsem ridil uz par naftovych aut a protoze mam maly najezd km, kdy se mi nevyplati nafta, jsem se rozhodl pro benzin. Kupodivu se nejedna o utok ale o rypani. Stajne jako si ze me lidi utahuji, ze musim za sebou s coupe tahat cisternu, tak ja si utahuji z nafty do kamen................pokud uz se i toto povazuje za utok, tak je na case se zamyslet.....

Bigbadjohn: nebudes, kdyz se budes snazit vyjet normalne, je tam rovinka a potom lehce do kopce, kde je zakopany pes. Nekomu ale nevysvetlis, ze musi citliveji pracovat s plynem :) i kdyz si pod sebe nahrabe vsechny pomocne koberce. Psal sjem to v tematu o zenskych a muzskych profesich :).

Ja to tam predloni vycouval a bylo to nejlepsi reseni, troufam si rict :D

• O 2 týdny později...
Odesláno
Trundíku, jelikož tam nebudu spát a dorazím jen na chvíli v pátek, tak můžu tu večeři zaplatit na místě?

V tomto případě je možno zaplatit na místě

Odesláno
Trundíku, jelikož tam nebudu spát a dorazím jen na chvíli v pátek, tak můžu tu večeři zaplatit na místě?

V tomto případě je možno zaplatit na místě

ahoj, já se přidám jelikož přijedu také jen v pátek na chvíli a platit budu také jen večeři...

Odesláno

vyjíždím v pátek okolo 9 hod a trasu mám naplánovanou vrchem po D11 a dále směr Vysoké Mýto, Moravská Třebová. Přidá se někdo ? Raději sem nebudu psát že dotyčného zneužiju v Šebetově k pomoci při proměně kempu v Peugeotí kemp :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...