Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tome, máš hold co dohánět. Má kvůli tobě snad dva měsíce vypustit? :D

prosimtě raději nic nevypouštěj :D

Odesláno

niektorý členovia sú tu dlhšie napríklad ako ja, majú menej príspevkov a to sú aktívny takmer každý deň, čo sa týka prihlásenia sa na svoj nic. Dobrým príkladom je Deddo306break (hádam ma za to nezabije) ktorý je tu na fóre asi o pol až trištvrte roka dlhšie ako ja, cca niekedy od polovice roku 2007(ale to je iba typ)

Odesláno

No jo, dadadavid, to by asi byl skokan roku ... kam se na něj hrabu já se svými ubohými 3000 příspěvky :D ... myslím, že on za velmi krátkou dobu nasbíral přes 1000 :myslim

Odesláno

No je to dost možné, že první příspěvek byl do Inzerce, ale divím se, že tam pořád je ... nemaže se inzerce po půl roce?

Odesláno

koukám že jsem na 4. stránce v počtu příspěvků ze 628 stránek .. :mrk .. dám vědět až to probojuju (jestli) na první stránku tam mé ambice končí :D

[upravil dne 26/5/11 23:42 Stibto]

Odesláno

Tak už znám toho prevíta :D

PS: chápu, že ta inzerce byla stará a neaktuální ... určitě mi promažeš i další ... ;)

Odesláno

Milane, dyt tady spamujes v kazdym vlakne, tak co se divis :D...

At otevru cokoliv, tak tam prispivas ty :D... kdo vi, jestli nejses starsi, rozumnejsi bracha dadadavida :D

Odesláno

to že zde spamuji, to ještě beru, ale s dadadavidem mě prosím nespojuj. :grr

omezím tedy své příspěvky ... v sobotu ode mne nepřibude ani jeden :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...