Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak právě zjištuji, že forum už není mým domovem :D ... alespon toto říká můj status. Hold tam už svítí inventář.

Kdo by to byl řekl, na forum přispívám teprve od února loňského roku a uštědřil jsem na něj tolika písmenek. Doufám, že pokořím další třítisícovku :D Ale nevím, zda mohu mít ještě nějakou hvězdičku za počet příspěvků, myslím, že inventář je konečná stanice :)

Lidičky, je mi tu s vámi dobře, těším se na Kokořín, takže není co řešit. :):papa

Odesláno

mozna to ukazuje, ze uz bys mel drzet ........

:D:D:D:D:D:D:D:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut

PS: taky uz jsem inventar :D

Odesláno

však keď sa tu furt drbeme :D zapnem notebook alebo na mobile net, hneď sa vycapím na P-C fórum :bacha:D

Inak Milan, počkaj si na premazávanie inzercie adminmi. Ak tam niečo máš tak ťa vrátia naspäť :D už sa to tu niekomu stalo, ale nespomeniem si, že komu.

[upravil dne 26/5/11 14:12 marko306]

Odesláno

Tak tak, furt jsem na P-C, tím to asi bude :D Ještě, že nemám net v mobilu, to by to bylo ještě horší :D

O víkendu si od PC odpočinu, ale od P-C nikoli :D

Marko: O té inzerci vím, někdo tu oslavoval 1000 příspěvků a druhý den už je neměl. V inzerci těch příspěvkům mám docela dost ;)

[upravil dne 26/5/11 14:16 MilanF1]

Odesláno

začínal sem pozorovatelem, keckou,pak sem byl chvíli s forem doma:) njn, sem inventář :)

to bude asi tim,že sem každou chvilku lezu:myslim:P

Odesláno

Já ti dám kecku, když já tu začínal, ty jsi neměl o P-C ani tuchu :D

Odesláno

Milane ty seš tu jen o dva měsíce dýl než já a už jsi nahonil trojku jo ? :D .. a to sem myslel že sem žvanil obecný .. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...