Pe.Tr Odesláno 24. květen 2011 Autor Odesláno 24. květen 2011 jeste si dovolim opravit pana predsedu. jedna se o kolonoskopii, lebo ti do riti pchali bicykel? [upravil dne 24/5/11 21:29 Ravel] nově je to prej takto http://www.tvmb.cz/content/2010/12/klinika-dr-p%C3%ADrka-d%C3%ADl-iii-koloskopie Citovat
Ravel Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 na Peugeot-clubu se doxvidam samy novinky :-) Citovat
MilanF1 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 já znám taky ten delší výraz ... ale nedělali mi to letos ani loni, tak se to asi změnilo Citovat
mk405 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 dal jsi si to s drinkem nebo bez? jinak samo taky držím palec;) Citovat
Kdo Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 Když jsem si tuhle chuťovku vychutnával na Karláku, taky tam na dveřích měli koloskopie a já znal to delší označení. Doktor mi ve smíchu řekl, že s kratším názvem používají i kratší hadici. Nejspíš kecal, bo tu delší bych už na něj vyplazil i s jazykem. Crohn je svinstvo, ale ber to tak, že tě neohrožuje na životě. U mně si taky nejsřív mysleli, že to je ono, ale nebylo. Tím tě nechci vyděsit a držím palce. Nebudu ti psát, abys to bral pozitívně a bojoval s tím, já sám to doteď taky neumím. Jak řekl jeden můj kolega z chemo: \"Kdyby to běhalo okolo a já měl kvér, tak bojuju, jak Rambo\". Ale palce ti držím, co mi síly stačí. P.S: brali ti vzorek toho vředu na histologii? [upravil dne 25/5/11 21:08 Kdo] Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 tak je to dobré ,jsem cistej , jen mam prasky na ten zanet a vred jiz evidentne prasknul a mizi ,tfuj. diky za podporu Citovat
Bigbadjohn Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Tak to je dobře, ale i tak buď vopatrnej ať si ten pajšl nečím nenaštveš. Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 doporucuju uklidnujici terapii, tequilloskopie a samozrejme jsem rad, ze jsi ready a nebudes se vymlouvat, ze neni cas resit klub [upravil dne 8/6/2011 00:12 Scratch] Citovat
ivanh Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Ja som to v januari absolvoval tiez ( krvava stolica, a dost krvava ) Moc som sa netesil ale ked mi doki povedal ze vsetko je OK a je to iba zlata zila tak tu ulavu prajem kazdemu....Trocha upravena zivtosprava a zatial vsetko OK. A drzim palce. Citovat
Milan+ Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Od té doby co jsem se byl nahoře jednou nohou kouknout,praskla mi ceva v hlavě,je tomu týden co to jsou tři roky,tak nerad takovéto zpravy slyším či čtu,ale neda to aby se člověk nekouknul co se děje,takže předsedo hlavu vzhuru,vše bude v poho a at jsou další srazy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.