Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když jsem si tuhle chuťovku vychutnával na Karláku, taky tam na dveřích měli koloskopie a já znal to delší označení. Doktor mi ve smíchu řekl, že s kratším názvem používají i kratší hadici. Nejspíš kecal, bo tu delší bych už na něj vyplazil i s jazykem. Crohn je svinstvo, ale ber to tak, že tě neohrožuje na životě. U mně si taky nejsřív mysleli, že to je ono, ale nebylo. Tím tě nechci vyděsit a držím palce. Nebudu ti psát, abys to bral pozitívně a bojoval s tím, já sám to doteď taky neumím. Jak řekl jeden můj kolega z chemo: \"Kdyby to běhalo okolo a já měl kvér, tak bojuju, jak Rambo\". Ale palce ti držím, co mi síly stačí. :aut

P.S: brali ti vzorek toho vředu na histologii?

[upravil dne 25/5/11 21:08 Kdo]

• O 2 týdny později...
Odesláno

doporucuju uklidnujici terapii, tequilloskopie :)

a samozrejme jsem rad, ze jsi ready a nebudes se vymlouvat, ze neni cas resit klub :)

[upravil dne 8/6/2011 00:12 Scratch]

Odesláno

Ja som to v januari absolvoval tiez ( krvava stolica, a dost krvava ) Moc som sa netesil ale ked mi doki povedal ze vsetko je OK a je to iba zlata zila tak tu ulavu prajem kazdemu....Trocha upravena zivtosprava a zatial vsetko OK.

A drzim palce.

Odesláno

Od té doby co jsem se byl nahoře jednou nohou kouknout,praskla mi ceva v hlavě,je tomu týden co to jsou tři roky,tak nerad takovéto zpravy slyším či čtu,ale neda to aby se člověk nekouknul co se děje,takže předsedo hlavu vzhuru,vše bude v poho a at jsou další srazy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...