Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Dolijeme olej a uvidíme;) Ještě mne napadlo, jestli to nemůže mít nějakou spojitost s převodovkou? (právě kvůli tomu, že je to jenom při zpátečce):myslim

Ten olej samozrejme dolej a čo sa týka toho čudného zvuku od pravej strany čo si popísal ako veľkú hrdzavú oceľovú bránu tak skús pozrieť spodný guľový čap. Ešte keď som kupoval auto tak bolo občas počuť vŕzgajúci zvuk a len pri parkovaní, za jazdy nie a keď mi odišiel aj na druhej strane ten sa už prejavoval celkom inak, tak skús pozrieť ten čap. (pozri tu)

Odesláno

u nas podobny zvuk vydavala C4 citron firemny ked zaradim spiatocku a pohnem sa...

robilo to vyfukove potrubie. myslim ze nieco okolo pletenca alebo uchytov.

mechanik v servise to nastriekal WDckom a bolo ticho kym wedecko zase nevyschlo...

aspon vieme ze to bolo tym... takze davam na znamost ako jednu z moznosti :)

Odesláno

Dovolím si vrátit se ještě k dotazu týkající se bohuchání ze zadu - po pročtení vláken, které se tomu věnují, jsem podlepil zadní plato (resp. dosedací drážky) a trochu se to zlepšilo, ale stále se na nerovnostech ozývá takový dost nepříjemný jakoby \"plastový\" bouchání, který určitě už není od toho plata. Psalo se tady taky, že je někdy nutné dotáhnout zámek pátých dveří (myslí se zámek celých dveří nebo jenom těch horních???) Už mě ty zvuky začínají pomalu s**t:blicismajlik Takže ještě jednou bych se chtěl někoho zeptat, co dalšího se proto dá udělat??:myslim

Odesláno

A nemohou to třeba dělat ty plastové kastlíky v bočních kapsách? Nejsou tam zrovna moc \"na fest\", tak jsem pod ně preventivně nacpal hadr. :) A dosedací kolíky okna 5. dveří také podlep, jak píše Laďa. Mě takové zvuky také dokážou dohánět k šílenství, ale hrozně špatně se hledá jejich zdroj...

Odesláno

Taky mi tam něco bouchá a bylo mě řečeno že hodně bouchají lanovody od ruční brzdy. Ty kastlíky jsem vyhodil, okno mám podlepené a stejně to bouchá.

Odesláno

Podlepil jsem snad už vše co se dalo, ale stále to dělán zvuk jak kdyby tam byla nějaká plastová krabička a v ní třeba hozený šrouby, který mlátěj - prostě takovej plastovej otravnej zvuk:blicismajlik No v každym případě boční kastlíky jsem ještě nevyndal, tak to zkusím. Jinak jak utáhnout ten zámek??:myslim

Odesláno

Mezi kryt a okno jsem přilepil takový ty filcový podložky, tak aby nemohl vibrovat o okno, tak snad to stačí - ale ještě to dneska důkladně prověřím..to klepání mne dokáže fakt přivést až k šílenství:D:D Mě jenom přijde divný, že co jsem takhle podlepil snad všechno co šlo, tak tohle bouchání je vyloženě jak kdyby tam bylo něco uplně volně:myslim

Odesláno

Já jsem po zdroji toho zvuku také pátral. Zkoušel jsem klepat na všechno možné, ale těch možností odkud ten zvuk může jít je fakt hodně. Nebo se mi alespoň zdálo, že to může dělat snad všechno, na co jsem zaklepal. Každopádně podlepení dorazů okna a dosedacích ploch krytu kufru situaci zlepšilo. A nebo jsem si na to už trochu zvykl a tolik se na to nesoustředím. :D Každopádně úplně to nezmizelo a zřejmě tam ještě někde něco bude. :myslim Kryt 3. brzdového světla mě také napadl, ale zatím jsem ho nijak připevnit nezkoušel...

Odesláno

Napadla ma jedna vec, a to prívodová hadička ku zadnému ostrekovaču. Mám sedan kde zadný ostrekovač nie je a tak neviem kade vedie tá hadička, ale keď je uvoľnená mohla by spôsobovať rušivé zvuky pri prejazde nerovnosťami. :myslim Je to len jeden nápad berte to z rezervou.

Odesláno
Chtel jsem se zeptat,jestli se daji u 407 sw sklopit zadni sedadla do roviny aniz bych musel delat nejaky dalsi ukon. dekuji

co tím myslíš?podsedák sklopíš a potom sklopíš zadek...

Odesláno

Tak jsem včera to zadní plato vyndal uplně do hajzlu a je to o dost lepší - vypadá to, že zadní okno nebo zámek nebouchá, že to dělá opravdu nejvíc to plato:blicismajlik A to sem to různě podlepil co to šlo...to je opravdu dost blbej výmysl - tam mlátí asi ta skládací část nebo co:bacha

Odesláno

U toho plata pomůže kromě podlepení celé dosedací plochy pěnovým těsněním i obtočení těch čtyřech čepů izolační páskou. Je tam trochu vůle pro snažší vyndavání ale tam to právě docela dost mlátí. Já sem si ty čepy omotal a opět se projevilo zlepšení. Je to sice na úkor snažšího vyndavání plata, ale já to zas tak často nevyndavám a tak to nevadí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...