georgegg Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 přesně, ve 30 už má toho dost za sebou a chtělo by se to poohlídnout po novějším modelu:aut:D:D:D jinak k těm 18 si myslim že by nepohrdla třeba tímhle http://flash.porsche.com/microsite/911gt2rs/flash/default.aspx?language=en&market=INT&pool=international&browser=other&instance=494&variant=§ion=&showintro=true&bandwidth=dsl&width=1680&height=1050&specialguest=0&startWithLogin=false Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 georgegg, myslim, ze tim by nepohrdla spis tricitka chlapci legislativa je kruta, neda se to tak rychle stridat, vemte si jen ty terminy na svatby a rozvody PS: jinak taky diky za vyborny rady [upravil dne 19/5/2011 12:02 Scratch] Citovat
Marcel505 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 ted doplnim, co k 30 tinam zenske? Snad jsem Ti včera jasně naznačil, co jí máš dát ne? Stačí umejt a bude... A vůbec, jak jsi pokročil? (Nebo do toho mám jít já? Spíš SZ...) Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 jo tohle, no na nahradni dily by to slo Citovat
Marcel505 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 jo tohle, no na nahradni dily by to slo Takže jsi ho viděl? Jakože špatný? Radši napiš SZ, ať to tu nezaplácáváme... [upravil dne 19/5/2011 12:40 Marcel505] Citovat
Jarouš307 Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Tak moje ma dnes 25.... Darek dostane 25 ruzi samozrejme a pokusim se dat ji snubak a zeptat se ji jestli si mne veme:aut:aut:aut Tý jo, straki tak držim:super a přeju hodně štěstí Jinak, moje žena slaví v sobotu 30 a už 14 dní jí u kamaráda schovávám autí, ale pssssssst, snad to nebude číst:D absolutně nic netuší . Aby se mi nesložila chuděra, čeká nějaký goldy a já takhle:D PS: samo že to je lvík (306) Citovat
punkac Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 zbytečně ty ženský rozmazlujete, zvyknou si a co pak s nima? Na co 25 růží? Stačí jedna.... Dal bych nějakou milou pozornost, která jí ale udělá radost podle jejího výběru. Moje ráda cvičila, tak si vybrala boty do tělocvičny hlavně né plyšáky, to by hned mohla chtít mimíska, po tom co si s ní dáš pivečko, vínečko, meníčko a pak skončíte v postýlečce (ach jak já nesnáším ty zdrobněliny v češtině, kterých jsou plyšáci počátek) málem bych zapomněl na \"lásečku\" [upravil dne 19/5/11 13:16 punkac] Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 plysaka si vybrala sama, ma 80 cm iaacek mam si dat bacha na mimiska jo? Marcel: tu mas sumak , nevypada vubec zle Citovat
Mišak Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 KapriQ. udělej ji miminko uvidíš že na takový darek ani na tebe už nikdy nezapomene;) Citovat
Ravel Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 kup jí nějakou erotiku DVD a když už se na to taky může koukat Citovat
Šalda Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Dej jí k narozeninám nějakou kamarádku do postele, ale jen pod podmínkou, že se budeš moct přidat;) Citovat
mr.SM Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Videl bych to na diagnostiku, plastiku a pak erotiku... Citovat
aka Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 koukam jedna rada lepsi nez druha vem ji k osmnactinam na sraz, ne? a ty scratchi k 30 taky bajecny vikend ve dvou ne? Citovat
Guest Alpinka Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 já sice neměla kulatiny ani jubilejtiny, ale od manžela jsem dostala k narodkám samostatný seskok padákem z jednoho km a můžu říct, že lepší dárek mi vybrat nemohl Citovat
aka Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Alpinko, ja bych ale pak pojala podezreni, ze si mozna dela urcite nadeje.... Citovat
Frozz Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Nějaký erotický korzet (to radím každýmu, ale co) , ona se bude cítit sexy, a tvé oči (nejen) se nabaží Citovat
Bigbadjohn Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 No čéče, ty sis všechno vyplácal už v průběhu roku, plyšáky, parfémy, šperky. No co ti teď poradit. No ty růže nejsou špatný, na kytky každá ženská bere, i když 18 je sudý číslo a to se nenosí. Co takhle výlet na nějaký romantický místo, třeba Paříž. No pravda to je taky profláknutý. No zkus kytku, fakt nějakou pěknou, romantickou večeři při svíčkách, pokud si troufáš sám něco uklohnit, nebo nóbl restaurace a při tom jí dát buď zásnubní prstýnek nebo poukaz na romantický víkend či týden někde v teplíčku u moře, nebo třeba i ta Paříž. No a doufej, že Tě na ten výlet vezme s sebou. Pokud se pohybuješ ve vyšších finančních sférách tak to auto taky není k zahození. 20.5. 21:17Tak bohužel koukám podle reakcí níže, že můj příspěvek byl brán vážně, no to asi bude tím, že mě ještě neznáte. No snad se to po srazu zlepší [upravil dne 20/5/11 21:17 Bigbadjohn] Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Osmnáctce zásnubní prstýnek??? Brrrr.... To je akorát poukázka na průser. Obecně (časté) kupování čehokoliv je poukázka na průser a dražších dárků kór. A to tentokrát píšu zcela vážně, i když většině z vás to bude stejně asi prd platný. Pokud chce mít někdo fajn partnerku, měl by mít na paměti, že taková se NEKUPUJE, kupuje se absolutně jiný druh ženských... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.