Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

přesně, ve 30 už má toho dost za sebou a chtělo by se to poohlídnout po novějším modelu:aut:D:D:D

jinak k těm 18 si myslim že by nepohrdla třeba tímhle http://flash.porsche.com/microsite/911gt2rs/flash/default.aspx?language=en&market=INT&pool=international&browser=other&instance=494&variant=&section=&showintro=true&bandwidth=dsl&width=1680&height=1050&specialguest=0&startWithLogin=false

Odesláno

georgegg, myslim, ze tim by nepohrdla spis tricitka :D

chlapci legislativa je kruta, neda se to tak rychle stridat, vemte si jen ty terminy na svatby a rozvody :D

PS: jinak taky diky za vyborny rady :D

[upravil dne 19/5/2011 12:02 Scratch]

Odesláno
ted doplnim, co k 30 tinam zenske?

Snad jsem Ti včera jasně naznačil, co jí máš dát ne? Stačí umejt a bude...

A vůbec, jak jsi pokročil? (Nebo do toho mám jít já? Spíš SZ...)

Odesláno
jo tohle, no na nahradni dily by to slo :D

Takže jsi ho viděl? Jakože špatný? Radši napiš SZ, ať to tu nezaplácáváme...

[upravil dne 19/5/2011 12:40 Marcel505]

Odesláno
Tak moje ma dnes 25....

Darek dostane 25 ruzi samozrejme a pokusim se dat ji snubak a zeptat se ji jestli si mne veme:aut:aut:aut

Tý jo, straki tak držim:super a přeju hodně štěstí :potlesk

Jinak, moje žena slaví v sobotu 30 a už 14 dní jí u kamaráda schovávám autí, ale pssssssst, snad to nebude číst:D absolutně nic netuší :mrk. Aby se mi nesložila chuděra, čeká nějaký goldy a já takhle:D

PS: samo že to je lvík (306)

Odesláno

zbytečně ty ženský rozmazlujete, zvyknou si a co pak s nima? Na co 25 růží? Stačí jedna....

Dal bych nějakou milou pozornost, která jí ale udělá radost podle jejího výběru. Moje ráda cvičila, tak si vybrala boty do tělocvičny

hlavně né plyšáky, to by hned mohla chtít mimíska, po tom co si s ní dáš pivečko, vínečko, meníčko a pak skončíte v postýlečce (ach jak já nesnáším ty zdrobněliny v češtině, kterých jsou plyšáci počátek) :D

málem bych zapomněl na \"lásečku\"

[upravil dne 19/5/11 13:16 punkac]

Odesláno

plysaka si vybrala sama, ma 80 cm iaacek :)

mam si dat bacha na mimiska jo?

Marcel: tu mas sumak :), nevypada vubec zle :)

Odesláno

já sice neměla kulatiny ani jubilejtiny, ale od manžela jsem dostala k narodkám samostatný seskok padákem z jednoho km a můžu říct, že lepší dárek mi vybrat nemohl :D

Odesláno

No čéče, ty sis všechno vyplácal už v průběhu roku, plyšáky, parfémy, šperky. No co ti teď poradit. No ty růže nejsou špatný, na kytky každá ženská bere, i když 18 je sudý číslo a to se nenosí. Co takhle výlet na nějaký romantický místo, třeba Paříž. No pravda to je taky profláknutý. No zkus kytku, fakt nějakou pěknou, romantickou večeři při svíčkách, pokud si troufáš sám něco uklohnit, nebo nóbl restaurace a při tom jí dát buď zásnubní prstýnek nebo poukaz na romantický víkend či týden někde v teplíčku u moře, nebo třeba i ta Paříž. No a doufej, že Tě na ten výlet vezme s sebou. Pokud se pohybuješ ve vyšších finančních sférách tak to auto taky není k zahození.

20.5. 21:17Tak bohužel koukám podle reakcí níže, že můj příspěvek byl brán vážně, no to asi bude tím, že mě ještě neznáte. No snad se to po srazu zlepší :)

[upravil dne 20/5/11 21:17 Bigbadjohn]

Odesláno

Osmnáctce zásnubní prstýnek??? Brrrr.... To je akorát poukázka na průser.

Obecně (časté) kupování čehokoliv je poukázka na průser a dražších dárků kór. A to tentokrát píšu zcela vážně, i když většině z vás to bude stejně asi prd platný. Pokud chce mít někdo fajn partnerku, měl by mít na paměti, že taková se NEKUPUJE, kupuje se absolutně jiný druh ženských...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...