Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to Lvicek, odkud z jiznich cech jedes ? kdyz pojedes normalne po D1 od Benesova, tak sjedes pres Sporilov na Jizni spojku, ve Sterboholich odbocit na Prumyslovou pak na Kbelskou a vyjezd na D8 smer Melnik, tahle trasa nebyva zas tak kriticky zasekana, rozhodne asi lepsi, nez pres centrum po magistrale, zalezi taky, v jakej den a hodinu pojedes

Odesláno

Centrem tě to tahá? A co to prostě objet po jižní spojce (pak průmyslová, kbelská) :myslim Pokud se to projet nedá, tak sorry, zas tak často tam nejezdím.

Určitě pojedeme se Stibtem spolu na sraz. Asi na Černým mostě se sejdeme v cca 17:30 (to je možná na tebe pozdě).

Odesláno

no, jedna cesta je po jižní spojce, ta je ucpaná jenom k lanovýmu mostu. No a nebo po novým okruhu a pak po evropský ke kruháči a tam na letnou do tunelu a pak podél nábřeží a tam už se dá sjet na mělník a nebo Liberec. Ale každopádně můžeš chytit kolonu a nebo to taky můžeš projet bez zastavení ;)

Odesláno

Ferry :

Přijedu po R4 od Příbrami. Mám to do Prahy asi 50 minut.

Jinak vyrážím dopoledne. Chci zajít k segře na oběd na Zbraslavi. :)

Pak bych jel někdy odpoledne právě v tom nejhnusnějším období, kdy to všichni valí z práce nebo na víkend z Prahy.

Uvidím. Každopádně natankuji pro jistotu raději plnou nádrž.

[upravil dne 19/5/11 16:39 Lví-ček]

Odesláno
no to jsem ti zapomněl říct. Nahoru přes barrandov to průjezdný je, jen to dali jako neprůjezdný aby jim tam nikdo nejezdil ;)

to se mi nezda. jezdi se v protismeru a sjezd na okruh je vybagrovanej. ale pres Orech to asi jde.

Odesláno
no to jsem ti zapomněl říct. Nahoru přes barrandov to průjezdný je, jen to dali jako neprůjezdný aby jim tam nikdo nejezdil ;)

na chomutov to prujezdny neni, viz moje vcerejsi krouzeni..... :myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno
no dneska jsem jel přes ořech ale nějaký značky značící objížďku jsem nenašel :myslim

[upravil dne 19/5/11 18:15 gronholmm]

Zcela logicky - lidi z Ořecha zřejmě netouží po tom, aby jim pod okny (po silničce 3. třídy) jezdilo auto za autem a tak se dohodli se silniční správou, že objížďka bude značená po komunikaci dálničního typu (což mi přijde i logické) a přes Ořech pojedou jen Ti, kteří to tam znají (tak 5% aut, které by tam jely, kdyby to tam bylo natvrdo značeno). Při respektování dopravního značení, které se v našem dolíčku zrovna 2x nenosí, se jejich obavě z ucpání komunikace auty, která se proti sobě ani nemají šanci vejít (\"malé\" náklaďáky do 7,5 t na Barranďák normálně mohou) docela rozumím.

[upravil dne 20/5/2011 08:41 Medvěd]

Odesláno

na chomutov to prujezdny neni, viz moje vcerejsi krouzeni..... :myslim:myslim:myslim:myslim

Jel jsem tam ve středu, kroužil jsem taky, ale zas tak šílený mi to nepřišlo - podobný to je teď při nájezdu z okruhu na D1, kde se nedá jet přímo na centrum, ale musíš jet cca 7 km směrem ven z města na Všechromy, tam můžeš podjet a frčet směr Praha - to je podstatně delší klička, ale holt to tak je a nic s tím nenaděláme

Odesláno

To CelticGirl - posílat někoho hned po ránu na Strakonickou ve směru k Barrandovskému mostu není zrovna ideální. Několik týdnů jsem pracoval ve firmě, která tam měla sídlo (kousek za Štanglem) a téměř stojící kolonu kolem 9té ráno jsem tam viděl takřka každý den.

[upravil dne 19/5/2011 08:48 Medvěd]

Já Ti nevím, ale od dob, kdy je okruh, zde moc kolon není (bydlím na Zbraslavi, takže to mám hned u nosu). A když je, furt je to rychlejší než jinudy.. ještě má možnost samozřejmě to vzít přes Modřany, ostatně je-li provoz hustší vidí už z toho mostu a dá se improvizovat :-)

Odesláno
Ach jo jak to tak čtu tak se mi na sraz moc nechce. Musím projet Prahu od jihu(Strakonické).

Koukal jsem na plánovač tras a táhne mě to přes centrum směr Liberec(Mělník)

:(

Neznáte trasu jak se co nejvíc vyhnout městu???

[upravil dne 19/5/11 16:22 Lví-ček]

Když jsem před dvěma týdny jela v pátek odpoledne (4 hodina) směr Mělník, jela jsem přes Újezd, Malostranskou, pak podél nábřeží směr Argentinská. U ní jsem sice chvilku stála, ale byla to otázka sedmi minut, což na pátek je hodně slušný, na magistrále bych strávila víc. Zkus to tudy, když už musíš projet centrum, tak tohle se mi zatím oplatilo nejvíce. I tak můžeš najet na Jižní spojku, jak Ti zde ostatní radí, ale tam jsem měla vždy problém u ?Vysočan??

Odesláno
Ach jo jak to tak čtu tak se mi na sraz moc nechce. Musím projet Prahu od jihu(Strakonické).

Koukal jsem na plánovač tras a táhne mě to přes centrum směr Liberec(Mělník)

:(

Neznáte trasu jak se co nejvíc vyhnout městu???

[upravil dne 19/5/11 16:22 Lví-ček]

Když jsem před dvěma týdny jela v pátek odpoledne (4 hodina) směr Mělník, jela jsem přes Újezd, Malostranskou, pak podél nábřeží směr Argentinská. U ní jsem sice chvilku stála, ale byla to otázka sedmi minut, což na pátek je hodně slušný, na magistrále bych strávila víc. Zkus to tudy, když už musíš projet centrum, tak tohle se mi zatím oplatilo nejvíce. I tak můžeš najet na Jižní spojku, jak Ti zde ostatní radí, ale tam jsem měla vždy problém u ?Vysočan??

Osobně bych volil cestu přes Strahovský tunel a Letnou, ale ani navrhované řešení přes Újezd nemusí být špatné - vždy jde o štěstí a v pátek je průjezd Prahou sázka do loterie - zvažoval jsi možnost Zbraslav - Letiště - Přední Kopanina - Horoměřice - Kralupy - Mělník?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...