Ravel Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Ahoj. ráno 19.5. (zítra) jedu z Plzně do Prahy Krče. Prý se něco děje na Barranďáku. Je totam průjezdný? Nebo mám jet radši přes Motol a po Plzeňský až k Andělu a pak tunelama na Jižní spojku? Nebo po novém obchvatu a přijet do Krče odspodu? Poraďte, prosím. Dík. Citovat
gronholmm Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Normálně jeď klidně z okruhu na Barranďák, průjezdný to je,jen je to stažený přes další sjezd na lahovice. kde tě to vrátí do protisměru okruhu a pak vyjedeš na sjezdu na Barrandov. Pokud pojedeš podle \"oficiální\" objížďky, tak tě to nechá pěkně zajet až na Strakonickou. Sorry za EDIT: Psal jsem tu zprávu předtím na mobilu [upravil dne 18/5/11 22:12 gronholmm] Citovat
gronholmm Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Určitě to dopadne dobře, a v Praze se ztratit nedá Ale dej si bacha na cestě zpátky z Krče. Jižní spojka je v některých místech stažená na 2 pruhy a Pražáci jsou z toho nějaký vyjukaný, tak ať se tam nezasekneš (: [upravil dne 18/5/11 22:56 gronholmm] Citovat
Edison Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Hlavně sjeď na Ořech!! Sjezd z okruhu na Barrandov je uzavřen. Opačný směr je OK. Barrandovský most je OK. Ve druhém směru je to před Barranďákem staženo do dvou pruhů, ale pohoda. Citovat
Edison Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Určitě to dopadne dobře, a v Praze se ztratit nedá Ale dej si bacha na cestě zpátky z Krče. Jižní spojka je v některých místech stažená na 2 pruhy a Pražáci jsou z toho nějaký vyjukaný, tak ať se tam nezasekneš (: [upravil dne 18/5/11 22:56 gronholmm] Pražáci z toho vyjukaný nejsou... Vyjukaný z toho jsou mimopražští... Pražáků tam jezdí minimum... ;-) Citovat
gronholmm Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Nemusí sjet na Ořech - může jet podle objížďky na Barrandov, jako jezdím já domů (: Ale pravda, že je to rychlejší přes ten Ořech Jen jsme nevěděl jak to tam zná.. Citovat
Ravel Odesláno 18. květen 2011 Autor Odesláno 18. květen 2011 1. pojedu od Plzně na Barrandov - nejde odbočit - otočím se na dalším sjezdu a vrátím se a najedu z protisměru 2. sjedu už na Ořech a doleva a doleva podél okruhu a napojím se na první světelný dík moc Citovat
Mildík Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Nebo sjeď na Stodůlky, resp. Řepy, a jeď dolů po Plzeňský do tunelů a Barranďák, ale, nevim, jak to tam vypadá ráno, i, když ráno je v Praze, specifický výraz, co, se dopravy týče. Citovat
Marcel505 Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 V neděli se dalo ve směru od Plzně na Barrandov už normálně odbočit. Takhle jak to popisujete s tím otočením na dalším sjezdu to bylo asi před 14ti dny. Citovat
Ravel Odesláno 19. květen 2011 Autor Odesláno 19. květen 2011 Super. Vyjiždíme za chvíli :-) Díky všem. Citovat
CelticGirl Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 A nebylo v té době jednoudušší pokračovat po městském okruhu a sjet za Radotínem na strakonickou, po které pokračovat směrem do centra? :-) Citovat
Medvěd Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Včera jsem tudy projížděl a ve směru od Plzně se normálně na Barrandov odbočit dalo, klička byla naopak nutná při najetí od Barrandova. I tak bych ale jel zpět na Plzeň tudy, protože po okruhu byla před zúžením docela dlouhá kolona a ta klička mě \"vyplivla\" přesně na jejím začátku - pak už se dalo normálně jet. To CelticGirl - posílat někoho hned po ránu na Strakonickou ve směru k Barrandovskému mostu není zrovna ideální. Několik týdnů jsem pracoval ve firmě, která tam měla sídlo (kousek za Štanglem) a téměř stojící kolonu kolem 9té ráno jsem tam viděl takřka každý den. [upravil dne 19/5/2011 08:48 Medvěd] Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 takze zpravy ze dne, z pocernic na novodvorskou jsem jel hodinu a nadaval si, ze jsem nevytahl masinu...... zamrdano, kam se clovek podiva...... z barandaku se neda odbocit na chomutov, musi se udelat klicka na prvnim sjezdu takze doprava nam vesele kolabuje doleva :DDDDD Citovat
gronholmm Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 A do toho se nám vyrojili četníci (: Potkal jsem při desetikilometrové cestě 3 hlídky a kolegyně teď přišla s pokutou Citovat
Ferry Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 to Scratch, jj, lepsi je jet pres Kunratice, Libus a prijet zeshora. Jizni spojka kolem Kacerova je tenhle tyden tragedie Citovat
Ravel Odesláno 19. květen 2011 Autor Odesláno 19. květen 2011 uz jsme na ceste domu. do Krce dobry, ale zpatky jsem mel jet pres ten Orech. objizdka na Strakonickou a po novem okruhu. benga vsude, asi vylezlo slunicko nebo co Citovat
gronholmm Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 no to jsem ti zapomněl říct. Nahoru přes barrandov to průjezdný je, jen to dali jako neprůjezdný aby jim tam nikdo nejezdil Citovat
Lví-ček Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 Ach jo jak to tak čtu tak se mi na sraz moc nechce. Musím projet Prahu od jihu(Strakonické). Koukal jsem na plánovač tras a táhne mě to přes centrum směr Liberec(Mělník) Neznáte trasu jak se co nejvíc vyhnout městu??? [upravil dne 19/5/11 16:22 Lví-ček] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.