Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pri vyvazovani asi zalezi od servisu, mal som sice problem, pokial som vo svojom okoli nasiel niekoho, kto ma unasac na bezdierove disky (Peugeot, Citroen), no pokial som nemal aj druhu sadu gum na diskoch a musel mi prehadzovat gumy, aj ked s frflanim (musel prerobit vyvazovaci stroj), bral odomna 12-15,-€ za kompletne prezutie. podotykam, obcas aj s papierom ;)

koncom zimy som kupil druhe origo disky aj so snimacmi, dal som si ich prihlasit, len kolko zoberie za vyvazenie a prehodenie diskov budem vediet az pred zimou. nehnevaj sa, teraz to nepojdem prehadzovat :aut

[upravil dne 31/5/11 06:03 alihen]

Odesláno
ja mam moznost kupit tieto... rozmyslam ze by som do nich isiel... chcem k mojim uz existujucim Cosmos-om este jednu sadu dokupit...

akurat sa bojim toho vyvazovania... neviem ci to nebude kvoli tomu drahsie ked to nema stredovu dieru.

model je hortaz diamantee, 17\"

[upravil dne 30/5/11 23:49 Marcel00]

[upravil dne 30/5/11 23:50 Marcel00]

Veľmi pekné disky... tieto sa aj mne vždy páčili. Peugeot nieje jediná firma ktorá má takéto disky a servis ktorí na to nemá nástavec podľa mňa nieje dosť dobrý. Ďalšia vec je, že nie všetci servisáci vedia prezuť disk so senzorom tlaku. :bacha

Ja si radšej trocha priplatím a budem to mať bez problémov. :super

Odesláno

jj, nie len peugeot ale aj citroen a mozno aj renault ale s tym som sa nestretol. dokonca som sa stretol uz aj s P servisom, kde nemali na prezuvanie a vyvazenie vobec nic - toto mi pripada skor divne ako to, ze nie kazdy servis ma unasac na tieto disky. dnes je vsetko o peniazoch a ten unasac nie je lacna zalezitost - aspon podla toho co viem. aj ked si obcas mechanik pofrfle, este sa mi nestalo, ze by zle vyvazil kolesa, lebo aj to treba vediet.

ty urcite len zavidis, ze to mam za dobru cenu :P

Odesláno

2Marcel00: Hortazy 17\" mám na zimu, koupil jsem je už s autem. Bohužel asi na zimu úplně ideální nebudou, protože v nich už při koupi byly vyžrané díry od soli, takže plánuju renovaci, protože jinak se mi moc líbí. Problém s vyvážením sice trochu je, ale je to jen o tom najít správný servis a nechodit tam v sezóně, kdy mají frmol a nikomu se pak nechce měnit ten adaptér na bezdírová kola... :papa

Odesláno

nakolko uz maju znamky poskodenia ktore spominas, ich dam opieskovat a napraskovat novu farbu... cena je cca do 50€.

mozem ich kupit za 340€ aj s pneu 225/50/R17 so 7mm dezenom, ktore mi nevyhovuju rozmerovo, ale to je uz na inu debatu...

predam ich a kupim ake maju byt... 215/55-R17.

Odesláno
Ďalšia vec je, že nie všetci servisáci vedia prezuť disk so senzorom tlaku. :bacha

Ja si radšej trocha priplatím a budem to mať bez problémov. :super

aj ja vždy hľadám možnosť ako ušetriť, ale keď to je dobre spravené tak nemám problém si priplatiť.

andy trochu si protirečíš, na jednom mieste hľadáš možnosť ako ušetriť a na druhej si radšej priplatíš aby si mal bez problémov prezuté disky zo snímačmi tlaku.

Však keď toho servisáka na tie senzory upozorníš že ich tam máš, tak si má odviesť poriadnu prácu s tým vedomým že sú na diskoch senzory bez toho aby si mu musel priplácať. :myslim

• O 2 měsíce později...
Odesláno

oprasim to tu...

disky na zimu som uz poriesil.... :mrk

Cosmosy so snimacmi tlaku, fungel nove zimaky GoodYear UltragripPerformance 215/55-17. Cena komplet 530€.

Zhanalo sa tazko ale vysledok stoji za to...

Uz sa chystam naparovat snimace... potrebne vybavenie mam na policke v kuchyni :P

P1080197.jpg

[upravil dne 6/10/11 13:01 od Marcel00]

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...