Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Medvěde, také s Tebou soucitím;)

Právě díky takovým jako jste Vy se dostal tam kde je teď;)

Ne kvůli nám co ho máme rádi:papa

Odesláno

ukazuje sa , spravanim, recami .. a to ho preslavilo.. dovtedy si ho ludia nejako extra nevsimali...

a z neho si berie mladez priklad.. a potom ze chyba vo vychove :myslim asi nie.. propaguje sa to vsade..

osobne proti nemu nic nemam.. jeho hudbu pocuvam.. ale co je vela to je vela.. on neviem stravit kritiku a len takto vie na nu reagovat..

[upravil dne 11.5.2011 22:22 banan1987]

Odesláno

Tak jak říká Šalda. :D I negativní reklama je reklama. A právě takoví rozhořčení lidi jsou na šíření jména nejlepší... chytře si to chlapec zařídil. Teď už prakticky nemusí nic dělat.

Odesláno

nechapu ze vam to vubec stoji za debatu,jako Tina je ale kočka :) aspon neco pozitivniho...a Pan Patrik to je proste parek ze Slovenska ktereho zerou jen bezmozci.aspon je videt co ti slovaci produkujou :) se kouknete na hokej :):mrk:aut

Odesláno

osobne rytmusa nemusim,sem tam zaspieva nieco co je fajn.no skor sa zlozi nieco co je fajn.tie keci ludia pocut chcu,keby ze nie tak spieva kaja gotu mily silvare.ked si to nepobral tak si slaboduchy debilek,pretoze mysliet si ze v cechach je vsetko najlepsie je tazko na hlavu.

add hokej -boli casy ked ste live prenos po ukonceni tertej tretiny vypli pod sekundou a nabehla cierna obrazovka,ja si to velmi dobre pamatam.tie casy pridu znova to jedine ti zarucim.

Odesláno

ale nesmis to brat tak uplne vazne,to bylo z me strany jen takove malinke rypnuti ,nic vic :)ale rytmus je vul co si budem povidat.....a Kaja bud dostavat slaviky ikdyz bude 2O let pod drnem :)

Odesláno

Silvar, Rytmus je vůl, a proto se dostal tam kde je teď, to mě nějak nesedí;)

Wooody: Já tedy vypadám trochu jinak než Ti z videa:D:aut

Odesláno

doufám že to je značná nadsázka jelikož pokud takovéto \"vystoupení\" jinak někdo myslí vážně seriózně si dovolím zapochybovat o jeho duševní příčetnosti :)

Odesláno

A zase moja oblubena debata :)

Keby to bol hlupak, debil, imbecil, a tak dalej, a tak dalej, tak by nebol tam, kde je :)

Tento cigan, co nema ani maturitu, sa ma lepsie, ako vsetci co ste sem zatial prispeli :) A preco ? Preto, ze ste tu vy :) Preto, lebo ho ohovarate :) No preco asi :)

Ja skorej sucitim s ludmi, co to stale nepochopili :D Stale to nechapu, a su tak tupi, ze sa budu stale rozhorcovat :) Za ten cas, sorry, ale to uz mohlo prist hocikomu, s priemernou

iteligenciou.

Tym ze je kontroverzni, zabezpeci si sledovanost, a ked sa niekde uvedie jeho meno, kazdy je zvedavy, ci zo seba zase spravi \"kok*ta\" ... A o to presne ide .. Je v superstar ? Jasne ze je :) Pretoze uz len to, ze bol v porote na zaciatku, zvysilo sledovanost :) Vidal klip JEBE, s primitivnym textom, a za 7 dni viac ako 1 000 000 pozreti, a mozno spomeniem, ze jeho klip sa stal v tom prvom tyzdni 11. tym NAJSLEDOVANEJSIM HUDOBNYM KLIPOM NA SVETE ... Podotykam, na SVETE ... Takze ano, toto Slovensko, resp. Rytmus vyprodukoval, mate nieco podobne vy ? Bozskej Kaja asi taketo cisla nespravy :D

Ale to bylo rypnuti, jak to s hokejem :P

Ide o to, ze rytmus je v normalnom zivote uplne iny clovek, ako sa prezentuje :) Lenze keby sa tak spraval, ako sa sprava normalne, bol by normalny, tak uz by neexistoval ... Pretoze takych, ako je on, tu repovalo vela. Vsetci su prec, pretoze nerobili tieto veci, ako rytmus. Rytmus je kontroverzni, a je to marketingovi mag. Neobdivujem ho preto, ze ma najlepsiu hudbu na svete, obdivujem ho preto, ze dokazal s ludi vytiahnut take peniaze, ze to az pekne neni :) A obdivujem ho preto, ze je stale plna prdel ludi, ako v tomto vlakne, co to nedokazu za tie roky pochopit :)

Rytmus robil rap dlhe roky pred tym ako sa dostal do telky, ale bohuzial, nebol kontroverzny. Zrazu sa kontroverzny stal, a pozrite kde je ... Pokial to, k comu vdaka tomuto divadlu, co hra, prisiel, je slabe, budiz :) Len ma bavia nazory ludi, co celi zivot makali, idu k dochodku, skoro nic nevlastnia, rytmusa nepoznaju, a dokaziu nanho povedat, ze je to chudak :) :)

Odesláno

Lubk0 : fajn pane,dik,ze jsi nam vsem tady otevrel oci. Tak ja to za sebe a pouze za sebe reknu jinak.

Za a) rap neni pro me hudba za b) mam to stesti ze na rozdil od jinych ze me tento jak rikas marketingovy mag zadne penize nevytahl ani nevytahne a za c) je mi uprimne lito lidi kterym takoveto veci \"hybou svetem\"

O tom hokeji - to ze Slovensky tym letos hral peknou tuzku a Cesi hraji 100x lip je prosty fakt, vzpominat tady co bylo nebo nebylo je dost zbytecne. Zijme pritomnosti a budoucnosti,nikoliv minulosti (jako kazdy kdo nadava jak \"bylo lip\" misto aby se snazil) :)

Odesláno

ja osobne jsem rytmusovi nedal ani kacku nemam jeho cd nesel jsem na koncert a ani na tu superstar se nedivam. rap si poslechnu rad ale rytmus uz rap nedela neboli asi takto http://www.jenpromuze.cz/video/celebrity/6887-pravda-o-rytmusovi je pravda ze ten clovek ma asi genialniho managera (jemu pochvala) rek bych ze je to obdobny trend jako byl u pubertacek lunetic tak ted je u pubertaku pseudodrson King of pop Patrik Vrbovský.

Odesláno

Lubk0

Pokud je pro Tebe jediným měřítkem kvality to, o kolik \"chechtáků\" někdo dokáže obrat lidi, pak znovu říkám: \"Je mi Tě líto\" - co se hudby týče, pak pro mně je třeba symbolem kvality duo Hapka - Horáček, které jsi možná ani nezaznamenal (a věř, že tito pánové také bídu netřou - jen to nepotřebují vytrubovat do světa jako Tebou vychvalovaný Rytmus). Mně je třeba jeho konto úplně volný, ale vadí mi, že jeho \"tvorba\" je některými považována za kulturu - pokud se budu podbízet bořením hranic slušnosti (sprosté texty, jejihž jediným smyslem je poskládat za sebe co nejvíc vulgarit) a šokovat lidi svou \"odvahou\", možná tím budu mít úspěch u lidí s IQ tykve, ale myslící tvor se ze mně prostě nepo*ere. Stejně jako někteří nade mnou Ti sděluji, že ze mně Tvůj idol nevytáhl ani kopějku - a neplánuju, že by tomu mělo být v budoucnu jinak.

Odesláno

Žiš marjá chlapi,co to sem dáváte za hudbu,bo co to je,to se nedá poslouchat,změňte frekvenci:nevim

nechápu co na tomdle stylu kdo vidí

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...