Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Natáčení ve filmu s vašim autem(slušně vydělaný penízky)

Recommended Posts

Odesláno

Týýý brďo, z několika hodin natáčení a jednoho dne čekání nakonec sestříhaná několikavteřinová scéna. Mám tam vidět auto rozmazané asi na 0,00000001 sekundy. Jinak nainstalovaný(á) Defance vedle pražského Hiltonu ... fakt dobrý. :D

Odesláno

Čau čau klucíí.TY VOEEE nějak sem na vás zanevřel.Nebyl čas sem chodit bylo toho nejak moc....Tetko jsem zjistil že se chystá nejaký mega film,pokusím se zjistit více informací a třeba zase vyjedou naši pažouti:D,uvidíme jaký budou chtít auta.Asi budem muset udelat nejaky sraz nas co jsem hrály tzn.hercu:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Zdravím, přidávám se do řady natáčejících... Nenatáčel jsem s autem, ale natáčel sem jako dablér jednoho herce asi měsíc... přidávám do placu fotku z Barandova, jak se točil záběr ze zadních sedaček automobilu (nejsem to ja) :D:papa

post-41426-14109623026846_thumb.jpg

[upravil dne 27/3/12 17:52 od Moral3z]

Odesláno
Týýý brďo, z několika hodin natáčení a jednoho dne čekání nakonec sestříhaná několikavteřinová scéna. Mám tam vidět auto rozmazané asi na 0,00000001 sekundy. Jinak nainstalovaný(á) Defance vedle pražského Hiltonu ... fakt dobrý. :D

Tomu se říká publicita ... no co, aspoň jsem si celý den dával pěkně do nosu.

308film.jpg

Odesláno

No tak pánové taky jsem si ten druhej díl stáhnul, kouknul jsem na to a skoro na konci se mihlo moje auto. Je to zelenej Citroen C8. V záběru to auto není ani půl vteřiny. Celá scéna kterou natáčeli asi 6 hodin trvá asi čtvrt minuty. Tak tomu říkám produktivita práce. Ještě navíc s těma našima kárama jezdili \"kaskadéři\" a s mým parníkem najeli během natáčení 20 kilometrů. Tak to opravdu nechápu.

Je to ta scéna kdy hlavní hrdinka kličkuje na mašině mezi autama a pak zastaví před modrým železým plotem, přeleze ho a běží za synem.

Odesláno

Klucí nevím jestli budou chtít frantíky.Když tohle končilo Jirka mi říkal že budou chtít větvíky:D:( korejce no.Uvidíme v pátek mu budu volat.Byl jen měsíc v Thajsku.Asi si moc nevydělal.Určitě dáám vědět co a jak

Odesláno

Mile mě překvapilo, že moje auto je tak v popředí, ačkoliv nesplňovalo ani stáří, ani barvu a hned za ním pokud se nepletu Medvědův kombík. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...