Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

John - 406 Coupe V6 = po STK // jezdime

Recommended Posts

Odesláno

Krásný, radost pohledět na ty brzdiče. Co jsi vlastně dělal za servis na podvozku?

A co se týče vzpěr kapoty, u 407 už kapota nepadá, tam to vyřešily \"lépe\", daly tam tyčku :D . Pokrok nezastavíš;)

[upravil dne 19/4/13 21:06 od Petrikj]

Odesláno

Petrikj : diky,a servis jen pár ,,drobností\" v krátkosti: komplet přední tlumiče+uložení,pružiny -30mm,tyčky,čepy,atd atd... Jinak nevím,zda je to pokrok...upřímně vzpěry mi příjdou hezčí jak tyčka :D

Odesláno

To byla ironie...přijde mi to děsné, že u 407 kupé ty vzpěry na kapotu nedaly. Když je má třeba 106 :D. Když pak někde otvírám kapotu a trapně tam doluju tu tyčku. Navíc je tyčka uchycená ke kapotě takovou plastovou packou, která děla dojem, že hned ulítne. Tohle se dle mě prostě nepovedlo :)

jj drobný servis...říkaš o 30mm dolů...pak dej foto:super

Odesláno

vzpery se prestaly davat kvuli bezpecnosti, pri nehode vystrelovaly

brzdy pekny ;)

[upravil dne 21/4/13 21:30 od Ferry]

Odesláno

Petrikj : chápu je to divný a pokud je to kvůli bezpečnosti tak to je docela vtipný,že spousta aut má vzpěry pořád a alespoň to nevypadá tak lacině jak nějaká tyčka v plastu :)

Odesláno

Pro pár zvědavců přidám fotku po servisu a po instalaci EIBACH pružin.

Jinak celkový servis za skoro 40tis kč stál za to.

img4487tk.jpg

Pro porovnání přídám dřívější stav najdi 5rozdílu,že je to focený z jinýho úhlu neberu.

post-1871-14109630933666_thumb.jpg

[upravil dne 28/4/2013 19:50 od John]

Odesláno

Ducatista : drobný servis po skoro 65tis km co jsem už najel: přední tlumice+komplet věci k tomu,Eibach pružiny,zadni kotouče+desky+pakny+pružínky,komplet přední náprava+čepy,repas brzdových třmenů ,svíčky,klínák+napínák+pružína u napínaku...a to je asi všechno :D

Odesláno

Mós hesky:super Ty brzdiče vypadaj perfektně, jen by to chcelo kolesa s míň paprskama, bo tyhle tu parádu zbytečně moc schovaj;) Jinak i to snížení není nijak drastický a pohledové stránce věci to moc prospělo! Krásný autíčko, mnohem povedenější než valná většina dnešních kupéček:super

Odesláno

odee : díky,mě se zas tenhle typ kol líbí tenký paprsky a celkově to snad sluší.Jinak podvozek prospěl určitě jen teď některý úseky projíždím opatrněji ale když se jdu svést po okreskách tak to drží jak přikovaný.

Odesláno

Moc pěkný, kola krásně vyplňují podběhy, tak to má být. Kolik je cm mezi předním nárazníkem a silnici? Nezdá se mi to úplně nízko, prostě tak akorát :).

Odesláno

To John: ono bude záležet i na světle, na té fotce je spíš lehce zataženo, takže až bude svítit, předpokládám, že i ty třmeny budou víc svítit a bude to úplně:super

Odesláno

Petrikj : díky je to akorát...tvrdší je to o dost,ale dá se to...Jinak si to sedlo o cca 2cm.Kolik je cm nad nárazníkem nevím ale můžu to změřit :D

odee : to určitě bylo už trošku šero jak bude hezky tak udělám nový a hlavně umeju a vezmu leštěnkou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...