Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ty žárovky jsou zastrčeny v plastových paticích, jsou stejné jako ty v budíkách....a žárovky nikam nepřipojuješ, jen to cvakneš do těch dír pro ně v displeji a hotovo, je tam kontaktní ploška na desce v displeji;) takže připojit konektor, dát žárovky do patic a vše hotovo

Odesláno

Pánové díky moc za pomoc, už jsem na to přišel. U toho mého sehnaného dipsleje b totiž chybí ty plastové patice, ty snad seženu a další kouzlo je ta kontaktní ploška v desce displeji zevnitř;), proto to zezadu nepotřebuje žádné další připojení:cool:

• O 4 týdny později...
Odesláno

Přesně tak, přece bych sem nedával něco nefunkčního!!! Prostě si to neztihl :P, je to poprvé co jsem ho viděl někde v nabídce, já ho scháněl tak, že jsem obvolával a psal všem co prodávali díly, ale je to na dlouho:roll

• O 1 rok později...
Odesláno

Nechci zakladat nove tema na stejny problem.

Jen se zeptam jaky je rozdil mezi displeyem

c. 6563 31 za ktery chce peugeot jen skoro 15tis

a

c. 6563 CJ za ktery chteji uz jen bez mala 9tis

Predpokladam ze druhy je pro MUX pripadne \"vylepseny\"

a pak jsou z 607 a tam je pry cenovka kolem cca 5-6tis?

Zkousel nekdo prehodit jen samotny displey z 607 na 406?

Diky.

Ps:Me hlava nebere ze na takto stare auto jsou neuveritelne ceny ND - nereknu veci bez kterych to nepojede ale toto ... :myslim

post-36106-14109637101947_thumb.jpg

[upravil dne 24/4/14 11:38 od Lihous]

• O 2 týdny později...
Odesláno

díly jsou drahý, protože musejí kompenzovat to, že to nikdo nekupuje... kdyby to kupovalo 1000 lidí ročně stojí to čtvrtinu... jinak jsem se po takovéto výměně pídil, ale kupovat kvuli tomu novej jsem nechtěl, pouze jsem sháněl po vrakáčích, ale tam je to nedostatkové zboží, jinak eventuelně jsou displeje uvnitř stejné a po přeplastování by to eventuelně melo jít, ale 607 má manuální ovládání, takže tam nevím, ale na 206 bylo C taky s dálkovým ovladačem a to by mělo sedět se 406tkou...

Odesláno

Jo chapu ze si to kompenzuji ale pokud to nikdo 10 a vice roku nekoupil tak co nastane po dalsim case - prijde srotace nebo totalni vyprodej = pokud to udelaji prubezne nebude to pro ten ci onen servis prodelek.

Kolik lidi pujde kupovat displey C jen proto ze je pekny??

Par nadsencu jinak si poridi Becko a nebo to neresi.

Ja chapu ze na 508 to bude ranec pochopim i 407 ale na 406 ????

Verim ze do prvovroby to satlo max do 1tis nasledne servis je nakoupil cca 2-3tis vic NE???

Ale pokud ten vysmaty manik u Peugeotu ma cil prodat za 15tis neproda nic ....

Pokud nabidne za 4-5-6tis i s montazi neprodela on ani ja ....

Dobra nereknu nic pokud bude pro celou europu posledni ;) ale to asi neni.

Tady by se mel nejen Peugeot zamyslet nad tou svou cenovou politikou.

A neni osamocen prikladne doplnky pro Skodovku jsou podobne usmevne jen proto ze tam ma sve \"logo\" ....

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj lidi mám také dyspley typ C a mám s ním problém zobrazuje pouze rozsypaný čaj tak přemýšlím o typu B za nové C 15tis nedám znám rozdíly A.B.C,ale nerozumím MUX a neMUX co to znamená???Mám 406 kupé dysplej typ C navigace,ovládání pod volantem a CD měnič půjde tm typ B???

Odesláno

Ahoj lidi mám také dyspley typ C a mám s ním problém zobrazuje pouze rozsypaný čaj tak přemýšlím o typu B za nové C 15tis nedám znám rozdíly A.B.C,ale nerozumím MUX a neMUX co to znamená???Mám 406 kupé dysplej typ C navigace,ovládání pod volantem a CD měnič půjde tm typ B???

Je to typ sběrnice, neboli drátěného komunikačnáho rozvodu auta.

Starší 406ky, do tuším června 2001, měly starou síť, které se nijak neříkalo. Novější pak měly tzv. Multiplex, zkráceně MUX. Odtud tedy mux a "nemux".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...