John_Ice Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 když jsou auto tak stíraj ale nejdou až dolů jdou prostě jak říkate do určitý polohy,ale když stítám na manual tak se stírají a jezdí až na doraz...možná jsem se prostě pořádně nevyjádřil,ale asi to tak je,jak jste to popisovali Citovat
AnotherOne Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Aj na auto po chvíli zlezú dole keď prestane pršať. Citovat
John_Ice Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 jo to jsem psal ...no fajn,já jen že jsem si toho všimnul až teď a mám ho vlastně rok...takže jsem nevěděl jestli to mi nezačalo blbnout motorky stěračů... Citovat
Brizan Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Když mám stěrače na auto a sjedou mi po nějaké době do spodní polohy tak tím pádem vím že přestalo pršet:D:D:aut:aut Citovat
Marcel00 Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 dobry postreh to znamena ze mozes ist dalej pešky Citovat
Brizan Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 A proč bych chodil pěšky když mám 407mu a s chytrejma stěračema :D:D Citovat
AnotherOne Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Mne zas keď zasvietia automatické svetlá tak viem, že je vonku tma. Citovat
Brizan Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Taky pěknej postřeh A když vylezeš z auta a flákneš sebou tak víš že je venku náledí Citovat
Mortis Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Asi víte že maj servisní polohu? Tu používám v zimě při parkování, když jsou svisle nezachytává se na nich tající sníh apod a nepřimrznou:aut Citovat
Přema Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 JJ do 10sec. po vypnutí klíčku brknout po stěračích.....zůstanou nahoře.... Citovat
Marcel00 Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Mne zas keď zasvietia automatické svetlá tak viem, že je vonku tma. alebo ked ti zasvietia je uz neskoro, lebo nasi cajti ta skasiruju ze nesvietis ked musis sory za SPAM... ta servisna poloha je super... hlavne v zime ako kolega vyssie spomina... Citovat
Judes Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Nechať stierače v servisnej polohe, je pomoc re dlhoprstých aby mal ku ním lepší prístup. Citovat
Marcel00 Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Judes ved parkujeme obaja vo dvore... stierac sa da zlozit aj pri zaparkovanej polohe, co ma dost stve ale s tym pristupom mas pravdu Citovat
pyrone Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 no neviem ako ty ale ja som od zaciatku 90-tych rokov nepocul ze by sa niekde kradli stierace... Citovat
Marcel00 Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 no... pred 8 mesiacmi pred nakupnym centrom carrefour v Bratislave skupinka pocernych oholila niekolko aut o AERO TWIN-y kamarat bol tiez obetou... [upravil dne 4/5/11 10:24 Marcel00] Citovat
Judes Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Judes ved parkujeme obaja vo dvore... stierac sa da zlozit aj pri zaparkovanej polohe, co ma dost stve ale s tym pristupom mas pravdu Myslel som to pre tých čo parkujú pred panelákom. A ku dlhoprstým, niet sa čomu čudovať keď tie origo stierače majú takú vysokú cenu. Citovat
Marcel00 Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 ved je mi to (a nielen mne) jasne... Citovat
Brizan Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Já si myslim že je to ve finále úplně jedno jak ty stěrače jsou \"zaparkované\", když je někdo bude chtít tak si je prostě vezme bez rozdílu jestli leží či jsou zvednuté. Tak jako tak je to otázka 10s a má je v kapse. Stejně je to i s poklicema, to že je má někdo přidělané stahovacíma páskama neznamená že mu na autě zůstanou napořád. (Vlastní zkušenost) Maximálně mu neupadnou za jízdy.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.