paizano7 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Potrebovak bych prosim poradit...o vikendu jsem rozebiral 407 a uz nevim jak by meli byt spravne nasazene ramena prednich steracu. Nemuzu najit zadnou fotku kde by to bylo videt. Predem Vam dekuji za vsechny rady Citovat
paizano7 Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 diky...moc jsi mi s tou fotkou pomohl Citovat
pyrone Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 a co tak najst inu 407 a pozriet na stierace? ja som tak chcel prekvapit frajerku a kupit jej stierace na Kiu Rio ale na nete ich boli asi 4 rozmery. tak som sa nasral a na parkovisku nasiel jedno Rio kde som odmeral stierace a uz som mal rozmery... ;-) [upravil dne 2/5/11 12:58 pyrone] Citovat
AnotherOne Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Keď to budeš nasadzovať na ten kónus tak je dosť problém trafiť správnu polohu. Dolu to od oka nasadíš dobre ale hore pri pohybe to môže vybiehať za sklo alebo nedobiehať, alebo dole sa budú stretávať. Preto keď to budeš nasadzovať, neuťahuj tie skrutky nafest, ale až po vyskúšaní, že to je ok. [upravil dne 2.5.2011 13:14 AnotherOne] Citovat
Marcel00 Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 alebo takto ??? je to fake takze pozor na to :D Citovat
pyrone Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 no tak teraz si mi inak zlepsil naladu Citovat
Brizan Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 alebo takto ??? je to fake takze pozor na to :D Tak se mi zdá že tu někoho asi zažaluji za porušování mých autorských práv na fotografie:D:D Citovat
John_Ice Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 a nejsou na sklech nějaké značky(já tam něco jako značku stěrače mám)...a když to není od toho tak co to znamená? Citovat
Brizan Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Taky tam něco mám a nevim co to znamená. Možná to fakt budou značky pro polohu stěračů Citovat
John_Ice Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 je to jako řez stěrače...ale rozhodně mi to na tom nesedí Citovat
Brizan Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Mě taky ne, mám ty značky cca o 2cm níže než je poloha stěračů. Třeba se někdo ozve kdo to ví k čemu to slouží (jestli vůbec k něčemu) Citovat
John_Ice Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 přesně tak to mám...jo nějakej trouba co nemá co dělat a napíše to sem...vždyt to asi ani nikoho nezajímá .. mě třeba stěrače na auto tak mi nejdou úplně dolů a jsou o trochu výše a když dlouho nemakaj tak až potom sjedou,ale na manual mi to jde až dolů... Citovat
Brizan Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 To je normální to dělá i mě, když jsou sjetý až dolů tak jsou v parkovací poloze při manuálním zapínání. Kdežto když jsou trochu přizvedlé tak jsou v \"pohotovosti\" a čekají na signál od dešťového senzoru v poloze auto. Teď se určitě už nikdo neozve k čemu tam ty značky jsou. Asi nikdo nechce být podle tebe za troubu:D:D [upravil dne 3/5/11 12:26 Brizan] Citovat
AnotherOne Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 přesně tak to mám...jo nějakej trouba co nemá co dělat a napíše to sem...vždyt to asi ani nikoho nezajímá .. mě třeba stěrače na auto tak mi nejdou úplně dolů a jsou o trochu výše a když dlouho nemakaj tak až potom sjedou,ale na manual mi to jde až dolů... Nie sú to značky na stierače, podľa nich to nastaviť nejde. To je pohotovostná poloha, tak to má byť. Citovat
Brizan Odesláno 3. květen 2011 Odesláno 3. květen 2011 Tak že by Another? :D:aut [upravil dne 3/5/11 12:27 Brizan] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.