Bohumil Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 2 Medvěd : Nejedem, počasí na ... , všude kalamita, ... , Přece jen to je odtud kousek dál. Tímto se závazně odhlašuji z \"Klouzání v Podkrkonoší\". Citovat
Dave_k Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 2 Mědvěd: určitě jedu jen tak mě něco neodradí. Akorát by nebylo od věci kdyby jsi dal vědět jak to v místě konání vypadá ohledně sněhu atd., aby jsme věděli na co se přichystat. Možná že řetězy nebudou od věci. Citovat
mk405 Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 u nás 40cm nového sněhu, a pokud mě něco nezastaví tak jedu:D, řetězi jsem si pujčil, jěště lopatu a jsem připraven skoro na vše.mk:papa Citovat
Medvěd Odesláno 16. únor 2005 Autor Odesláno 16. únor 2005 Řetězy jsem doporučoval už v původním zvadle, jinak já se tam dostanu až v pátek, tak budu stejně (ba dokonce asi více než vy) netrpělivý. Zkusím se s Honzou spojit zítra a hodit sem nějakou předběžnou sondu. Citovat
Medvěd Odesláno 16. únor 2005 Autor Odesláno 16. únor 2005 To Bohumil: Tvou omluvu samozřejmě přijímám i chápu, snad jen bych zdůraznil, že kdyby sis to na poslední chvíli rozmyslel, tak místa na pokoji už těžko obsadím a tak můžeš bez obav přijet. Jede Ráďa z Přerova, Ježek z Nového Města na Moravě, MKčko z Chotěboře a počasí by se mělo zlepšovat. Jo a v neposlední řadě Destiny bude zase plakat, že tam je sám za 307čkáře. Ale rozhodnutí je na Tobě, sám jsem dneska taky Telč vzdal.................. Citovat
Medvěd Odesláno 17. únor 2005 Autor Odesláno 17. únor 2005 Ještě k tomu odjezdu - kolik se nás vlastně hodlá sejít v ten pátek na pumpě???? Abychom věděli, na koho eventuelně počkat, nebo zda Ta dvě auta, co se sešla, jsou už komplet???? Pokud se nikdo neozve, pak čekám akademickou čtvrthoďku a mizím směr Železný Brod - pojedu lidsky, moje auto většina pražáků zná, tak mě zkuste dojet :P:P:P:P Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 17. únor 2005 Odesláno 17. únor 2005 Ruším moji účast na zimním srazu. Omlouvám se tímto organizátorům. S pozdravem Ježkovi.voči Citovat
John Odesláno 17. únor 2005 Odesláno 17. únor 2005 Medvěd: se mnou můžeš počítat zitra s tím společným odjezdem z tý benzínky pokusím se tam bejt v těch 17hodin, kdybych měl spoždení tak ti zavolám... [Editován dne 17/2/05 John] Citovat
Medvěd Odesláno 17. únor 2005 Autor Odesláno 17. únor 2005 Tak jsem se právě vrátil z místa konání srazu a mám potěšující informace: cesta z Prahy do Železného Brodu suchá, z Brodu k hotelu zasněžená, ale posypaná (bohužel parkoviště, kde jsem chtěl dělat slalom je pod cca půl metrovou vrstvou sněhu - takže ze slalomu zřejmě nebude nic). Projel jsem v pohodě obě dvě varianty orien?áku, a to bez řetězů!!!!! Takže se nebojte, středa se opakovat nebude a srázek bude príma:papa:papa:papa:papa Citovat
Medvěd Odesláno 17. únor 2005 Autor Odesláno 17. únor 2005 Napsán autorem Jezkovi.voci Ruším moji účast na zimním srazu. Omlouvám se tímto organizátorům. S pozdravem Ježkovi.voči Teď jsem mluvil s Ježkoýma očima a nastala změna, která spočívá hlavně v tom, že by bylo potřeba dovézt jeho manželku v sobotu z Prahy na místo srazu - najde se někdo ochotný?????????????? Citovat
Garfield Odesláno 17. únor 2005 Odesláno 17. únor 2005 2 Medvěd: Takže my taky budeme u té pumpy v pátek v 17 hodin. A jako John - kdyby něco, telefon na Tebe máme. Jedeme mou červenou 306-kou, Martininu 205 VGRD necháváme doma. No a kdybychom měli velké zpoždění, dám Martině řízení a dojedeme tě, na závodění je u nás expert ona Jen ta sjízdnost bez řetězů mi teď přišla líto - právě dneska jsme si je byli koupit... Těch peněz... Tedy myslím celoobvodové řetězy (výjezdové příčné vozím pořád). Na všechny zimní spoluklouzače se těší Garfield+Martina [Editován dne 17/2/05 Garfield] Citovat
Tazman Odesláno 18. únor 2005 Odesláno 18. únor 2005 Tka a? v pořadku a bez nehod dorazíte. A hlavně aby byl v poho orienták!!!:papa:papa:papa Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 18. únor 2005 Odesláno 18. únor 2005 Potvrzuju účast na pátek u pumpy v 17.00 Citovat
destiny Odesláno 18. únor 2005 Odesláno 18. únor 2005 Takže si také dovolím potvrdit účast na společném odjezdu z pumpy. Jen pro úplnost, je to BENZINA nebo OMV? Na záčátku Medvěd zmiňuje BENZINU a Dave_k mluví o OMV Citovat
Medvěd Odesláno 18. únor 2005 Autor Odesláno 18. únor 2005 Napsán autorem destiny Takže si také dovolím potvrdit účast na společném odjezdu z pumpy. Jen pro úplnost, je to BENZINA nebo OMV? Na záčátku Medvěd zmiňuje BENZINU a Dave_k mluví o OMV Dave - k mluví o OMV v Hradci Králové Citovat
Dave_k Odesláno 18. únor 2005 Odesláno 18. únor 2005 Se omluvám jestli dělám zmatky, ale do teď mi ze všech příspěvků připadalo že Jezkovi.voci jede přes HK. Medvěd už mi vše vyjasnil. [Editován dne 18/2/05 Dave_k] Citovat
Driver Odesláno 18. únor 2005 Odesláno 18. únor 2005 Tak nevím jestli zítra dorazím, navigátorka je nemocná, tak uvidím jestli pojedu sám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.