Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

2 Medvěd : Nejedem, počasí na ... , všude kalamita, ... ,:( Přece jen to je odtud kousek dál.

Tímto se závazně odhlašuji z \"Klouzání v Podkrkonoší\".:mad:

Odesláno

2 Mědvěd: určitě jedu jen tak mě něco neodradí. Akorát by nebylo od věci kdyby jsi dal vědět jak to v místě konání vypadá ohledně sněhu atd., aby jsme věděli na co se přichystat. Možná že řetězy nebudou od věci. :cool:;)

Odesláno

u nás 40cm nového sněhu, a pokud mě něco nezastaví tak jedu:D, řetězi jsem si pujčil, jěště lopatu a jsem připraven skoro na vše.mk:papa

Odesláno

Řetězy jsem doporučoval už v původním zvadle, jinak já se tam dostanu až v pátek, tak budu stejně (ba dokonce asi více než vy) netrpělivý. Zkusím se s Honzou spojit zítra a hodit sem nějakou předběžnou sondu.

Odesláno

To Bohumil: Tvou omluvu samozřejmě přijímám i chápu, snad jen bych zdůraznil, že kdyby sis to na poslední chvíli rozmyslel, tak místa na pokoji už těžko obsadím a tak můžeš bez obav přijet. Jede Ráďa z Přerova, Ježek z Nového Města na Moravě, MKčko z Chotěboře a počasí by se mělo zlepšovat. Jo a v neposlední řadě Destiny bude zase plakat, že tam je sám za 307čkáře. Ale rozhodnutí je na Tobě, sám jsem dneska taky Telč vzdal..................

Odesláno

Ještě k tomu odjezdu - kolik se nás vlastně hodlá sejít v ten pátek na pumpě???? Abychom věděli, na koho eventuelně počkat, nebo zda Ta dvě auta, co se sešla, jsou už komplet???? Pokud se nikdo neozve, pak čekám akademickou čtvrthoďku a mizím směr Železný Brod - pojedu lidsky, moje auto většina pražáků zná, tak mě zkuste dojet :P:P:P:P:P

Odesláno

Medvěd: se mnou můžeš počítat zitra s tím společným odjezdem z tý benzínky pokusím se tam bejt v těch 17hodin, kdybych měl spoždení tak ti zavolám...

[Editován dne 17/2/05 John]

Odesláno

Tak jsem se právě vrátil z místa konání srazu a mám potěšující informace:

cesta z Prahy do Železného Brodu suchá, z Brodu k hotelu zasněžená, ale posypaná (bohužel parkoviště, kde jsem chtěl dělat slalom je pod cca půl metrovou vrstvou sněhu - takže ze slalomu zřejmě nebude nic).

Projel jsem v pohodě obě dvě varianty orien?áku, a to bez řetězů!!!!!

Takže se nebojte, středa se opakovat nebude a srázek bude príma:papa:papa:papa:papa

Odesláno
Napsán autorem Jezkovi.voci

Ruším moji účast na zimním srazu. Omlouvám se tímto organizátorům.

S pozdravem Ježkovi.voči

Teď jsem mluvil s Ježkoýma očima a nastala změna, která spočívá hlavně v tom, že by bylo potřeba dovézt jeho manželku v sobotu z Prahy na místo srazu - najde se někdo ochotný??????????????

Odesláno

2 Medvěd: Takže my taky budeme u té pumpy v pátek v 17 hodin. A jako John - kdyby něco, telefon na Tebe máme. Jedeme mou červenou 306-kou, Martininu 205 VGRD necháváme doma. No a kdybychom měli velké zpoždění, dám Martině řízení a dojedeme tě, na závodění je u nás expert ona :D

Jen ta sjízdnost bez řetězů mi teď přišla líto - právě dneska jsme si je byli koupit... Těch peněz... Tedy myslím celoobvodové řetězy (výjezdové příčné vozím pořád).

Na všechny zimní spoluklouzače se těší

Garfield+Martina

[Editován dne 17/2/05 Garfield]

Odesláno
Napsán autorem destiny

Takže si také dovolím potvrdit účast na společném odjezdu z pumpy. Jen pro úplnost, je to BENZINA nebo OMV? Na záčátku Medvěd zmiňuje BENZINU a Dave_k mluví o OMV :(

Dave - k mluví o OMV v Hradci Králové

Odesláno

Se omluvám jestli dělám zmatky, ale do teď mi ze všech příspěvků připadalo že Jezkovi.voci jede přes HK.

Medvěd už mi vše vyjasnil.

[Editován dne 18/2/05 Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...