Haryk Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 no bude to pěknej mač, bratia nedajů nič zadarmo,a češi je porubů 3:2 :super:super:papa:papa:papa Citovat
Judes Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Jo scratch, takysto pozname ten znamej o ceskem muzstvu a playstationu Ale tak ako hovorim, podla mna to zajtra prehrame, a bude vybavene. Sice fandim, ale som realista Jedine ze by trener spravil zazrak A zázraky sa stávajú nechajme sa prekvapiť. Citovat
Majar Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Pán boh putoval po svete a pomáhal ľuďom. Zablúdil aj na Slovensko priamo do Bratislavy! A tam v priekope plače chlapec v hokejovom drese. Pán Boh sa ho pýta: \"A Tebe čo sa stalo? Neplač ja Ti pomôžem, ja som pán Boh!\". A chlapec na to : \"Ale, v piatok hráme s Českom hokej a potrebujeme vyhrať!\" A v tom si sadol pán Boh k chlapcovi a začali plakať spolu! Ten je perfektní.:D Citovat
vendelinek Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 každej rok když tady a tady kafraji jak sou dobrý,tak to nezvládnou,tak si myslim,že asi dneska budu držet bratrum slovenskejm:D ale našim taky trochu,jim to přeju:D výsledek tipuju na sn 3:2:myslim [upravil dne 6.5.2011 10:29 vendi.stejskal] Citovat
DanculD Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Čechov rozbijeme 5-1, Fínom naložíme aspoň 8-0 a Dáni ani nenastúpia keď nás uvidia, takí budú posraní. 9 bodov doma a ideme do štvrťfinále, tam rozprášime čajových Švajčiarov, potom v semifinále niekoľkonásobne vrátime Nemcom prehru a vo finále dáme Kanadu tesne 9-5. Nakoniec vypneme PlayStation, o rok ju zapneme znova, nastavíme obtiažnosť z Beginner na Normal a skúsime to znova!!! V originale sa budem modlit aby sme aspon zremizovali. Hosi, kurna, by ste nam to mohli pustit. [upravil dne 06.05.2011 11:29 DanculD] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Fuu, a este jedna aktualna sprava pred MS ....otvorený list Čechom pred dnešným večerným zápasom Drahi bratia, počas dnešného večerneho zápasu majte prosím na pamäti, že počas najbližšej návštevy našich Vysokých Tatier nemusí prísť po Vás horská služba... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Drsne, nedrsne Ja som bol optimista doteraz, dnes verím, že prehráme (nie že by som chcel, ale už som s hokejového ošialu vytriezvel) ... Hráte lepší hokej, pozeral som Vaše zápasy, naozaj Vám to ide Tak dúfam, ked nevyhráme my, že aspom vy to všetkým natrete (a dúfam, že ked sa stretnete s nemcami, že ich roznesete) Keby náhodou sa nám dneska podarilo aspom remizovať - tak sa nechcem vidiet, ako budem zajtra vyzerat :D To bude opica Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Ale bacha aby to nedopadlo takto jak u bratov Cechov Citovat
misacekk Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Tak a jdem fandit Česi do toho.... tak uvidím jak dopadneme dneska proti Slovensku...typuju tak 4:3 pro nás.. Citovat
AnotherOne Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 A sme v riti. Odteraz sa budeme len doťahovať, klasický scenár. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 A sme v riti. Odteraz sa budeme len doťahovať, klasický scenár. jo, už od roku 1993 Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Az take jednoznacne to nebude. Krasny gol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.