Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čau chci si koupiit strojek na úpravu vousů a teď dumám jaký.Vlasy si stříhám strojkem Philips a jsem s ním spokojený tak asi zůstanu věrný Philipsu i na ty vousy.

Používáte někdo tady strojky na vousy?A jaké máte s nimi zkušenosti (značku,jak se s nimi pracuje atd.)

Chci zkusit změnit po x letech vizáš,nikdy jsem s tím strojkem na vousy nepracoval tak se ptám na Vaše zkušenosti.

Nebo můžete dát i internetové odkazy,rad není nikdy dost.díky ahoj;)

P.S. Cena 1 000kč - 1500kč. Stačí nějaký lacinší.

[upravil dne 24.4.2011 21:02 Ivouš]

Odesláno
Na vlasy používám Philips

nejlepší vtip z celýho týdne:D

jinak taky používám Philips,mám u toho nástavec,jak na fousky tak i na vlasy:P sem s nim spokojenej,mám ho už asi tak 10 let

[upravil dne 25.4.2011 07:46 vendi.stejskal]

Odesláno

a ty zastřihovače vousů jsou všechny na akumulátor?Na šňůru do zásuvky se nedělají?A jak dlouhou životnost (rok nebo dva nebo i více?) má ten akumulátor?V recenzi píšou že na jedno dobytí strojek vydrží jet 35 minut,není to málo? kolikrát třeba měsíčně strojek nabíjíte při průměrném zastřihování?dík

Odesláno

Na vlasy i vousy používám holičku - cca 1x měsíčně zajdu někam, kde si uložím hlavu mezi ty dva hrboly, co pánové nemají (ale líbí se jim) a během povětšinou příjemné konverzace odcházím o několik deka porostu (a pár bankovek) lehčí.

Odesláno

ten na vlasy mám jen do zásuvky, ale na zastřihování vousů mě stačí nabít jednou za 14 dní, holím se cca jednou za 3 dny:)

A o výdrž baterky bych se nebál, ten druhej na vousy mám asi 6 let a baterky drží pořád stajně:papa

Odesláno

no právě na ty vlasy mám taky na šňůru do zásuvky,tak jsem překvapenej že se na vousy dělají jen akumulátorové asi.Proto jsem se ptal na tu výdrž.

A u nás v obchodě se mě líbil tento zastřihovač -philips qg 3190/00.Cena nějak 1 200kč.Má více nástavců.Dotaz:Já ten svůj strojek na vlasy mám už nějak 9 let a říkám si kdyby mi kyksnul tak bych nemusel kupovat asi nový.U toho zastřihovače vousů píšou že je i na vlasy.dá se tím zastřihovačem vousů stejně kvalitně ostříhat vlasy jako když se stříhám strojkem na vlasy nyní?Jestli ano tak bych tím pádem zabil mouchu jednou ranou byl by i jak na vlasy tak i na vousy.Jaký máte s tím zkušenosti?dík

[upravil dne 25.4.2011 08:35 Ivouš]

Odesláno

když si dovnitř budeš dávat nabijecí baterie,tak vydržeji nekutečně dlouho

nejlepší jsou 2650 mAh

sou dražší jt pravda ale vyplateji se

[upravil dne 25.4.2011 08:37 vendi.stejskal]

Odesláno

Mam Remington HC 600, je akumulatorový a mam ho už přes 2 roky a běhá bez problemů, primarně je určen na vlasy, nabijim tak jednou za měsíc, jenže je to jen 2x stříhaní vlasů a dvakrat nebo jednou si přejedu hubu a shodím strniště, ale co se tyče srovnání s jinýmy tak LG vydržel asi pul roku pak přestaval stříhat protože se ztupil, během dalšiho pul roku chcipla baterka. U Philipse po roce odešla baterie. K tomu Remingtonu se dá baterie snad dokoupit, ale jistě to nevim, vim jen že veškeré přislušenství, nastavce, hřebinky má v nabídce k prodeji, u ostatních to je skoro vždy problem

image_remington-hc600-abwaschbarer-hochpraezisions-komfort-haarschneider_type2.jpeg

[upravil dne 25/4/11 15:18 Radek Hurvajz]

Odesláno

Remington je mezi holicími strojky něco jako Mercedes mezi auty (Liebherr v bílé technice, Hilti v nářadí) - prostě kvalita za možná o něco vyšší cenu .....

Přesto ale i můj systém \"holička\" má své klady a já jej opouštět nehodlám.

Odesláno
mě začíná vrtat hlavou ten remington PG 520 zastřihovací set. a je to napájení jak na síť tak i aku.A je na vlasy i vousy.
Každy který ma aku je možno použivat i s připojeným kabelem, a set je jenom +. maš v tom všechno a nemusiš pak schanět nějaký doplňky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...