Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

neznáte někoho s diagnostikou v jížních Čechách?

Servisu ve svém městě nevěřím a do toho co jezdím je to daleko. :fnuk:fnuk

Děkuji moc za odpověď.

[upravil dne 26/4/11 11:50 Lví-ček]

Odesláno

Ahoj.

jsem z Písku. Dojezd není problém. Auto mi ve 130km/h hodilo hlašku antipolution fault. Stojí před domem a asi ho prodám na náhradní díly. Už Lvíčkovi nevěřím. :(

[upravil dne 25/4/11 02:26 Lví-ček]

Návštěvník
Odesláno

Kdybyste potřebovali kontakt na člověka, z Vodňan s diagnostikou, tak napište SZ.

Návštěvník
Odesláno

No nemám jeho souhlas, on má diagnostiku a nevím jestli by byl ochoten dělat na kšeft.

Za druhý nechci, aby to někdo bral jako reklamu.

Když bude zájem, tak zjistím zda by to udělal a každýho rád nakontaktuju.

Odesláno

Zvolej p. Zochovi - Je taky kousek od Vodnaň ( Krtely ) , já k němu jezdím na Diag se 406. 602 222 747. Nenech se zmás, že je to v polích :D, 2 lakovací boxy, rovnací stolice a hlavně férová a poctivá stará škola.

Odesláno

uni-hosix:

Hodilo mi to hlášku antipolution fault ve 130km/h.

HonzaZ to prošel chybu vymazal a zkontroloval celé auto. Nevím přesně dám vědět, něco se škrtící klapkou. Vypadá to na blbý dotek konektoru. Od vymazání se hláška neobjevila. :)

• O 5 let později...
Odesláno

ahoj potřebuji pomoc ohledne zakodovaneho radia pise mi error code asi jsem zadal zpatne kod je tu nekdo z okoli Č,B. ?? prý to jde pres diagnostiku odblokovat a do servisu se mi to nechce davat reknou si za to mooc. děěkuji za odpovedi

Odesláno

Ahoj, o jaké rádio a z jakého auta se jedná? Pokud to má kód, tak to diagnostikou neodkóduješ. Existuje postup při error code, ale je potřeba vědět to auto a radio.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...