oddie Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Mně se zase \"líbí\", když jouda, co ani neví, co se vlastně dělalo kváká o zlodějích. Takovej tu fakt chyběl :/ Citovat
Midloch Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 No tím jsem chtěl říct že rozvodový řemen máš v ceně určitě. Pokud měnili gufera tak sundali vačku a to by si servis nevzal na triko dát tam řemen původní. A mám obavu že by k tomu tak přistoupil každý soudný servisák, pokud má za práci vzít záruku. Citovat
meXtrem Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 a k tem guferum ...jo delal vetilove gufera páč mi to nejak moc bumba olej Citovat
krtek 2 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 ako pise midloch je pravdepodobne ze dali dole hlavu valcou a tam sa ti pripocita cena za nove tesnenie je to kopa roboty s tym nastavit na novo rozvody +novy rozvod remen povodny by sa uz nemal nasadzovat nech ti da tvoje povodne diely co povyberal aby si mal predstavu o cene Ps urcite si uz kazdy raz za zivot narazil hubu ja niesom vynimka ale vies co sa vravi co ta nezabije ta posilni Citovat
Midloch Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Teď se dívám 3l/5000km, to není málo a pochybuju že to ta gufírka spraví. Spíš jsi měl nechat změřit kompresní tlaky než jsi přistoupil na výměnu gufer. Možná to bude v pístních kroužkách ne v guferech. To by se pak ta náročná a drahá práce a materiál musely platit znovu. Citovat
meXtrem Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 Uvidím zitra co mi servisak řekne...rozhodne sem udelal botu s tím že sem si nenechal vyjet ten zakazkovej list ale přijde mi divný že jednou mi řekne takovou cenu a pak mi do telefonu cenu zvedne o 2 litry za tu samou praci...a k panu oddie : možna by jste si mel počíst co sem tady psal...chtel sem vymenit simerinky ventilu takova byla dohoda..dneska sem volal servisakovy a ptal se ho co všehcno za tech 5 litru teda delaly on mi řek no menili jsme simerinky jak bylo domluveno..takže nevím co tady řečnite o tom že nevím co se na tom delalo? pokud menili třeba i ten zminovaný rozvodový řemen mel mi to do toho telefonu říct..jenže ja vím že ho nemenil..protože se me ptal jestli nechci udelat rovnou aj rozvody +REMEN a čerpadlo když už meli ten motor rozdelanej a ja řek že nee že to delaný už bylo...takže vaše poznamky si nechte!! ja už ted vím kde sem spravil chybu joo sem v tomhle amater ale od toho sou fora...takže vaše poznamky sou mi volný. Citovat
meXtrem Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 krtek 2 : ješte sem se tady na forech dočetl že nekerejm to delal olej..nalili 5w40 a bumbalo to jako prase pak ho vymenili za polosyntetiku 10w40 a žravost prej klesla? tak nevím jestli ješte nezkusím ten olej ..me prave v tom servisu řekly že do te 406tky patří 5w40 Citovat
krtek 2 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 mozes tam dat 5w,10w 15w, pre nase sredoeuropske podmienky(mam na mysli teploty prostredia plusove a minusove)je odporucany 10w, musis len dodrzat triedu kvality toho oleja to API SG,SH na kazdom oleji to pise, ked das ten 10w 40(to API musis dodrzat)to bude oleja zrat urcite menej ale nadobro sa toho nezbavis ja davam shell helix 10w-40 a zere aj mne asi cca 2l na 10000km a 99percent ostatnym majitelom s tymto motorom urcite ten motor vzdy nieco zozerie lebo ma 16ventilou cize vela miest kade ten olej moze unikat ide len o to ze kolko si to zoberie ,dalsia slabina toho motoru su gufera klukovky hlavne na strane prevodovky,proste zabudni na to ze to nezozeri ani deco oleja ide len o to na kolko ju znizis [upravil dne 18/4/11 18:39 krtek 2] Citovat
meXtrem Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 no uvidím zitra jak to dopadne a jestli klesne spotřeba po te vymene gufer...každopádne dík za rady!! jen si myslím že kdxyž přijdu do servisu s tím že mi auto žere olej řeknu kolik na kolik kilaku tak snad musej vedet co s tím delat aby tu spotřebu srazili. Me je jasný že ten motor si neco veme to je daný konstrukcí toho motoru o tom už sem si neco přečet! a co se týče oleje tak ted tam mám Castrol Magnatec 5w40 ale přište zkusím bud Total nebo Shell Citovat
MadVlkodlak Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Se servisem mám také špatnou zkušenost, spíše můj kamarád. Nechal si na svojí káře něco opravovat + chtěl doplnit klimu. Měl na to i papír a cenu 5k. Když si pro auto dojel, tak klima doplněná nebyla, že prý se na ceně nedohodli. I když v papírech bylo jasně dané oprava ( nevím už čeho ) + doplnění klimatizace za 5k. Jelikož jsme se nechtěli s tím podvodníkem dohadovat, měli jsme plány které se bez auta neobešly, tak nám navrhl že za 500 ji doplní.. Kdyby měl člověk náladu, tak na doplnění trváme,protože v papírech to bylo, ale jak je vidět, u nás se může vše i když to je na papíře, podepsané... Doufám že svou 406 do servisu dávat nebudu muset, doposud postačil dvorek + šikovné ruce kámoše Servis je šmejd. Citovat
Midloch Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Vidím že máš svou jasnou představu, kterou si nenecháš od nikoho rozbourat. Víš že jsi udělal chybu ale hned děláš další. NEPOSLOUCHÁŠ co ti ostatní radí a místo toho, když neslyšíš co chceš, tak je hned urážíš. To neděláš dobře.... Třeba pan Oddie je studnice vědomostí, ten by Ti třeba poradil, kdyby jsi se do něj opakovaně nenavážel. Citovat
krtek 2 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 o znacku ani tak nejde to 10w 40 tam mozes dat v pohode zvlast ked mas uz najazdene cez 200000km pri studenych startoch ti vytesni lepsie spalovaci priestor lebo je hustejsi cize aj oleja bude zrat menej no ked sa zohreje uz je to jedno tu kompresiu valcou si daj pomerat ako ti tu radili mozes mat tie kruzky uz vybehane 3litre na 5000km to nebude len cez gufera ten merak si mozes aj kupit a pomerat sam da sa za nejakych 1000sk z e-shopu alebo spravit samodoma ja mam robeny staci ti len manometer(tlakomer)s rozsahom do 2MPa kus tlakovej hadicky ventil z duse bycikla stahovacie svorky a srubenie ,da sa pouzit zo zapalovacej svieckyPs vela veci moze zapricit stratu oleja a keby ti mali spravit vsetko tak za tie prachy si kupis dva jazdene motory 1.8 16v Citovat
meXtrem Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 MadVlkodlak : taky si dam přište večiho majzla do jakýho servisu s autem jedu a co všechno si od tama odnesu..ale vidím že i s papírem človek dobře narazí!! tak taky vím o jednech šikovnejch ručičkách ale vím že má ješte 3 auta pod palcem takže je mi taky blbý ho pořad s nečím otravovat tak sem jednou zkusil servis a takhle sem dopadnul...ale uvidím zejtra co všechno na tom aute spáchali! i když jak se říká on papír snese všechno a do motoru nevidíš!! Citovat
meXtrem Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 krtek 2 : ok díky za rady...určite se zkusím se servisákem domluvit a nechám to promerit...když už sem to teda začal řešit tak to dotahnu do konce. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Bud v klidu, mě dělali gufera ventilů, těsnení pod hlavou, gufera na vačkový hřidele, a vodní pumpu, platil jsem tenkrát 13000,- myslel jsem že mě jebne, takže bych to tolik nehrotil:( A komu to žere olej tak tam šoupněte tohle - http://www.filtry-oleje.cz/zbozi/26861/-PROFI--SUPER-CHARGE--325ML--ADITIVA-Wynns-.htm pak od vyměny do vyměny, je to vyzkoušený na sousedovic autě, kdybych to tenkrat tušil tak jsem ani ty gufera nedal dělat http://www.cz.motofocus.eu/technika,5759,wynn%E2%80%99s-%E2%80%93-super-charge%C2%AE.html [upravil dne 18/4/11 20:16 Radek Hurvajz] Citovat
MadVlkodlak Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 MadVlkodlak : taky si dam přište večiho majzla do jakýho servisu s autem jedu a co všechno si od tama odnesu..ale vidím že i s papírem človek dobře narazí!! tak taky vím o jednech šikovnejch ručičkách ale vím že má ješte 3 auta pod palcem takže je mi taky blbý ho pořad s nečím otravovat tak sem jednou zkusil servis a takhle sem dopadnul...ale uvidím zejtra co všechno na tom aute spáchali! i když jak se říká on papír snese všechno a do motoru nevidíš!! Chtěj po nich i věci, co měnili i když je pak vyhodíš,,, Ať vidíš, v servisech sou fakt šmejdi. Člověk jim nemůže věřit.. Citovat
MadVlkodlak Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 tak tak to som mu uz radil Pardon jsem na mobilu , tak to mi nějakej ten koment uteče Citovat
P607Olda Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 meXtrem: cena 2 - 3 tisíce je obvyklá na 8-ventil. Když jsi se ptal na cenu, mluvili jste o tom, že je to 16-ventil? Když sundavali hlavu, šly šrouby snadno, anebo byly problémy? Mně to na tomto motoru dělali týden, protože se zalomil šroub a těžko ho dolovali ven - šlo přesně o 1,8 16V. Předpokládám, že mluvíš o servisu Nečas. Prosím, ztlum vášeň, jsou opravdu dobří a nekradou. Buď v klidu, příště Ti možná několik tisíc ušetří. Fakt je, že zatím zde vždy vše fungovalo na dohodě. Zítra tam vezu další auto, možná se tam ráno setkáme. [upravil dne 18.4.2011 21:12 P607Olda] Citovat
meXtrem Odesláno 18. duben 2011 Autor Odesláno 18. duben 2011 P607Olda : tak jiste že se vedelo že je to 1.8 16V a jak se řek uvidím zitra co všechno se na tom delalo..me jen zaraží že jednou ti řekne 2-3 tisíce a to nemluvím o tom že vysledna cena by se nemela lišit o vic jak 10% a pak do telefonu když už je to skoro hotove ti řekne 5 tisíc!! pokud ja vím tak tohle nesmí..ano muže to udelat ale mel by zavolat předem a říct z jakýho duvodu a proč ta cena vylezla nahoru...nemluvím o servisu Nečas! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.