epicus Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Ahoj,potřebuju poradit s přístupem na stránky serviceboxu. V Peugeotu mi na dotaz neodpověděli a odkazují na servicebox. Nahlédnot do příruček nepotřebuju, tu mám doma vytištěnu a automechanik taky nejsem ,tak jak dostat nějaké info? Díky Citovat
epicus Odesláno 23. březen 2011 Autor Odesláno 23. březen 2011 a čo potrebuješ zistiť? Potřebuji podrobnější info k motoru 1,4 8V atd. Citovat
Modzillo Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 si tajomný jak hrad v Karpatoch... čo konkrétne? daj mi VIN vozidla a pozriem ti to... Mám služobný prístup do ServiseBoxu, možno ti dokážem takto cez internet pomôcť/poradiť... [upravil dne 23/3/11 10:29 Modzillo] Citovat
straki007 Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 On chce proste vsechno:D dej mu svuj pristup:P Citovat
dodo407sw Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 na internete si najdes meno a heslo na pristup do SERVICEBOX-u... ja som si tiez nasiel... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 A proč ho hledat, se tam muže zaregistrovat jako každý jiný obyčejný člověk. Jen nebude moci využivat placené služby Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 presne tak proc se tam proste a jednoduse nezaregistrujes ? ... prakticky vse potrebne se tam clovek dozvi i bez placeneho pristupu prinejhorsim si zavolas se specifickym dotazem k Peugeotum a dovyzjistis ... Citovat
Judes Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Chlapi ja občas vbehnem do Servis Boxu, mám len neplatení prístup a tak sa vás chcem opýtať či je možné že kvôli tomu mi nezobrazuje ceny súčiastok/náhradných dielov. Ako sa dopracujem ku cenám? Vopred ďakujem. [upravil dne 23/3/11 12:23 Judes] Citovat
epicus Odesláno 23. březen 2011 Autor Odesláno 23. březen 2011 si tajomný jak hrad v Karpatoch... čo konkrétne? daj mi VIN vozidla a pozriem ti to... Mám služobný prístup do ServiseBoxu, možno ti dokážem takto cez internet pomôcť/poradiť... [upravil dne 23/3/11 10:29 Modzillo] Chtěl jsem se mrknout na info k motoru, ventily a tak. už jsem měl pár závad. taky mě zajímá jestli jde něco dodělat pomocí software,myslím nějaké vylepšení co mají teď nové 207. VIN : VF3WAKFVC34275201 nebo mi prosím dej návod jak se tam zaregistrovat, pořád to po mě chce spoustu údajů na přihlášení Citovat
ozzy56 Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Chlapi ja občas vbehnem do Servis Boxu, mám len neplatení prístup a tak sa vás chcem opýtať či je možné že kvôli tomu mi nezobrazuje ceny súčiastok/náhradných dielov. Ako sa dopracujem ku cenám? Vopred ďakujem. [upravil dne 23/3/11 12:23 Judes] vedle obrázku vpravo jsou jednotlivé položky dílů, klikni dvakrát na požadovaný řádek a číslo dílu se objeví vpravo v košíku, pak nahoře vpravo je taková jako sprcha,klikni na ni a objeví se tabulka s názvem a číslem dílu--vedle je cena:papa Citovat
Modzillo Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Epicus: ... je vidieť, že so ServisBoxom nemáš bohvieaké skúsenosti - otvorene hovorím, že debilnejší systém vyhľadávania súčiastok sa vymyslieť nedá... Apropo, diely musíš hľadať podľa konkrétneho VIN čísla, keďže produktové zmeny sú rýchlejšie ako východ a západ Slnka... Nechcem ťa sklamať, ale to, čo ty chceš nájsť, nenájdeš, keďže pri každom jednom šróbiku, pri každej jednej súčiastke je napísané, v ktorom aute ho použiť môžeš a v ktorom nie... Určite by som sa nepúšťal do \"prestavby\" motora s pomocou vlastnej neskúsenej hlavy a hlavne nie pomocou ServisBoxu... [upravil dne 23/3/11 13:35 Modzillo] Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 epicus : tak to je snad normalni ze to po Tobe chce nejake udaje ne ?? Kazdy je tam musel chca nechca nejak zadat ... Me to osobne zily nerve nikde to neni zverejnene a mail tam dat musis tak jako tak na nej Ti prijde vygenerovany login. Jsi se jeste nikdy nikde neregistroval ci co ? Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 A propos ted jsem to zkousel je fakt ze to chce hodne veci ale tak tam proste neco vypis ja tam treba napsal jmeno byvalyho zamestnavatele do \"firma\" nechtelo me to bez toho pustit a mobil tam myslim taky muzes dat falesny .. Pokud nechces sdelovat svuj .. No a pak uz Te to pusti myslim Citovat
epicus Odesláno 23. březen 2011 Autor Odesláno 23. březen 2011 Jasný, nebudu to řešit,a samozřejmě se neregistruju poprvé,když to nejde na soukromou osobu ,tak jim na to ..... Citovat
pipistrel Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 presne tak. mozes tam nahadzat udaje ake chces a v pohode ta to zaregistruje. neni s tym vobec problem Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Jasný, nebudu to řešit,a samozřejmě se neregistruju poprvé,když to nejde na soukromou osobu ,tak jim na to ..... Tak ja nevim neni problem mezi klavesnici a zidli ? Ja JSEM soukroma osoba a rekl bych ze hodne lidi tady jakbysmet a proslo to .. Tak to zkus podle nasich navodu a uvidis nebude problem .. Do jmena firmy dej co chces treba Amis De Lion Citovat
tadom Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Zaregistroval jsem se se svými firemními údaji, už jsem si 2x zaplatil hodinový přístup a musím říct že je servicebox super, škoda že tohle neumí i jiní výrobci. Například přední nárazník bych bez něj bez poškození asi nesundal, nenapadlo by mě hledat otáčecí zámečky, byl tam dokonce i nákres na vyrobení přípravku na otočení těmi zámečky (ruka se tam nevejde, byl potřeba šperhák). Rozdělával jsem i středový panel na přístrojovce a opět věděl jsem v jakém pořadí kam sáhnout, práce na pár minut než zkoumání několik hodin, kde to sakra ještě drží. Těch pár Eur je nic proti ceně času a dílů v případě poškození. Do jména firmy dej klidně opět své jméno. [upravil dne 23/3/11 16:20 tadom] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Jasný, nebudu to řešit,a samozřejmě se neregistruju poprvé,když to nejde na soukromou osobu ,tak jim na to ..... Měl by jsi mit registračku v mailu, pokud tam nebude heslo tak SZ http://public.servicebox.peugeot.com/do/login Nahoře vpravo dej češtinu a potvrď (Valider) [upravil dne 23/3/11 18:30 Radek Hurvajz] Citovat
Judes Odesláno 23. březen 2011 Odesláno 23. březen 2011 Chlapi ja občas vbehnem do Servis Boxu, mám len neplatení prístup a tak sa vás chcem opýtať či je možné že kvôli tomu mi nezobrazuje ceny súčiastok/náhradných dielov. Ako sa dopracujem ku cenám? Vopred ďakujem. [upravil dne 23/3/11 12:23 Judes] vedle obrázku vpravo jsou jednotlivé položky dílů, klikni dvakrát na požadovaný řádek a číslo dílu se objeví vpravo v košíku, pak nahoře vpravo je taková jako sprcha,klikni na ni a objeví se tabulka s názvem a číslem dílu--vedle je cena:papa Ďakujem, je to super že si môžem zistiť cenu konkrétneho dielu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.