Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj potřebuji od vás poradit jaky notebook vybrat.Měl by být používány hlavně na veškeré kancelářské práce,přehrávání dvd,a taky aby měl vlastní grafickou kartu,aby na něm šli hrát aspon nějake hry.Cena by měla byt 12-13 tis kč.Něco mám vybráno,ale nevím jestli to jsou dobré značky nebo dobre notebooky co vydrží i práci v terénu.Třeba značky co mě zaujali jsou Acer.MSI,Asus.

Díky všem za rady.

Odesláno

Jaké jsou nároky na ty hry? Podle toho pak vybírat výkon :myslim

Já třeba na blbém ASUS EEE PC - 1,6 GHz Atom - rozjedu NHL 08, i FIFU, NFS U1 (dvojka sekaně) - na moje občasné hraní to stačí (ted pařím Gran Turismo 2 z PSX :D)

Za mě ASUS je OK, alespon EEE PC má pevnou konstrukci, vcelku masivní panty (po třech letech už jsou měkčí) ... napsáno na něm miliony znaků a klávesnice si nestěžuje.

Nejlepší bude, když jsem hodíš nějaké svoje favority a znalejší této problematiky ti určitě řeknou, co ano a co ne.

Odesláno

no ja jsem myslel abych na něm přiležitostně rozjel i Call of duty.Teda pokud to není blbost,ale proto se ptám parametrum graficke karty u notebooku vubec nerozumím a taky aby to notebook vše stíhal jak kancelařske věci tak i hry.

Odesláno

Nepleteš se, nějaký hry to zvladne, ale žadnej rokenroll to nebude, tak pokud chceš solo grafiku tak to nebude ale v tyhle ceně

http://www.alza.cz/toshiba-satellite-l650-17k-d184312.htm

http://www.alza.cz/toshiba-satellite-a660-16e-d184303.htm

http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y560-d189944.htm

http://www.alza.cz/sony-vaio-vpceb3s1e-bq-cerny-d187898.htm

[upravil dne 21/3/11 22:31 Radek Hurvajz]

Odesláno

No v nazory jsou různé, já preferuju intel, hodně lidí tvrdí že AMD v notebooku hodně topí a přehřívá se, ono to už není tolik pravda, ale přesto bych se mu v notebooku radši vyhnul, už kvuli spotřebě kterou miva vyšší než intel, zase na druhou stranu notebooky s AMD procesory jsou levnější.

Jo u toho prvniho je sice přijemná cena, ale zase procesor není špička

[upravil dne 21/3/11 22:36 Radek Hurvajz]

Odesláno

A proč nebrat Acer a MSI???To jsou jako špatné notebooky???Nebo nic nevydrží???Nemám rád když někdo řekne tyhle značky nebrat a při tom neřekne zasadni duvod proč tyhle značky raději nekupovat.Chtěl by vědět klady i zápory.

Odesláno

Acer-Packard Bell, MSI jsou meně kvalitní co se tyče plastů, častým přenášením nevydrží tolik co konkurence a hlavně je na ně dost špatnej servis, ale ne že by to špatně opravovali, ale je to o ty firmě jako takový, prostě bordel, pošleš NTB na opravu a oni ho za měsic hledají kam zapadl, nebo napišou opraveno a je to stejný jako předtím. Jinak co se tyče poruchovosti je mírně vyšší než u jiných značek

[upravil dne 21/3/11 22:40 Radek Hurvajz]

Odesláno

Radku tak to by jsme měly dám na tvojí radu a budeto určitě procesor od intelu.Mám procesor od intelu ve stolnim počítači a taky spokojenost.Jen těch procesouru od intelu je trošku moc jakej je z nich dobrej do netobooku?

Odesláno
Acer-Packard Bell, MSI jsou meně kvalitní co se tyče plastů, častým přenášením nevydrží tolik co konkurence a hlavně je na ně dost špatnej servis, ale ne že by to špatně opravovali, ale je to o ty firmě jako takový, prostě bordel, pošleš NTB na opravu a oni ho za měsic hledají kam zapadl. Jinak co se tyče poruchovosti je mírně vyšší než u jiných značek

Takže Asus už je trošku lepší volba???Potonm jako lenovo a toshiba a sony???

Odesláno

Ted už je nová řada intelu, i3, i5, a i7 takže kdyžtak koukat po tomhle, nejnižší a nejlevnější je i3, na hry by stačilo taj 2,4ghz dvoujadro a minimalně FSB 800, lepší 1066 a výše, ale to bude zase cenově vysoko, RAM 2GB a více

Asus není žadnej zazrak, je to lepší, ale Toshiba, Lenovo, HP, Sony je ještě lepší

[upravil dne 21/3/11 22:43 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...