Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zapsani kol do TP

Recommended Posts

Odesláno

asi se zkusím zeptat na zapsání kol v Peugeotu v MB - přijdou mi tam normální lidi,ale bylo by to docela zbytečné 15\",16\" jsou v TP a 17\" tam dávat nikdy nebudu

možná za pokus by to stálo jestli se to povede:myslim

Odesláno
Povolení od ofiko Peugeota ani nezkoušejte kluciz P CR :D. Tam je možnost, že by to poslali někam dál za cca 2000Kč (žádost, už se to tu jednou řešilo), ale to je s NEJISTÝM výsledkem, tzn. co? Vyhození 2 litrů z okna ;).

Koukam,ze jsem asi jediny min tady na foru,kdo to dostal primo

Odesláno

wojtěch: no zajímá mě cena tak nějak za všechno. Z Peugeotu mi napsali že si mám podat nějakou žádost (viz. předchozí stránka, tam jsem psal co mi přesně poslali z Peugeotu) u koncesionáře Peugeot- takže mě zajímá cena za tuto žádost.

A jinak řeším pouze dopsání 15tek do TP, protože v TP mám jen jeden rozměr 185/70 R14 ale rezervu mám na R15 tak jsem psal do Peugeotu a napsali že by to šlo, tak si myslím že by mi to mohli zapsat.

Odesláno

Postup - podani zadosti pres dealera peugeot resp.koncesionare - zaplaceni 2000kc , koncesionar to posle do Prahy Bobysudovi,ted na sekretarku ukaze vztyceny prostrednicek a ta ti to slusne prepise do papiru = 2tis. v kanale , ale kdyz to chcete zkouset :-D nadeje umira posledni :-D

Odesláno

Pokud se od loňského roku nic nezměnilo tak podání žádosti u koncesionáře je zdarma. Loni jsem žádost podával u Auto Tichý v Ostravě a v ceníku to byla snad jediná položka, která byla zdarma. Samozřejmě, že žádost mi pak zamítli....

• O 2 měsíce později...
Odesláno

menší dotaz: chápu do dobře, že mi na zapsaní kol stačí typový list, vydaný výrobcem kol, kde bude napsané,že kola jsou určena pro moje auto a s tím pak jen zajdu na úřad? Budou chtít na úřadu to auto fyzicky vidět nebo jim prostě stačí to lejstro a bouchnou mi tam ten rozměr z typového listu?

Odesláno

S typovým listem a nasazenýma kolama zajedeš na STK, kde technik typu K zkontroluje, zda vše sedí a dá ti razítko. S tím pak jdeš na úřad, kde ti to potvrdí a zapíší do TP. Na úřadě už ty kola chtít vidět opravdu nebudou :-)))

Odesláno

áha, tak jsem to nepochopil správně :D myslel jsem že, stačí typový list, že jsou kola určité značky a rozměru otestovaná na určitém autě...nevěděl jsem že s tím musim na stk-to je v mém případě problém, protože typový list bych sehnat mohl...jenže bez kol :D

Odesláno

kola právěže mám (origo peugeot), ale nemám je zapsané, k těch kolům právěže typový list nemám a ani sehnat nemůžu-můžu ale sehnat od kol jiných se stejnýma parametrama

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...