Marlin Odesláno 3. únor 2005 Odesláno 3. únor 2005 joo, Cobra ma neco do sebe, stejne zradlo je ta honicka z terminatora 3, jak si to tam dava s tim jerabem :D Citovat
Dave_k Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Kdo Ronina ještě neviděl tak a? si zapne v pátek 10.6. ve 22.35 TV na Novu. :D:D Citovat
Hics Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 To Marlin: Jasan! Ten 8mi nápravovej Dennis z T3 je vskutku vyvedená scénka....jako konec konců celý movie. Ten jeřábek bych někdy docela rád vlastnil. Ne snad kvůli tomu, že bych se s nim živil, ale rad bych vysvětlil letíš?ním VISA taxikářům některý pravidla silničního provozu - šmejdům jedněm. Převčírem sem viděl, jak naférovku na přechodu vytroubil matku s kočíkem, páč asi vez nějakýho napakovance, kterej pospíchal do hotelu za štětkama, ale to sem kapku odbočil. Co se tejče Kobry11, tak až na ty věčně otravný slowmoutiony a projekce jedný scény z všech nemožnejch úhlů je to asi nejpovedenější a taky nejdražší Germánskej séroš a nejen kvůli těm zrušenejm autum, ale i kvůli zrušenejm ARRInám, nebo na co to točej, páč a? mi nikdo netvrdí, že už jim min 5 kamer nezařvalo...:D:D Citovat
Ladis Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Film Ronin je brán jako etalon v kaskadersém umění francouzských řidičů. Prý je to doposud jeden z nejlepších kousků, který je v TOP. Je to ještě klasika, žádné PC dodělávky nebo celé scény dělané trikově. A taky velice dobrej film celkově [Editován dne 8/6/05 Ladis] Citovat
Tommate Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 už to stahuju, tak jsem teda zvědavej:papa:cool: Citovat
voštík Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Napsán autorem Tommate už to stahuju, tak jsem teda zvědavej:papa:cool: Na kterym hubu jsi to nasel? Citovat
Petr605 Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Tak jsem zase brečel, když ničili ty nádherný auta (myslím 605). A ta honička se 406 neměla chybu... Citovat
Netopýrka Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 ...já v pátek taky koukala, sice jsem začátek trošinku prochrupla, ale všechno důležitý jsem viděla :D Citovat
Dave_k Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Napsán autorem Petr605 Tak jsem zase brečel, když ničili ty nádherný auta (myslím 605). A ta honička se 406 neměla chybu... S tou S8mou to taky pěkně vymetal. :D Citovat
Guest DD Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Aniz bych podcenoval 406ku, tak myslim, ze proti M5 by nemela sanci .. je fakt, ze jeli v provozu atd., ale stejne . Jinak ty honicky tam jsou dobry, bezesporu Citovat
impact Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 S8 über alles. Quattro. The unfair advantage. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.