Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pořádné honičky v autech La France

Recommended Posts

• O 4 měsíce později...
Odesláno

To Marlin:

Jasan! Ten 8mi nápravovej Dennis z T3 je vskutku vyvedená scénka....jako konec konců celý movie. Ten jeřábek bych někdy docela rád vlastnil. Ne snad kvůli tomu, že bych se s nim živil, ale rad bych vysvětlil letíš?ním VISA taxikářům některý pravidla silničního provozu - šmejdům jedněm. Převčírem sem viděl, jak naférovku na přechodu vytroubil matku s kočíkem, páč asi vez nějakýho napakovance, kterej pospíchal do hotelu za štětkama, ale to sem kapku odbočil.

Co se tejče Kobry11, tak až na ty věčně otravný slowmoutiony a projekce jedný scény z všech nemožnejch úhlů je to asi nejpovedenější a taky nejdražší Germánskej séroš a nejen kvůli těm zrušenejm autum, ale i kvůli zrušenejm ARRInám, nebo na co to točej, páč a? mi nikdo netvrdí, že už jim min 5 kamer nezařvalo...:D:D:D

Odesláno

Film Ronin je brán jako etalon v kaskadersém umění francouzských řidičů. Prý je to doposud jeden z nejlepších kousků, který je v TOP.

Je to ještě klasika, žádné PC dodělávky nebo celé scény dělané trikově.

A taky velice dobrej film celkově :)

[Editován dne 8/6/05 Ladis]

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Tak jsem zase brečel, když ničili ty nádherný auta (myslím 605). A ta honička se 406 neměla chybu...

S tou S8mou to taky pěkně vymetal. :D :D

Odesláno

Aniz bych podcenoval 406ku, tak myslim, ze proti M5 by nemela sanci .. je fakt, ze jeli v provozu atd., ale stejne ;).

Jinak ty honicky tam jsou dobry, bezesporu ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...