Wensdy Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 dnes idem na prezutie, skusim sa pozriet do toho podbehu... to CD som rozobral, presne vidim, ze to je zlomene, pokusim sa to zlepit. len mi pri rozobrati toho plexi zostal v ruke maly pliesok a neviem co s nim... Wensdy PLS, potom Ti to uz fachalo? Diky, J. Jo od té doby to už fachá cca rok. Ale taky jsem musel trochu lámat hlavu abych nejprve zjistil co kam patří. Jinak jsem co šlo polepil a zbytek zafixoval rozmotanou kancelářskou sponkou kterou jsem na pár místech musel spájet ke druhý sponce. Citovat
jarmyl Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Když jste u těch přehrávačů, mám RT3 a při vyndavání CD normálně vyjede, ale pak jde docela ztuha rukou ven. Dovnitř jde zlehka. Je to normální, nebo mám taky čekat rozpad mechaniky? Citovat
manco Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 dakujem za radu, musim to poskladat, lebo manzelka frfle, ze to mam roztahane na jej komode... hlavne ale musim mrknut ten ostrekovac, nech mi auto necika, potom etse vymena riadiacej jednotky na bocne dvere. Viete mi PLS etse poradit, kde najdem el. schemy, chcem dorobit taky jednoduchy imobilizer, co som mal aj v Octavii (nemam tu totiz alarm a predsa len nestojim vo dvore...) J. Citovat
manco Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Když jste u těch přehrávačů, mám RT3 a při vyndavání CD normálně vyjede, ale pak jde docela ztuha rukou ven. Dovnitř jde zlehka. Je to normální, nebo mám taky čekat rozpad mechaniky? osobne si myslim, ze takto to ma fungovat v normalnom stave, ztuha to ide, aby samovolne nevypadlo... alebo sa mylim? Citovat
Wensdy Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 manco: Tak jsem se zrovna vrátil od auta kde jsem mu dolejval vodu do ostřikovače a nemile jsem zjistil že mi to taky ciká jak píšeš. Nakouknul jsem tou spodní mřížkou a viděl jsem jak si to vesele ciká z boku z tý hadičky která je nejspíš prasklá. Takže budu asi provádět stejnou operaci jako ty Citovat
manco Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 ciká=chcá :-) mna akurat nasr... ked som sa chlapika pytal, ked som to kupoval, ci je nieco, co nefunfuje, uz bolo zaplatene... mohol povedat, skontroluj si toto, tamto... Citovat
Wensdy Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 manco: Ale to víž že znám že ciká je chčije To víš ten asi radši pomlčel aby jsi ho třeba ještě nechtěl nakopnout. Citovat
Agrafik Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 manco: co ti nefunguje na dveřích, že chceš měnit Řj. Citovat
manco Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Chlapik mi to predal s tym, ze je vadna RJ, ze ich prehodil medzi sebou a dvere isli... kupil v PEUGEOT-e origo diel, len ho neprehodil... Citovat
Agrafik Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 To moc nechápu. RJ je snad součástí toho ovládacího panelu. Alespoň u mě. Citovat
manco Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 nedostal som sa ku tomu vcera, hadam, co najskor... ale bolo mi povedane, ze kazda strana ma svoju jednotku, jedny dvere elektricky nejdu, vraj prehodil jednotky medzi sebou a bolo to v jednotke, ktoru kupil novu, mam ju v kufri. Je to cca 6x15x2 cm krabicka (Delphi). Citovat
Lionek Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Zdravím všechny, chvíli jsem sbíral odvahu se mezi vás přihlásit, protože nejsem čistokrevný Peugeoťák. Ale jelikož tohle je nejkvalitnější forum široko daleko a zdejší osazenstvo je tolerantní k menšinám rozhodl jsem se to risknout. Máme od února letošního roku Lancii Phedra 2.2 HDi, rok výroby 2003. S autem jsem spokojený, jen musím vychytat některé mouchy, kterí jsou u našich aut evergreeny. Ale jezdí se nám moc dobře, pohodlně a bezpečně. A to je důvod, proč jsme si tohle auto pořídili. Takže ještě jednou zdravím všechny a doufám, že občas napíšu i nějaký užitečný příspěvek. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Ahoj, zdravím a vítámTě na fóru. Jak si můžeš přečíst v podpise tak jsem na tom podobně jako Ty, mám Citroena C8. Neboj tady jsou na všechny hodný. Auto jsem kupoval ze stejných důvodů jako ty, tedy bezpečnost, pohodlí a přepravní kapacita hlavně na zavazadla, což s malými dětmi fakt oceňuju. Přeju hodně kilometrů, co nejmíň poruch a hlavně aby ti spokojenost vydžela. Já jsem zatím naprosto spokojen, auto jsem kupoval o měsíc později. A kdyby se ti chtělo na sraz do Šebetova, což nemáš až tak daleko, tak neváhej a přijeď určitě to bude stát za to. A taky bych si tu Lancii rád prohlédl z blízka naživo. Na fotkách je to opravdu krasavice, tak taky nějaké pošli. Citovat
Milan+ Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Tak vítám také,spřízněná duše s italským šarmem,já tu jsem s ulyšákem a taky to nevadí.At to slouží bez zavad a k plné spokojenosti,Lancia to je paráda,nejlépe vybavené. Citovat
Lionek Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Děkuji za vlídné přijetí, na některý sraz určitě rád dorazím, ikdyž momentálně trávím každý volný čas s našim 15-měsíčním rošťákem. Fotky auta dodám, jen jsem si uvědomil, že jich ještě moc nemám. Phedru máme ve zlaté metalíze, maželka té barvě pořád nemůže přijít na chuť. Ale mě se líbí. Myslím to auto Lancii jsme si vybrali kvůli výbavě a také proto, že je to částečný Ital - od prvního auta jsem byl Fiaťák (Uno, Uno Logo, Punto, Stilo, Idea) a vždycky jsem byl spokojený. Fiat - Lancia je jeden koncern, takže jsem zase tak moc nezradil Citovat
Milan+ Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Lionek,ted koukám ,že jsi z Ivančic,neznaš tam Přemka Hanse? Citovat
Lionek Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Milan+: Osobně ne, ale jestli myslíme toho samého, tak u něj tchán sháněl nějaké nástroje na CNC. Citovat
Milan+ Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Jo tak to je přesně on,já myslím tedy mladšího. Citovat
marko306 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Zdravím všechny, chvíli jsem sbíral odvahu se mezi vás přihlásit, protože nejsem čistokrevný Peugeoťák. Ale jelikož tohle je nejkvalitnější forum široko daleko a zdejší osazenstvo je tolerantní k menšinám rozhodl jsem se to risknout. Máme od února letošního roku Lancii Phedra 2.2 HDi, rok výroby 2003. S autem jsem spokojený, jen musím vychytat některé mouchy, kterí jsou u našich aut evergreeny. Ale jezdí se nám moc dobře, pohodlně a bezpečně. A to je důvod, proč jsme si tohle auto pořídili. Takže ještě jednou zdravím všechny a doufám, že občas napíšu i nějaký užitečný příspěvek. Vytaj, nech ti tu je u nás dobre Talian, Francúz to je jedno, elekrika sa im rovnako drbe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.