Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No vidíš, tak to musela být asi pěkná prda, když ti vyskočilo to tlačítko:myslim Jinak zatím to vypadá, že tam dám obě pružiny z jiný 406, ale musí se pořádně zprovoznit ty ložiska na uložení, aby to fungovalo tak jak má:nevim

Odesláno

Pe.tr: jen tak pro info, kolik stojí to ložisko s uložením a jaký je to výrobce? Kolik stojí v AK jsem si našel, jenom by mě zajímal orig. díl.

Odesláno

Pe.tr: Díky ;) Monterky budou až v pondělí, tak žádnej stres :D Musím ještě vymyslet, jak to vyzvednout :myslim

Odesláno

Ferry, super, ale já myslel, jak vyzvednu u Petra ty díly :aut:D

Petr dělá od 10-13hod (mezi tím obědvá) to jsem já v práci a 106 má Verča každý den do 19hod :(

Jinak trojnožky mám, ale hever vezmi ;)

Díky

[upravil dne 5.1.11 12:54 MJSytic]

Odesláno

JJ, to není žádná novinka, že to uložení Monroe stojí za prd, resp ty ložiska u toho. Viz. můj příklad a nebo odkaz od OK406;)

Odesláno

Až tak? Tak to by bylo super:super Dneska budu doma tak po 18hod:nevim Zítra mám trénink:aut A v pátek bych chtěl zajet do Kelly pro tu manžetu:myslim Nebo bych si pro to zajel k tobě domů nějak navečer, až bude 106 doma;)

Odesláno

Tak poslušně hlásím, že je vše úspěšně opraveno :super

Včera došlo k operaci \"zlomená pružina\". Začalo se v cca 16:30 a skončilo v cca 19:30. Vyměněna obě ložiska uložení, obě pružiny a i manžeta na polose :D

Tímto děkuji Ferrymu za provedení zákroku, Devils-nightovi za asistenci při opravě a sponzorský dar. A v neposlední řadě děkuji Pe.trovi za sponzorský dar a koordinaci z velínu :D:aut

Jinak 3 roky starý uložení Monroe bylo celkem v dobré kondici, ale evidentně je tam problém s přesností výroby. Když jsme to složili, tak se spodní guma dotýkala vrchní gumy a to pak prostě fungovat nemůže. S novým uložením tam už byla mezera a krasně se to otáčelo.

Edit: A ještě bych k tomu dodal, že děkuji Peugeot-clubu, protože nebýt toho, že existuje, tak bych kluky neznal a musel bych se dál rozčilovat v nějakým servisu :D

Staré uložení:

post-2095-14109614586805_thumb.jpg

[upravil dne 11.1.11 08:06 MJSytic]

Odesláno

jojo Monroe to je kšunt :bacha minulej rok jsem taky menil pruziny protoze mi taky jedna prdla a prave za pruziny Monroe a co mne nejvic se..e? od vymeny mam ponekud nizky predek uz xxx krat jsem musel opravovat naraznik :bojim takze bacha taky na pruziny Monroe :blicismajlik

Odesláno

To my jsme tam dali pružiny origo. Sice starší, ale jsou origo:myslim 406 po spuštění z heveru vypadala, jako když by měla vyrazit co nevidět někam na Dakar :D

[upravil dne 11.1.11 14:27 MJSytic]

• O 2 týdny později...
Odesláno

... tak se mi dnes stalo totéž... akorát v 80ti kilometrové rychlosti :(

Můj dotaz: Monroe nebrat, mám ale možnost mít Febi a nebo Sasic. Jak je to s nima? stejné šunty jako Monroe?

Ještě dotaz... pružinu koupit novou, nebo stačí z vraku? Je na nich někde značení výrobce? (samo je mi jasné že dělám obě strany :( )

post-18380-14109614840451_thumb.jpg

Odesláno
... tak se mi dnes stalo totéž... akorát v 80ti kilometrové rychlosti :(

Můj dotaz: Monroe nebrat, mám ale možnost mít Febi a nebo Sasic. Jak je to s nima? stejné šunty jako Monroe?

Ještě dotaz... pružinu koupit novou, nebo stačí z vraku? Je na nich někde značení výrobce? (samo je mi jasné že dělám obě strany :( )

když budeš měnit z vraku,stačí vyměnit jednu pružinu--má označení 2krát červená...

uložení prohlédni,zda nemá trhliny atd., většinou s ním nic není,tak proč ho měnit--hlavně zkontroluj ložisko uložení, to bývá total K.O. a tak ho dej fungl nové:myslim

[upravil dne 22/1/11 19:29 ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...