MJSytic Odesláno 4. leden 2011 Autor Odesláno 4. leden 2011 No vidíš, tak to musela být asi pěkná prda, když ti vyskočilo to tlačítko:myslim Jinak zatím to vypadá, že tam dám obě pružiny z jiný 406, ale musí se pořádně zprovoznit ty ložiska na uložení, aby to fungovalo tak jak má Citovat
Driver Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Pe.tr: jen tak pro info, kolik stojí to ložisko s uložením a jaký je to výrobce? Kolik stojí v AK jsem si našel, jenom by mě zajímal orig. díl. Citovat
MJSytic Odesláno 4. leden 2011 Autor Odesláno 4. leden 2011 Pe.tr: Díky Monterky budou až v pondělí, tak žádnej stres Musím ještě vymyslet, jak to vyzvednout Citovat
Ferry Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 privezu trojnozky a hydraulickej hever, zvednem to vepredu cely Citovat
MJSytic Odesláno 5. leden 2011 Autor Odesláno 5. leden 2011 Ferry, super, ale já myslel, jak vyzvednu u Petra ty díly Petr dělá od 10-13hod (mezi tím obědvá) to jsem já v práci a 106 má Verča každý den do 19hod Jinak trojnožky mám, ale hever vezmi Díky [upravil dne 5.1.11 12:54 MJSytic] Citovat
comm Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 No hosi nie je lozisko ako lozisko mal som v ruke monroe hruza a potom skf ta uz bola o dost lepsia. Citovat
MJSytic Odesláno 5. leden 2011 Autor Odesláno 5. leden 2011 JJ, to není žádná novinka, že to uložení Monroe stojí za prd, resp ty ložiska u toho. Viz. můj příklad a nebo odkaz od OK406;) Citovat
MJSytic Odesláno 5. leden 2011 Autor Odesláno 5. leden 2011 Až tak? Tak to by bylo super:super Dneska budu doma tak po 18hod:nevim Zítra mám trénink:aut A v pátek bych chtěl zajet do Kelly pro tu manžetu:myslim Nebo bych si pro to zajel k tobě domů nějak navečer, až bude 106 doma;) Citovat
MJSytic Odesláno 11. leden 2011 Autor Odesláno 11. leden 2011 Tak poslušně hlásím, že je vše úspěšně opraveno Včera došlo k operaci \"zlomená pružina\". Začalo se v cca 16:30 a skončilo v cca 19:30. Vyměněna obě ložiska uložení, obě pružiny a i manžeta na polose Tímto děkuji Ferrymu za provedení zákroku, Devils-nightovi za asistenci při opravě a sponzorský dar. A v neposlední řadě děkuji Pe.trovi za sponzorský dar a koordinaci z velínu :aut Jinak 3 roky starý uložení Monroe bylo celkem v dobré kondici, ale evidentně je tam problém s přesností výroby. Když jsme to složili, tak se spodní guma dotýkala vrchní gumy a to pak prostě fungovat nemůže. S novým uložením tam už byla mezera a krasně se to otáčelo. Edit: A ještě bych k tomu dodal, že děkuji Peugeot-clubu, protože nebýt toho, že existuje, tak bych kluky neznal a musel bych se dál rozčilovat v nějakým servisu Staré uložení: [upravil dne 11.1.11 08:06 MJSytic] Citovat
MJSytic Odesláno 11. leden 2011 Autor Odesláno 11. leden 2011 Navíc na straně, kde mi ta pružina praskla bylo to uložení trošku raněný Citovat
groovred Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 jojo Monroe to je kšunt minulej rok jsem taky menil pruziny protoze mi taky jedna prdla a prave za pruziny Monroe a co mne nejvic se..e? od vymeny mam ponekud nizky predek uz xxx krat jsem musel opravovat naraznik takze bacha taky na pruziny Monroe Citovat
MJSytic Odesláno 11. leden 2011 Autor Odesláno 11. leden 2011 To my jsme tam dali pružiny origo. Sice starší, ale jsou origo:myslim 406 po spuštění z heveru vypadala, jako když by měla vyrazit co nevidět někam na Dakar [upravil dne 11.1.11 14:27 MJSytic] Citovat
Slayer Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 ... tak se mi dnes stalo totéž... akorát v 80ti kilometrové rychlosti Můj dotaz: Monroe nebrat, mám ale možnost mít Febi a nebo Sasic. Jak je to s nima? stejné šunty jako Monroe? Ještě dotaz... pružinu koupit novou, nebo stačí z vraku? Je na nich někde značení výrobce? (samo je mi jasné že dělám obě strany ) Citovat
jamall406 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 koukam že nejsem jedinej komu praskla pružina me nastesti praska na parkovišti když stalo Citovat
ozzy56 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 ... tak se mi dnes stalo totéž... akorát v 80ti kilometrové rychlosti Můj dotaz: Monroe nebrat, mám ale možnost mít Febi a nebo Sasic. Jak je to s nima? stejné šunty jako Monroe? Ještě dotaz... pružinu koupit novou, nebo stačí z vraku? Je na nich někde značení výrobce? (samo je mi jasné že dělám obě strany ) když budeš měnit z vraku,stačí vyměnit jednu pružinu--má označení 2krát červená... uložení prohlédni,zda nemá trhliny atd., většinou s ním nic není,tak proč ho měnit--hlavně zkontroluj ložisko uložení, to bývá total K.O. a tak ho dej fungl nové [upravil dne 22/1/11 19:29 ozzy56] Citovat
Slayer Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 jj, mel jsem na mysli vymenu loziska... to budu menit. Mam vzit tedy radsi Sasic nebo Febi? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.