AnotherOne Odesláno 3. prosinec 2014 Odesláno 3. prosinec 2014 (upraveno) Teraz pre zmenu mi unika vzduch okolo tych ventilov uz ma asi jebne z toho.Raz za 7 dni musim dofukat .Poradte kde zohnat tie tesniace gumicky a podlozku.Okrem peugeot servis ich jebem dat za jednu sadu 14eur to radsej dam von vsetky senzori a dam obycajne ventilky a budem mat svaty pokoj s kokotinov.Presne to urob, ja som dal lakovať disky a nechcel som tam naspäť dávať tie hrdzavé skrutky s ventilmi. Kúpil som nové skryté ventily a je kľud. Senzory sú zbytočnosť - za 7 rokov čo mám auto som ani raz nemal defekt a ani raz ma to neupozornilo, že mám mäkkú gumu, len raz keď som skúšal či to vôbec funguje. Upraveno 3. prosinec 2014 uživatelem AnotherOne Citovat
AnotherOne Odesláno 3. prosinec 2014 Odesláno 3. prosinec 2014 Napr. tu - netrčí vonku ten kolík http://www.autobiznis.sk/product/skryte-chromovane-ventilky-2523/ Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Trochu to oživím - sehnal jsem za velmi slušné peníze 17" ALU na zimu, stejné jako mám teď a chystám se do pneuservisu nechat si na to obout moje zimní pneu. Ale dle pohledu zvenku mají jen dvě kola origo senzory tlaku (btw musí k tomu být nějaký kód nebo si to jednotka najde sama ty senzory v pneu ?). Zbývající dvě tam koukám obyč gumová rourka s plastovou čepičkou a dá se s ní celkem volně v díře v ALU pohybovat do stran, tak tipuji, že tam senzory nebudou. Jaké mám teď možnosti ? Asi buď nechat na diagnostice sledování tlaku úplně vypnout, nebo dokoupit dva senzory, tak cca od 1.000,- nahoru každej, co ? Citovat
Péťa Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Pokud si vzpomínám, prodával je Přema. Ale jestli to je ještě aktuální, to netuším. Citovat
Přema Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 (upraveno) prodávam ventily ne celé senzory...... i když mi tu 4 celé leží mám je pro strýčka příhodu......senzory mám na obou sadách tak se náhradní hodí Upraveno 2. listopad 2015 uživatelem Přema Citovat
TheJaro Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Na aliexpress som,našiel senzory tlaku za nejakých dvadsať eur kus,podľa predajcu nové.. Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 (upraveno) Prema - no tak pokud bys pustil dva stačilo by to .. Uprimne kola byly levny, nepotřeboval jsem je nutně, jen jsem točil dvoje pneu na jedněch ALU a to poněkud leze do peněz. Takže dávat 2400 (+ ev. pošta) za dva novy se mi moc nechce Na aliexpres mrknu, už jsem tam neco nakupoval dřív.. Upraveno 2. listopad 2015 uživatelem StibTo Citovat
Přema Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Jak sem psal svoje si nechám ale http://www.sbazar.cz/Autoelektrony/detail/10659175-originalni-senzor-snimac-tlaku-v-pneu-tmps-pro-vozy-peugeot-407-citroen-c4-c6-9656822980-a-jine-modely-uvedena-cena/nejnovejsi/5 Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Oh la la tak děkuji, ve středu ráno budu vědět 100% zda na těch dvou kolech jsou, či nejsou. A podle toho se zařídím. Ještě opakuji dotaz - je třeba k senzorům nějaké kódy ? Je způsob, jak poznat, že je senzor vadný ? Děkuji Citovat
Agrafik Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Jo, na senzoru jsou kody. Vadný poznáš tak, že se do auta nepřihlásí. Citovat
Přema Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 (upraveno) diu budeš potřebovat každopádně...... určitě opsat přesně kody ze senzorů..... na stole nepoznáš jestli je ok ..... kody po převodu s Hex na Dec přepsat do jednotky Upraveno 2. listopad 2015 uživatelem Přema Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Ok takže i kdyby tam nakrásně všechny senzory byly je třeba to spárovat s autem chápu správně ? Citovat
Přema Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 ano ...... bud vynucovačkou nebo opsáním kodu..... bez tohoto to budou jenom těžítka v kolech Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Co myslíš Přemku "vynucovačkou" ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.