Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Teraz pre zmenu mi unika vzduch okolo tych ventilov uz ma asi jebne z toho.Raz za 7 dni musim dofukat .Poradte kde zohnat tie tesniace gumicky a podlozku.Okrem peugeot servis ich jebem dat za jednu sadu 14eur to radsej dam von vsetky senzori a dam obycajne ventilky a budem mat svaty pokoj s kokotinov.

Presne to urob, ja som dal lakovať disky a nechcel som tam naspäť dávať tie hrdzavé skrutky s ventilmi. Kúpil som nové skryté ventily a je kľud. Senzory sú zbytočnosť - za 7 rokov čo mám auto som ani raz nemal defekt a ani raz ma to neupozornilo, že mám mäkkú gumu, len raz keď som skúšal či to vôbec funguje. Upraveno uživatelem AnotherOne
  • O 10 měsíců později...
Odesláno

Trochu to oživím - sehnal jsem za velmi slušné peníze 17" ALU na zimu, stejné jako mám teď a chystám se do pneuservisu nechat si na to obout moje zimní pneu. Ale dle pohledu zvenku mají jen dvě kola origo senzory tlaku (btw musí k tomu být nějaký kód nebo si to jednotka najde sama ty senzory v pneu ?). Zbývající dvě tam koukám obyč gumová rourka s plastovou čepičkou a dá se s ní celkem volně v díře v ALU pohybovat do stran, tak tipuji, že tam senzory nebudou. Jaké mám teď možnosti ? Asi buď nechat na diagnostice sledování tlaku úplně vypnout, nebo dokoupit dva senzory, tak cca od 1.000,- nahoru každej, co ? :myslim

Odesláno (upraveno)

prodávam ventily ne celé senzory...... i když mi tu 4 celé leží mám je pro strýčka příhodu......senzory mám na obou sadách tak se náhradní hodí

Upraveno uživatelem Přema
Odesláno (upraveno)

Prema - no tak pokud bys pustil dva stačilo by to .. Uprimne kola byly levny, nepotřeboval jsem je nutně, jen jsem točil dvoje pneu na jedněch ALU a to poněkud leze do peněz. Takže dávat 2400 (+ ev. pošta) za dva novy se mi moc nechce :) Na aliexpres mrknu, už jsem tam neco nakupoval dřív..

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

Oh la la :) tak děkuji, ve středu ráno budu vědět 100% zda na těch dvou kolech jsou, či nejsou. A podle toho se zařídím. Ještě opakuji dotaz - je třeba k senzorům nějaké kódy ? Je způsob, jak poznat, že je senzor vadný ? Děkuji

Odesláno (upraveno)

diu budeš potřebovat každopádně...... určitě opsat přesně kody ze senzorů..... na stole nepoznáš jestli je ok ..... kody po převodu s Hex na Dec přepsat do jednotky

Upraveno uživatelem Přema
Odesláno

Ok takže i kdyby tam nakrásně všechny senzory byly je třeba to spárovat s autem chápu správně ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...