Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

TRW dodava do prvovyroby, takze OK

kazdopadne cenove vychazi daleko lepe Meyle a kvalita je taky vyborna

[upravil dne 18/7/11 10:11 Ferry]

Odesláno

meyle hd, uz jsem na ne naucil i sveho servisaka ... zatim si nemuzeme stezovat :), kdyz jsem to videl vedle sebe, febi a meyle hd, tak ta febi vypadala jako tycinka do anglicaku, ale hlavne meyle hd maji daleko masivnejsi ten kloub

Odesláno

tak davnejsie som menil predne tycky stabilizatora... dal som starline.. po cca pol roku hrkali znovu.. kupil som TRW a tie drzia uz druhy rok... cca maju odkrutene asi 40tis km a pohoda... zadne som daval sasic... tie po polroku tiez zacali hrkat a riadne.. nechal som ich este ze nieco hadam vydrzia.. ale nie v cape maju volu asi 1cm tak som dnes objednal zase TRW a hadam to vydrzi podobne ako tie predne...keby sa dali u nas zohnat meyle HD tak by som skusil tie.. ale na TRW nedam dopustit...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Když se tu bavíte o značce TRW že dodává do prvovýroby? Jaký dělají tlumiče je to kvalitní? Nějaký jsem našel, ale moc jsem toho o nich nenašel.;)

Odesláno

TRW sice dodává do prvovýroby, ale to většina dodavatelů..... TRW nejsou vyloženě špatný věci, ale nepřišlo mi že by to vydrželo nějak extra, narozdíl třeba od věcí LEMFORDER, ten je sice dražší, ale kolega měnil na laguně komplet čepařinu a zatím to tam má čtyři roky, 120.000km a nikde nic neklepe, zase na druhou stranu těhle věcí moc neprodávám, protože lidi si radši koupí levnější a vymění je třeba třikrát i vícekrát .... :D

Odesláno

Ahojte chcel by som vymeniť zadne tyčky tak sa chcem spýtať na značku MOOG. Ak by ste ju mali dat do poradia so znackami FEBI, Delphi, tak kde by bola. Alebo vie niekto poradiť aj inú lepšiu značku ktorá sa dá objednať aj na Sk?Nemám v záujme to vymienat kazdy rok.... Ďakujem

Odesláno
Zadni tycky dej meyle hd. Najdes na mjauto.

Myslím, že nenajde. HD dělají jen přední - teď jsem je kupoval:myslim

Odesláno

MOOG je lepší jak FEBI nebo DELPHI.... ale pokud chceš něco co ti tam vydrží fakt extra dlouho dej LEMFORDER i když já měl na 406 MOOG přes 40.000km a když jsem to auto prodával byly pořád v pohodě, takže nevím proč ne třeba tyhle ... :)

Odesláno

tak jsem se schvalne dival do servisnich zaznamu, co si vedu k autu, predni tycky Meyle HD jsem daval na auto 13.04.2009 pri 208.500 km, dnes 4.9.2011 mam najeto asi 297 000km a tycky tam stale jsou ty same, 90tis km je myslim slusna porce ;) a kdyz vezmu porizovaci cenu 1290Kc, co jsem za ne za obe tenkrat dal, tak bych rekl bezkonkurencni ;)

[upravil dne 4/9/11 23:37 od Ferry]

Odesláno

waw, Ferry to je paráda, keby vydržali polovicu, tak je to myslím O.K Možeš byť právom spokojný s MEYLE HD. Už len nájsť e-shop na Sk, kde predávajú kvalitnejšie veci a volačo kúpiť. Zadná náprava už o sebe dáva dosť vedieť :(

Odesláno
tak jsem se schvalne dival do servisnich zaznamu, co si vedu k autu, predni tycky Meyle HD jsem daval na auto 13.04.2009 pri 208.500 km, dnes 4.9.2011 mam najeto asi 297 000km a tycky tam stale jsou ty same, 90tis km je myslim slusna porce ;) a kdyz vezmu porizovaci cenu 1290Kc, co jsem za ne za obe tenkrat dal, tak bych rekl bezkonkurencni ;)

[upravil dne 4/9/11 23:37 od Ferry]

Mluvil jsem s chlápkem co ode mne bral 406 a tyčky furt drží, auto má od koupě najeto cca 25.000km, za mně najezdili přes 40.000km, takže si myslím že to taky není špatný na to že nejsou zesílený :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...