Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

doporucil bych ti koupit tycky Meyle v provedeni HD napriklad u MJAuto, mam je uz asi 60tis km a stale jako nove, kazda jina znacka mi vydrzela zatim jen 20tis km a byly na vyhozeni. Cenove ty Meyle vychazi taky velmi pekne

Odesláno

bohužel sem neměl flexu když sem měnil přední tyčky stabilizátoru,takže nastoupila pilka:D ohobloval sem 2,ale zvladl sem to,katastrofa;)

jinak dnes sem si koupil ty plastový tyčky stabilizátoru na zadek,tak doufám,že po jejich výměně to přestane tlouct,už mám i přezuto i vyváženo,tak paráda

[upravil dne 15/3/11 13:29 106sťák]

Odesláno

taky jsem musel pocmoci flexy sundavat zadni vodorovnou tycku stabilizatoru. Ale pak jsem zjistil, ze obycejny sroub se tam pouzit neda!!! takze do peugeotu a za jeden sroub 150,- :)

Odesláno

Ferry mužeš mi napsat odkaz přímo na tyč stabilizátoru na sedan 406 01 2,0HDI 110

já si objednal tohle

MEYLE

Tyc/vzpera, stabilisator 3909107

meyle11160600009HD

to asi nebude ono co jsem měl koupit :(

[upravil dne 18/3/11 11:39 Wilgott]

Odesláno

To Wilgot

no tohle je spojovaci tycka zadniho stabilizatoru pro 406, takze to jsi koupil spravne, pokud jsi shanel ty svisle tycky ( v originalu jsou plastove)

pokud jsi ale shanel vodorovne tycky geometrie tak ty maji cislo 11-16 010 0002 a ty se teda v provedeni HD nedelaji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...