Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute!Kde zistím kód farby na 406-ke?Na stĺpiku Nevidieť lebo to magor zastriekal.Kde sa to ešte dá zistiť?Nie je to niekde v techničáku?

Odesláno

tak bohuzel v charakteristice dle VIN je napsano pouze lak metalicky leskly bez nazvu barvy

U noveho modelu by mel byt napsan na stitku na dverich ridice (nebo na A ci B sloupku) spolu s tlaky pneu a podobnymi udaji

mel by to byt trimistny kod zacinajici E**

Odesláno

V servisu, kdyz mi menili prah, objednali barvu podle kodu, taky stribrna metla, a prisla jim barva strasne tmava. Zkontrolovali kod v servisu na aute i tam, kde to bylo objednany a vsechno sedelo, ale barva byla proste moc tmava. Tak tam poslali kus plechu s lakem ze staryho prahu a podle toho to namichali dobre.

Odesláno
tak bohuzel v charakteristice dle VIN je napsano pouze lak metalicky leskly bez nazvu barvy

U noveho modelu by mel byt napsan na stitku na dverich ridice (nebo na A ci B sloupku) spolu s tlaky pneu a podobnymi udaji

mel by to byt trimistny kod zacinajici E**

čekal jsem, zda to označení laku najdeš, protože se mi to nikdy nepovedlo:), je divné, že v charakteristice je toho dost o autě,ale přesný kod barvy tam není...

Odesláno

Česká firma motip vyrába dvojzložkové spreje,majú tam strašne velký výber,z každej farby min.10 odtieňov.Dúfam že sa mi podarý niečo vybrať.Inač hovoria že sú to kvalitné farby na opravu.Síce drahé ako sviňa!400ml 13 eur.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

7101 je zakodovane datum vyroby, tzv. DAM nebo ORGA, znamena to v tvem pripade 18.4.1996 a to posledni dvoucisli 89 znaci vyrobni zavod, v tomto pripade ve meste Sochaux, Francie

kod barvy neni ciselny, ale pismenny, bile barvy, nejspis bude M0QY nebo KQY nebo take muze byt P3QY

• O 2 roky později...
Odesláno

Ikdyž budeš znát kod, tak ti můžou namíchat jinej odstín. I jeden kod má několik odstínů. Lepší je vzít auto, nebo nějaký díl a zajet někam, kde barvy míchají. Namíchají to podle vzorkovníku. Na můj kod EZRC(taky stříbrná metla) měli asi 8 odstínů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...