Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem jel dnes do Polska a výsledek proražená olejová vana,zkurvený silnice,nevíte jestli není stejná s jinou motorizací?je tam drba 7cm dlouhá dalo by se to svařit aniž by to teklo?koupím tuhle vanu jestli ji někdo prodá nevíte někdo v replice se nedělá,jsem nasranej jak svině:grrještě že jsem měl asistenci jinak odtah 4000kč!:grr.Díky za rady!

post-26804-14109615915414_thumb.jpg

Odesláno

hliníková vana se běžně svařuje, záleží v jakém je stavu, aby to mělo smysl, zda není nějak moc deformovaná atd. (předpokládám, že jsi narazil do něčeho na cestě?)

[upravil dne 5/3/11 18:59 ozzy56]

Odesláno

ozzy56:a nepoteče to?nějaký tekutý kov nebo lepidlo?jo na silnici štěrk díra tam ani nebyla,vjedu tam propadlo se to zhouplo se auto a rána jedu dál dojedu na parkoviště a už to teklo jak prase za autem čára....zítra dám foto díry?shodnost s jinou motorizaci?Zkusím toho metelku snad to půjde....jinak mě omejou,volal jsem na vrakáč mají je nechávají je za 1200kč ale teď nejsou.....

Odesláno

ne z jineho motoru neni stejna, ani z 2,0. Bohuzel mam jen plechovou bez drzaku klimakompresoru, ale tuhle tu nekdo nabizel celej potkanej motor 1,8 16V na dily

Odesláno

Tak pan Metelka vaří ,ale nevaří pod argonem ,všichni mi doporučili pána Kuderu je mu asi 70let,dnes jsem mu to odvezl,a bylo vidět že tomu rozumí,nahřeje to vyrovná promáčklinu ven a pak to zavaři zevnitř a zvenčí,starej mistr! doporučilo mi ho tu asi 10lidi ,že je fakt machr,tak uvidíme,kamarádovi vařil převodovku rozbitou na 3 kusy a ještě chyběl materiál tak 10x10 a on to vyvařil a celou ji dal dokupy a neteče,zítra nebo pozítří to bude hotovo....:D

Odesláno

tak to ti nezávidím...:bojim

si mě uplně odradil pojedu taky do polska tak abych nejel na vleku :D:D

jinak svařit to jde v klidu...jen to musí být pořádně opucované a hlavně to nebrat flexou...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...