Ivouš Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 čau chci vymazat soubor který má 0 kb a nejde mi to normálně odstranit.Pořád mi to píše že tuto položku nebylo možné vyhledat,a nejde ten soubor vymazat.Jak ten soubor vymažu dík?Prosím trohu podrobněji Citovat
dzavel Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Zkus tento program - Unlocker Pokud nepůjde, tak používám linux Slax (malý operační systém, který bootuje z cd) Citovat
majty Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 zkus to smaznout v total commanderu nebo nejakem jinem spravci souboru. Citovat
AnotherOne Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Najskôr je otvorený v nejakom programe preto jeho dĺžka je 0. Čo je to za súbor? Citovat
Ivouš Odesláno 5. březen 2011 Autor Odesláno 5. březen 2011 krátké video videoklip asi 20 minut. Citovat
MilanF1 Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 20 minutový videoklip s 0 kB? To není možný. Citovat
Ivouš Odesláno 5. březen 2011 Autor Odesláno 5. březen 2011 ne mělo to 2 části jedna část se smazala s klipem ,ale ta druhá s 0 kb tam zůstala a nechtěla pryč. ale už to mám ten prevít pryč ,pomohl ten program unlocker. Takže je to vyřešeno ,děkuji všem za námahu. Citovat
Honza54 Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 také mi nešel smazat soubor přes total c: spusť průzkumníka souborů ve Windovs, proklikej se až na ten soubor, prvím tačítkem klikni na soubor, vyber možnost odstranit, entr a hotovo, pokud ani to nepomuže, tak jedině stáhnout specialní progran s netu a smazat tímto programem, je jich na netu dost, Citovat
Slayer Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Unlocker to asi zvládne... je to free, zkus ho ... Citovat
Chepp Odesláno 6. březen 2011 Odesláno 6. březen 2011 nebo proste live cd, popr. boot flash... ubuntu kubuntu atd... http://www.linux.cz/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.