Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Středové krytky ALU kol, jsem si udělal malou radost :)

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si udělal trochu radosti a objednal středový krytky na nový kolečka, jsem docela překvapenej jak to super vypadá, jsou fakt pěkný, jen ta cena, ale dá se to.

Kuk

p3016778.jpg

p3016779.jpg

p3016780.jpg

Jinak jsou odsud, kdyby měl někdo zajem, občas to tu někdo shání a skoro nikde to nemají.

http://www.automaxhk.cz/Stredy-kol-Peugeot-poklicky-do-kol-3111.html

[upravil dne 1/3/11 13:52 Radek Hurvajz]

Odesláno

Cena je v pohode Radku ja jsem mel v planu dat na stredove poklicky 3D samolepky (karbon) a ty vysly 4ks s postou pres 400,- .. a byly to vyhozene penize pac jsem to pokazil :) 300,- za sadu je OK .. Akorat to jednak je \"nedostupne\" a jednak moc velky prumer abych to ja mohl vyuzit :roll

Odesláno
tak ta cena není tak hrozná, už jsem je viděl za cca 650kč a byly na dva průměry,ale píšou nedostupné:(
No vypada to že jsem koupil poslední 4, ale myslim že budou, jinak obchod super, hned po objednavce mi zavolali, to bylo včera a informovali mě o odeslání a dneska to přišlo, takže GUT

Jinak cena s DPH je 350,- + 119 poštovný.

Jinak maji tam tyhle - http://www.automaxhk.cz/Stredy-kol-Peugeot-poklicky-do-kol-3532.html

[upravil dne 1/3/11 13:51 Radek Hurvajz]

Odesláno

Ja som si kupil krytky originál v Peugeote. stali ma okolo 7€.sice mi urobili cenu, lebo su tam kamarati, ale nemozu byt ovela drahsie. Skuste priamo v peugeote sa opytat.A krasne pasuju na disky.:)

Odesláno

Za celou sadu to je paradni cena.. kolikrat stoji 200,- jen jedna.. ja si kdysi nakoupil lvicky a vyrobil ze stavajicich coz by me neprislo levneji nez tohle :super Snad jen skoda ze nemaji kulatou kovovou vyztuhu potoze ten plast se lehce zkrouti a krytka udela :papa

Odesláno
Za celou sadu to je paradni cena.. kolikrat stoji 200,- jen jedna.. ja si kdysi nakoupil lvicky a vyrobil ze stavajicich coz by me neprislo levneji nez tohle :super Snad jen skoda ze nemaji kulatou kovovou vyztuhu potoze ten plast se lehce zkrouti a krytka udela :papa
Vyrobu jsem planoval, jenže to bylo složitější, puvodní jsou z bílého silonu a navrch je 3D samolepka s napisem, musel bych udělat celej vršek, tak jsem shaněl 3D samolepky se lvem a nikde něměli 60mm velký, při hledání jsem narazil na tohle a bylo vymalováno:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...