Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

dočetl jsem se neskutečně informací o předehřevu nafty a řešení problému s ním, ale nikde nemůžu na žádném shopu najít předehřev ke koupi. Lze jej sehnat i jinde, než v autorizované prodejně a kolik stojí origo?

Díky

Odesláno

předehřev nafty je většinou jen v naftovém filtru a to vodní (chlad. kapalinou), nebo elektrický, myslíš něco jiného?

[upravil dne 23/2/11 22:13 ozzy56]

Odesláno

Omlouvám se, je to na tátovu 406 2.0 HDI :-). Elektrický mu tam začal sáknout. Prolezl jsem celý internet a nikde nic. Tak nakonec šel origo za 600 Kč :-)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Sháním tento na 406 2.0 HDI 2001. Teče mi přes konektor :( Nevíte kde jej rychle sehnat? Číslo dílu je 9640055680. Dík

post-36554-14109617919528_thumb.jpg

[Edited on 21/6/11 20:58 j@m]

Odesláno

Já řešil loni ten samej problém, koupil jsem ho nakonec v Benexu, protože tam mám známý. Objednávali ho ovšem origo z Peugeota za PEU cenu - kolem 600 bez DPH.

Druhoška tohohle dílu asi neexistuje.

Jinudy není možná...bohužel. Zalepit to žádným způsobem nejde, je to kupodivu celý promaštěný nějakým sajrajtem, co skrz to celej život protéká :aut.

Odesláno

No už 3 dny čekám na vyjádření aut.prodejce peugeot a stále nic. Známý co prodává díly prošel 4 dodavatele a taky nic. Asi se to pokusím řádně odmastit a zakápnout lepidlem. Uvidíme jak to dopadne.

post-36554-14109617937658_thumb.jpg

[Edited on 24/6/11 07:28 j@m]

Odesláno

Lepení dle očekávání nepomohlo. Tlak je dost velký aby to něco udrželo. Koupit jde pouze origo. Prý nyní do p307. Cena origo dílu 664Kč ve Zlíně.

post-36554-1410961829494_thumb.jpg

• O 2 roky později...
Odesláno

Oživím trochu téma.

Má smysl dávat nový nebo stačí pouze vyřadit.Zjistil jsem že co člověk to názor někdo tvrdí že bych měl dát nový jiný zase že je tam zbytečný a že mám jen propojit trubičky.Máte stím někdo zkušenost?Ten v mém autě už teče jak necky a potřeboval by jsem to vyřešit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...