automale Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 a jejej. realita aj na SK je taka ista. ked vidim cenu novostavieb nechapem kde tie peniaze miznu. a o kvalite som od ludi uz pocul tolko ze do novostavby by som nesiel ani za polovicnu cenu. ked sa sere auto, tak to nasere ale ked sa ti sere barak tak to uz je ina kava. inac tam ti vasi majitelia stav. firiem a stavbyveduci sa tiez vyvazaju ma ML, X5, Touareg, Kayene??? Z toho tyzdna mam skusenost s jednym bulom, majitelom firmy - cakali sme ho na mraze hodinu, dovalil sa ma X5, zlata retaz kolo krku. po slovach ze tu mrzneme uz hodinu sme dostali odpoved - mali ste si v aute zakurit. keby to bola moja stavby uz by som toho bula nikdy viac nevidel. Citovat
adraj Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Ajej. Příčka bez perlinky se projeví až za nějaký čas. Takže celé oškrábat poctivě a znovu s perlinkou. Co se týká toho odpadu,Hurvajz,to je opravdu prasárna. A co se týče oken,jak hodně se Ti rosí? Když mrzne?A v ložnici nebo v obýváku? Mě se rosí taky,ale rodinný dům a bytovka je trochu asi něco jiného. Je to všechno pech a vše se začne srát,když to člověk nejmín čeká. A Medvěd to vystihl:zedník synonymem výrazu flákač. Ještě,že jsem kde jsem,v teple a jen se kochám :D:D Citovat
Driver Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Jo novostavbu už bych si příště asi taky rozmyslel, možná tak něco co bych si stavěl sám. Tohle je z mého bytu starého necelé tři roky, už druhý rok řeším vlhkost prosakující z balkonu. První rok na reklamaci vyměnily balkonové dveře, které byli špatně namontované (trvalo to skoro 3/4 roku než to udělali), letošní zimu se vlhkost objevila znovu a bude se muset balkon vymlátit a udělat nová izolace, teď se čeká na lepší počasí. Sousedovi o patro níž opět kape na hlavu, ještě že je to takový kliďas a nevyšiluje když mu jiskří lustr nad hlavou Obdobné problémy má spousta lidí v areálu Citovat
Existujuci Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Presne ako pise Jarouš307,,,,,kua jak moze zamurovat do steny odpad. ten ma ist vedla steny,no a ked je tam izba tak je spatne naprojektovany. To sa moze stat aj taka vec ze prides domov a na podlahe ti budu plavat hovna. To je hnus velebnosti,du blejt. Citovat
Péťa Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Existujici: To jako ten odpad má jít po venku? Já mám v RD také odpady zazděné, ale předpokládám, že jako děda Hurvajz nedopadnu... Citovat
Dave_k Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Jelikož se to týká mého řemesla tak mi nedá se taky vyjádřit. Očividně ty roury byly sesazeny (viz mastnej pás na konci horní trubky o šíři celého hrdla trubky spodní). Dilataci sice ty trubky nějakou mají, ale toto je moc přeci jenom jsou tam odbočky, které to podrží. To opravdu buďto o patro výše někdo přehnal při montáži nebo toho je schopen i zedník, který o patro výše jde zapravit díru kolem potrubí a \"trochu\" si pomůže aby se tam lépe dostal. Řemeslník by měl dát alespoň 1 nebo 2 objímky na patro zokotvené do zdi, aby se něco podobného nemohlo stát (více práce, více materiálu a to přeci nejde). Bohužel toto řemeslo (a nejen to) díky proměně na skládání stavebnic začal dělat každej kdo má do p.....e díru a podle toho to taky kolikrát vypadá. Většina důvodů proč tomu tak je už byla výše napsána. P.S. To Ti Radku opravdu nezávidím. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. únor 2011 Autor Odesláno 23. únor 2011 Odpad je pouze z kuchyní ktere jsou v garsonkách na boku domu, nevim jak jinak by to měli postavit, WC odpady jsou v šachtách mimo, to jo, ale tohle jinak nejde, na patře jsou 4 byty Citovat
Vvitty Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Jeste ze si na stavebni firmu co s ni stavime nemuzu stezovat Ale taky jsme ted resili prusvih se stoupackami topeni, ktere se firma najmuta mestem zrejme nenamahala zapajet k sobe [upravil dne 23.2.11 22:51 Vvitty] Citovat
JoseA Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Prasárna pěkná. Jako instalatér to nechápu. Když už šetří za objímky, tak je třeba mít potrubí aspoň zaklínované špalky pokud se má kam hnout. Jak to tak vidím, tak sem nakonec rád, že mám vyhledlý byt v bytovce ze 70tých let. Ikdyž tam je třeba taky dělat opravy. Být Hurvajz, tak to hlavně nafotím, potom bych se snažil o nápravu, ale jak známo to bude kdoví kdy, tak bych to obsekal, koupil kousek HT odpadní roury a opravil sám. Vím že je to něpříjemné opravovat něco po druhém, ale dívat se půl roku jak mi tama teče odpadní voda a smrdí mi to v bytě, to bych nesnesl. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. únor 2011 Autor Odesláno 23. únor 2011 No tak tohle, jako tu opravu, dělá firma kterou na to poslala správa budou města A psal jsem že to není u mě, ale u souseda nade mnou, nafocený to samozřejmě máme [upravil dne 23/2/11 23:43 Radek Hurvajz] Citovat
Demo Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Toto je právě důvod, proč si rekonstrukci koupelny dělám sám. Jde to pomalu, ale jde. Když si něco \"zku*vím\", tak můžu nadávat jen sám sobě. Kdybych si na to pozval zedníka, tak mu stejně budu muset stát za zády a drbat ho. Citovat
adraj Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Toto je právě důvod, proč si rekonstrukci koupelny dělám sám. Jde to pomalu, ale jde. Když si něco \"zku*vím\", tak můžu nadávat jen sám sobě. Kdybych si na to pozval zedníka, tak mu stejně budu muset stát za zády a drbat ho. Tak takoví lidi mám nejradši:D:D:D:bacha Citovat
Demo Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 adraj - sorry, ale skoro vsichni remeslnici, ktere jsem, kdy mel na baraku, tak by si mohli zmenit jmeno firmy na Mrvil&Kurvil s.r.o. Citovat
Existujuci Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Existujici: To jako ten odpad má jít po venku? Já mám v RD také odpady zazděné, ale předpokládám, že jako děda Hurvajz nedopadnu... Nie vonku akoze mimo baraku ale v sachte alebo podobne. Ako tu uz je pisane aj to tam tak maju len kvoli garsonkam je to v tej stene. Ja byvam tiez v garsonke a mame to tu podobne robene,preto som na to reagoval. Skratka to gogr...li.S tym sa treba zmierit a opravit to....smola.Je mi takoho cloveka luto. To: Driver: Aj ja mam nove okno najmodernejsie aka momentalne je na trhu a pri montazi som stal nad majstrami a vsetko urobili OK,ale preklad pod balkon.dverami a smer k radiatoru mi troska vlhne.Podobne ako tebe na tej foto,ale 10x menej. Vyriesil som to tak ze som dal parapet dlazba a aj po stranach smerom hore je dlazba.Ak chces hodim foto,ale tebe pomoze len poriadne urobit izolaciu z balkona.Aj to mam urobene nanovo aj s dlazbou. [upravil dne 24/2/11 16:10 Existujuci] Citovat
Jurko Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Já mám postaveno pět let,naprostá spokojenost,jen mi po roce měnili kousek oplechování,jinak závady 0, jak říká Dave,někdo si pomohl a potáhl,to znám,taky jsem od fochu Citovat
virnik Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 ja robim v stavbarine a tie nove byti su take male kutice za vela penazi a nevieš kde to zrovna dojebali ked sa v trenčine stavali masaričky tak by ste neverili kolko veci tam dojebali asi mesiac pred kolaudaciov im vytopilo podzemnu garaž hold napd dimenzia odtoku a kopu prkoti a atale to praska a bude praskat čudujem sa že tam este drži farba na stenach malovali sme to v zme ked mrzlo na dverach bolo napisane:// zatvarajte dvere lebo sa kuri // to by bolo fajn len kde su skla na oknach ???:aut Citovat
Aluška Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Zlatej panelák, taky bydlíme v novostavbě a je to klasika, z oken teče, všude plno plísní, vlhko, na reklamace reagují stylem, že je to normální u novostaveb a že by ta vlhkost do 5let měla zmizet . Okno v ložnici bych fakt nejraděj nechala vybourat a hezky znova, jsem z toho už docela nešťastná . Několik let jsem se těšila, jak vypadnu z králíkárny, ale tady je to daleko horší. Nebaví mě poslouchat v obyváku, jak sousedi o parto níž spláchnou na wc a to už nemluvím o malým batoleti o 2patra níž, z kterého očividně bude novej Zátopek, několik desítek minut denně běhá skrz celej byt a to jeho dupání se nese tak šíleným způsobem, jak kdyby vám někdo denně naklepával řízky u hlavy. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. únor 2011 Autor Odesláno 25. únor 2011 Tak co se týče hluku je to tady u nás docela dobrý, jediný místo kde je trochu slyšet je koupelna a WC, jinak je to proti paneláku uplná lahoda, teda až na to ostatní Citovat
jirka307 Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Přeci tu prasklou troubu při tom stavebním kvaltu nebudou měnit, \"ty Dežo to zapěníme, ny? No jasně Deméter, kde je pištola?\". Já bych pozval stevebního soudního znalce, pokud se město k reklamacím nemá. Je pravda, že nejdřív jej musí zaplatit nájemce, ale pokud pronajímatel nakonec, je jedno jestli s pomocí soudu, záruku uzná, tak je povinen uhradit i toho znalce. A ať si prohlédne ty byty celé, ono toho tam bude čekat na objevení asi víc..... je pro mne slovo zedník synonymem výrazu flákač:myslimjak který [upravil dne 5/3/11 23:56 jirka307] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.