Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Seznam autorizovaných dealerů Peugeot poskytujících řádným členům slevu na originální ND 15% !!!NOVĚ Auto Černý PŘÍBRAM!!!

Recommended Posts

Odesláno

Byl jsem v Peugeotu Hodoňovice (F-M) pro nějaké věci a byla mi poskytnuta sleva 15% na ND. Měl tam zrovna na stole naskenovanou průkazku člena z obou stran , takže tu moji si se zájmem prohléd v reálu.

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Počíta sa aj s používaním členských kartičiek a stým spojených výhod pre riadneho člena aj u Slovenských dílerov značky Peugeot? a od kedy?

PS : Alebo je otázka skôr na Pastorka?

[upravil dne 13/4/11 22:47 Judes]

Odesláno

Koukám na tohle vlákno a všiml jsem si, že zde chybí bývalý partner klubu \"V-M Incom Vrchlabí\". Co se stalo, že už náš klub nepodporují? Brácha tam v loňském roce na podzim byl a předložil jim kartičku řádného člena a oni se mu vysmáli. Tak mě jen zajímá, co se stalo, že už nejsou partnerem klubu.

Odesláno
Chci se zeptat, je to jenom na náhradní díly nebo i na doplnky.Zítra jedu do MB pro origo clony na zadní okna.

to se ti vyplati aktualni sleva 20% na veškere origo příslušenstvi a to platí po celé čr

Odesláno
Počíta sa aj s používaním členských kartičiek a stým spojených výhod pre riadneho člena aj u Slovenských dílerov značky Peugeot? a od kedy?

PS : Alebo je otázka skôr na Pastorka?

[upravil dne 13/4/11 22:47 Judes]

Na slovensku jsem oslovil 99,9% sitě Peugeot , bohužel ze strany SVK Peu ani jedna reakce . V brzké době plánuji to zopakovat ve slovenském jazyce , třeba to bylo tím .(joke)

Odesláno
Koukám na tohle vlákno a všiml jsem si, že zde chybí bývalý partner klubu \"V-M Incom Vrchlabí\". Co se stalo, že už náš klub nepodporují? Brácha tam v loňském roce na podzim byl a předložil jim kartičku řádného člena a oni se mu vysmáli. Tak mě jen zajímá, co se stalo, že už nejsou partnerem klubu.

Vrchlabí není partnerem již od roku 2007 , proč to neprodloužily netuším,na novou nabídku neodpověděli.

Guest minimaxa
Odesláno

Náš bývalý mecenáš a jeden ze dvou majitelů p.Miroslav Jirka již v této firmě nefiguruje. To bude důvod neúspěchu spolupráce ;)

Odesláno
Chci se zeptat, je to jenom na náhradní díly nebo i na doplnky.Zítra jedu do MB pro origo clony na zadní okna.

to se ti vyplati aktualni sleva 20% na veškere origo příslušenstvi a to platí po celé čr

Tak clony jsou už doma díky za info, cena 1000,- po slevě ale jsou perfektní.Pak dodám foto do sekce 307:super

Odesláno

Jak tak pročítám příspěvek, tak HS Peugeot České Budějovice byl osloven, ale nereagoval !!! :grr Ještě, že je Peugeot Domanský v Táboře :super

Odesláno

hledali podle názvu peugeot club i amis de lion. (ale slevu mi dali :))

to že ičo je na druhé straně kartičky jsem si nevzpoměl :(

[upravil dne 21.4.2011 10:57 mmmb]

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Jen bych upozornil na věc, že pokud přemluvíme všechny dealery tak to o to nebude mít nikdo zájem. Podle mě je zájem ze strany prodejců jen z důvodů, že jim to přinese oproti konkurenci více zákazníků. Jkmile bychom získali slevu po celé ploše, nebudeme jim mít co nabídnout.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...