Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Len sa chcem opytat taku somarinku, k Hertzom DSK 165 som mal nalepku HERTZ chcem sa len opytat ze kde by ste ju nalepili resp kde sa to zvykne lepit ?

Chcel som na zadne okno ale zistil som ze to nie je vnutorna ale vonkajsia ... :) tak rozmyslam za na bok dveri auta ale ako je to s kvalitou ? To sa asi nelepi na vonok ze ? :) Neviem ci by sa to neodlepilo a je mi ju luto vyhodit ju xD .. Ked je taka pekna

Dakujem, inak hodte aj fotky ak mate nejake dobre lepky :)

Odesláno

reklamni nalepky na aute a i treba v interieru bytostne nesnasim a nepochopim, ze si je nekdo na auto nalepi, vypada to pak jak od kolotocu, ja mam akorat logo peugeot klubu na zadnim okne, to je jedine, co snesu :D

Odesláno

Heh sak ja tiez nemusim ked ma niekto na aute nalepky typu \"NOS\" \"BREMBO\" a pod a ma seriovku auto :) ...

Len sa mi paci ked ma niekto spravene auto a tie nalepky si tam nalepy ale take male a decentne :) ... A do interieru by som urcite nic nelepil

Odesláno

Nálepky taky nedávám. Nedal jsem ani \"Dítě v autě\". Ani klubové nálepky nejsou výjimkou, na mém autě nemají místo (podložky pod RZ stačí). Mám jen nálepku DAS.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...