AnotherOne Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 No mal som na mysli to, že keď vedia okopírovať čínania fabriku, čo keď tak urobili aj s olejmi a ten origo čo nakupuješ v kamennom obchode alebo Peugeote je tiež podvrh. Keď paranoja tak potom nenakupuj ani tam. Citovat
DanculD Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Aha, no urcite uznas, ze vylucene to nieje. Ono je to skor o pocitoch, internetovu predajnu si otvori hocikto, vobec nemusi mat nic a robi iba niekomu bieleho kona. Dnes tu je a zajtra uz nie, ziadne kontakty, adresa, proste nic. Urcite budes so mnou suhlasit aj ty, ze pri kamennom obchode alebo svojom servise ma clovek minimalne lepsi pocit a v pripade problemov aspon nadej na ich riesenie, s ktorou urcite nemozes pocitat v internetovom obchode. A aj preto je predpoklad, ze najviac takychto olejov sa bude predavat cez internetovu siet. Presne tak ako falosne lieky, falosne oblecenie a vlastne väcsina falosnych veci. Vsetko som pisal len preto, ze ste ma hned na zaciatku \"sfukli\", ze to nieje mozne a neoplatilo by sa to a ja neviem co ale ako sami vidite aj podla linku co som dal sa tento druh biznisu deje na celom svete. [upravil dne 08.02.2011 18:15 DanculD] Citovat
Marcel00 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 musim ta sklamat, ale aj kamenne obchody objednavaju tovar cez internet. osobne poznam 3 kamenne obchody co objednavaju tovar od internetovych predajcov. toto je pranaoidne. Ak si niekto objedna kontajner prazdnych obalov myslis ze sa to udrzi v tajnosti? svet je maly a netvrdim ze sa to nedeje, ale Slovensko, resp. Ceska republika je mala skupinka ludi kde sa taketo nieco neutaji. Tato debata nema dalej zmysel si myslim. Je to vec pocitu a nazoru. ja zbytocne sa tu presviedcat o tom co je a co nieje, tebe Dancul prajem stastnu kupu priamo v servise, idealne bude ked si ho nechas aj naliat. Vsetci vieme ako sa to robi v servisoch a ako vedia \"kamosi\" zohnat olej zo servisu. Kde sa ten olej len berie vsak ?. Cest vynimkam aby som sa niekoho nedotkol. Link ktory si poslal je niekde z ameriky. Tak snad si nemyslis ze nejaky internetovy sop na slovensku kupuje odtial hej? Sme v strednej Europe tak si riesme problemy tunak. Amici ma absolutne nezaujimaju a je ich problem ze sa tam deju take veci vdaka ich dokonalej demokracii, ale to som uz mimo... Nerieste to a kazdy konajte podla najlepsieho vedomia a svedomia a vsetci budu spokojny. sorry, nechal som sa uniest, ale berte to sportovo... aj ty Dancul [upravil dne 8/2/11 22:53 Marcel00] Citovat
DanculD Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Cital si vobec ten moj predosly prispevok? Ja som nikde nepopieral, ze kamenny obchod nemoze mat olej objednany z internetu. Ja som to bral sportovo od zaciatku, to len ty si sa zacal rozohnovat nad tym, ze je to blbost a ked ti dam aj dokaz, ze sa to deje, tak to zacnes spochybnovat malym Slovenskom alebo Ceskom. To ako keby si povedal, ze ked niekoho chytia v Amerike s tonou heroinu, tak ta to nezaujima, lebo my sme mali a tu heroin nieje lebo by sa to neutajilo Nebud prosim ta smiesny, cely svet je globalizovany. Citovat
Mirec-308 Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 Trosku sa zapojim do debaty Internetove e-shopy maju aj kamenne predajne,tak ak nechces aby ti kurier priniesol olej priamo domov,tak si to môzes kupit priamo na predajni. Citovat
Pastro Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 dneska jsem kupoval olej do foroty mám sice čas 10tis km,ale lepší ted než pak najednou. Total Quartz Ineo 5w - 30 v Ostravě 5l za 859,- Citovat
kurka Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 Mají ho za tu cenu v Ostravě-Vítkovicích na náměstí-Autodíly Pema:papa Citovat
Guest Pežin Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Zdravím \"Pežoťáky\" slyšel jsem ,že je vhodné vyměnit plastovou měrku oleje za kovovou...Nevíte někdo proč by se tak mělo udělat? Hrozí u té plastové něco? třeba odlomení té spodní části, nebo proč bych to měl měnit? díky ... Ať nám ty naše \"Pežinky\" jezdí bez poruch a dělají jen radost:) Citovat
Marcel00 Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 neviem ci zrovna za kovove, ale tie prve sa zvykli vplyvom tepla a agresivity oleja rozpadnut a ulomky z toho plastu popadali dole do olejovej vane. Preto sa menia za kvalitnejsie. Citovat
supermatonka Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Ahoj všem , a kde se ta kovová měrka dá sehnat ? Děkuji za odpověd M. Citovat
Emigrant407 Odesláno 22. červen 2016 Odesláno 22. červen 2016 Chci si vymenit olej sam, mate nekdo prosim nejaky strucny navod nebo foto? Povolim si olejovy filtr sam nebo je specialni klic? Mam 1,6 HDI s fapem r.v. 2005, diky Citovat
MJSytic Odesláno 22. červen 2016 Odesláno 22. červen 2016 Návod? Olej trochu prohřát, sundat plastový dekl pod autem, povolit výpušťák a vypustit. Filtr povolíš ráčnou s nástavcem v pohodě Mrkni na videa na youtube. Tam toho je k 1,6HDi metrák Citovat
HonzaC2 Odesláno 22. červen 2016 Odesláno 22. červen 2016 Ještě vždy vysaju olej z olejového chladiče stříkačkou s nastavenou hadičkou. To je ten hliníkový blok, na kterém je filtr. Citovat
Emigrant407 Odesláno 22. červen 2016 Odesláno 22. červen 2016 HonzaC2: Ok diky za radu, jsem ani netusil ze se to dela. Citovat
HonzaC2 Odesláno 22. červen 2016 Odesláno 22. červen 2016 Normálně se to nedělá, ale když dáš pryč filtr, tak tam ten olej vidíš a je škoda jej neodsát, pokud máš čím. Hadrem ho neutřeš, protože on z toho chladiče pořad přitéká, dokud není úplně odsátý. Když už z té vany nevyteče vše, tak alespoň toto. Citovat
autocross Odesláno 22. červen 2016 Odesláno 22. červen 2016 No právě kvůli té vaně, kde toho zbejvá daleko víc a větší humus, tak bych se na nějaké odsávání z výměníku.... Jinak každej tady řeší pořád oleje... Myslím si, že vyslověně špatnej olej snad dneska nejde koupit. A kdyby ho každej měnil po 10 tis. jako já, tak nebude problém ani s tím nejhorším. Ale ono je to u ojetejch křápů stejně pozdě. Citovat
Rychtar84 Odesláno 22. červen 2016 Odesláno 22. červen 2016 někdo tu vanu (že nevyteče vše) řeší tak, že to proleje cca litrem nového oleje (který by měl jakž takž ten starý vyplavit) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.