Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No mal som na mysli to, že keď vedia okopírovať čínania fabriku, čo keď tak urobili aj s olejmi a ten origo čo nakupuješ v kamennom obchode alebo Peugeote je tiež podvrh. Keď paranoja tak potom nenakupuj ani tam.

Odesláno

Aha, no urcite uznas, ze vylucene to nieje. :D

Ono je to skor o pocitoch, internetovu predajnu si otvori hocikto, vobec nemusi mat nic a robi iba niekomu bieleho kona. Dnes tu je a zajtra uz nie, ziadne kontakty, adresa, proste nic. Urcite budes so mnou suhlasit aj ty, ze pri kamennom obchode alebo svojom servise ma clovek minimalne lepsi pocit a v pripade problemov aspon nadej na ich riesenie, s ktorou urcite nemozes pocitat v internetovom obchode. A aj preto je predpoklad, ze najviac takychto olejov sa bude predavat cez internetovu siet. Presne tak ako falosne lieky, falosne oblecenie a vlastne väcsina falosnych veci.

Vsetko som pisal len preto, ze ste ma hned na zaciatku \"sfukli\", ze to nieje mozne a neoplatilo by sa to a ja neviem co ale ako sami vidite aj podla linku co som dal sa tento druh biznisu deje na celom svete.

[upravil dne 08.02.2011 18:15 DanculD]

Odesláno

musim ta sklamat, ale aj kamenne obchody objednavaju tovar cez internet. osobne poznam 3 kamenne obchody co objednavaju tovar od internetovych predajcov. toto je pranaoidne. Ak si niekto objedna kontajner prazdnych obalov myslis ze sa to udrzi v tajnosti? svet je maly a netvrdim ze sa to nedeje, ale Slovensko, resp. Ceska republika je mala skupinka ludi kde sa taketo nieco neutaji.

Tato debata nema dalej zmysel si myslim. Je to vec pocitu a nazoru. ja zbytocne sa tu presviedcat o tom co je a co nieje, tebe Dancul prajem stastnu kupu priamo v servise, idealne bude ked si ho nechas aj naliat. Vsetci vieme ako sa to robi v servisoch a ako vedia \"kamosi\" zohnat olej zo servisu. Kde sa ten olej len berie vsak ?. Cest vynimkam aby som sa niekoho nedotkol. Link ktory si poslal je niekde z ameriky. Tak snad si nemyslis ze nejaky internetovy sop na slovensku kupuje odtial hej? Sme v strednej Europe tak si riesme problemy tunak. Amici ma absolutne nezaujimaju a je ich problem ze sa tam deju take veci vdaka ich dokonalej demokracii, ale to som uz mimo...

Nerieste to a kazdy konajte podla najlepsieho vedomia a svedomia a vsetci budu spokojny.

sorry, nechal som sa uniest, ale berte to sportovo... aj ty Dancul ;)

[upravil dne 8/2/11 22:53 Marcel00]

Odesláno

Cital si vobec ten moj predosly prispevok? Ja som nikde nepopieral, ze kamenny obchod nemoze mat olej objednany z internetu.

Ja som to bral sportovo od zaciatku, to len ty si sa zacal rozohnovat nad tym, ze je to blbost a ked ti dam aj dokaz, ze sa to deje, tak to zacnes spochybnovat malym Slovenskom alebo Ceskom. To ako keby si povedal, ze ked niekoho chytia v Amerike s tonou heroinu, tak ta to nezaujima, lebo my sme mali a tu heroin nieje lebo by sa to neutajilo :D Nebud prosim ta smiesny, cely svet je globalizovany.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím \"Pežoťáky\" slyšel jsem ,že je vhodné vyměnit plastovou měrku oleje za kovovou...Nevíte někdo proč by se tak mělo udělat? Hrozí u té plastové něco? třeba odlomení té spodní části, nebo proč bych to měl měnit? díky ... Ať nám ty naše \"Pežinky\" jezdí bez poruch a dělají jen radost:)

Odesláno

neviem ci zrovna za kovove, ale tie prve sa zvykli vplyvom tepla a agresivity oleja rozpadnut a ulomky z toho plastu popadali dole do olejovej vane. Preto sa menia za kvalitnejsie.

• O 5 let později...
Odesláno

Návod? Olej trochu prohřát, sundat plastový dekl pod autem, povolit výpušťák a vypustit. Filtr povolíš ráčnou s nástavcem v pohodě :myslim Mrkni na videa na youtube. Tam toho je k 1,6HDi metrák ;)

Odesláno

Normálně se to nedělá, ale když dáš pryč filtr, tak tam ten olej vidíš a je škoda jej neodsát, pokud máš čím. Hadrem ho neutřeš, protože on z toho chladiče pořad přitéká, dokud není úplně odsátý. Když už z té vany nevyteče vše, tak alespoň toto.

Odesláno

No právě kvůli té vaně, kde toho zbejvá daleko víc a větší humus, tak bych se na nějaké odsávání z výměníku....

Jinak každej tady řeší pořád oleje... Myslím si, že vyslověně špatnej olej snad dneska nejde koupit. A kdyby ho každej měnil po 10 tis. jako já, tak nebude problém ani s tím nejhorším. Ale ono je to u ojetejch křápů stejně pozdě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...