Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar vsichni sem z tuning fora ale pac mi na muj dotaz nedokazal nikdo dost presne odpovedet otacim se na vas...lidi primo od znacky :D

Znamy si nedavnou koupil uplne nove vozidlo Peugeot 407 s motorem 2.0 HDI se 136 kobylkama...se sestistupnovou prevodovkou...ma to mit udajne 5.9l/100km spotrebu...ale zere mu to necelych 9l/100km...a to s tim jezdi docela slusne...:(

No a me by zajimal vas nazor na tohle...jestli je to normalka...nebo je v tom nejaky hacek...:(

Diky...Lenulka...;)

Odesláno

Tak, tak, to hdi dělávají, když jsou nový. Ta spotřeba bude klesat, ale po kolika ujetých km si to sedne, to přesně nevím. To snad prozradí někdo, kdo hdi má a koupil ho novej.

Odesláno

jinak na hlavni strance www.peugeot-club.cz je clanek o zkusenostech se 407, tak si muzes pocist, je v nem taky stiznost na vysokou spotrebu ( auto melo asi 1000 km )

Odesláno

Spotřeba na papírech vždycky kecá, stejně jako palubní počítač! To? alespoň má zkušenost. :papa

A jestli to chápu správně, tak \"Leňulka\" vypadá na ženské jméno. Konečně snad první holka na diskuzi!!! Vítej a vydrž! ;):papa

Odesláno
Napsán autorem Operator

Spotřeba na papírech vždycky kecá, stejně jako palubní počítač! To? alespoň má zkušenost. :papa

A jestli to chápu správně, tak \"Leňulka\" vypadá na ženské jméno. Konečně snad první holka na diskuzi!!! Vítej a vydrž! ;):papa

nechci te zklamat...zenska sice jsem...ale vlastnim Octavku...takze sem jaksi nezapadam :(

Odesláno

Operatore, asi Te zklamu, ale kdybys projel historii, par slecen, ktery psaly bys nasel, takze neni prvni. To neznamena, ze tu nejsou takovy, co si to forum denne ctou a jen neodpovidaj.

Odesláno

Operátore, Ty sis jako malej kluk hrál s panenkama??????

Doufám, že ne = většina holek si nehrála s autíčkama a naší lásku k autům nechápou (stejně, jako my nechápeme některé jejich zájmy - spíš to na nás chlapy působí téměř jako deviace).

Holt se smiřme s tím, že fórum o autech bude zákonitě převážně pánská záležitost a holky se tu budou vyskytovat spíš vyjímečně - i když i já bych byl rád, kdyby se jich tu vyskytovalo víc, ale reálně to prostě není možné.

Odesláno

Ale mně se třeba moje Luca snaží pomáhat, když něco dělám na autě.Zatím absolvovala specializaci na přidávání plynu, šlapání na brzdu a svícení a podávání klíčů.Ale snažím se jí pomalu vysvětlovat co na co je a už pochopila i funkci spalovacího motoru, spojku, svíčky atd. Jenže já když něco spravuju, tak jsem většinou nasranej a tak se mnou raši v garáži není.Ale snahu má a to se cení.:papa Koneckonců je to její auto, já ho akorát zaplatil:D

Odesláno
Napsán autorem Hadra

Koneckonců je to její auto, já ho akorát zaplatil:D

Já to mám obráceně, mě to auto koupila mladá k narozeninám!!!!!!!!!!!!!!!!

No je to tak, že mladá je Slovenka a v čechách si auto nemohla přihlásit. Takže ho mám na sebe přihlášený já a jezdím s tím taky já, i když vyhrožuje, že už bude muset začít jezdit i ona.:bojim:bojim:bojim

[Editován dne 1/13/Thu, 13 Jan 2005 07:47:53 +0000Thu, 13 Jan 2005 07:47:53 +0000Thu, 13 Jan 2005 07:47:53 +0000Thu, 13 Jan 2005 07:47:53 +0000 Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...