Dave_k Odesláno 11. leden 2005 Odesláno 11. leden 2005 Pěkná krvavá lázeň. Ještě že už jsem po večeři. Nechtěl bych v to sedět. Když řidič vystoupil tak musel vypadat jako masovej vrah. Citovat
vector Odesláno 11. leden 2005 Odesláno 11. leden 2005 Napsán autorem destiny http://www.hermik.cz/srna/index.html Koukám, že srnky neuměj moc nastupovat do auta. Ta co jí srazila máma nechtěla nastupovat, ale zase urazila nárazník a pár dalších věcí. Citovat
Hadra Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 To je nářez, já teda taky srazil srnu, stálo mně to \" krásnou tuningovou masku na Shade\"a uražený přídavný světlo.Následně byl guláš.A dobrej:D Citovat
kveton Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 tak to je huuuusty! kamos takhle jednou taky srazil srnu, nalozil do auta a pred barakem se mu probrala!!! Co me tam ale trosku nesedi je zakrvacena sedacka u ridice! Citovat
Hadra Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Ona taková srnka ti může klidně zlomit vaz nebo urvat hlavu.Když Ti proletí hřbetem napřed vnitřkem auta, tak to musí být pecka jak sviňa. Citovat
Driver Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Tak tohle bych uklízet nechtěl, na tohle by byli i čistící přípravky od Helmuta z teleshopingu krátký Citovat
Hadra Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Nebo si pozvat Wolfa z Pulp Fiction..........dobrej film:D:papa Citovat
Operator Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Tak to je fakt hnus hnusnej!!! Blééé-é-é-é!!! Nicméně, s tim čištěnim, jestli jste si všimli, tak na palubce už má připravený takový ty vlhčený ubrousky, tim to určitě zvládne... ;) [Editován dne 12/1/05 Operator] Citovat
Petr605 Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Já bych tipnul, že to auto je na odpis. To už nikdo nevyčistí tak, že to bude jako před tím. Ale musel jet jak prase, když tu srnku takhle rozpůlil... Citovat
Gotrek Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Jak u řezníka... Řidič je ale geroj, ustál to, zvratky nikde vidět nejsou (tedy v autě). Ehm ustál, tedy pokud polovina té krve není jeho... by mě zajímalo jak dopadl. U nás to ale nebylo, dle mundůru příslušníka. Citovat
Tazman Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Pěkná prácička, ale čistit bych to nechtěl!!!!!! Citovat
Operator Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Napsán autorem Gotrek Jak u řezníka... Řidič je ale geroj, ustál to, zvratky nikde vidět nejsou (tedy v autě). Ehm ustál, tedy pokud polovina té krve není jeho... by mě zajímalo jak dopadl. U nás to ale nebylo, dle mundůru příslušníka. ...a podle přední SPZ, a dvojbarevných majáčků,.. :P:P;) Nicméně asi začnu vozit v autě pro podobný případy náhradní oblečení. Myslim, že na to jeho nepomůže už ani Persil a při představě ještě sepisování ňákýho protokolu oblečenej v srnčim guláši bych asi non-stop zvracel. :D;) Ale vemte si, že to pak někde vyčistěj, opravěj a vy si to pak někde v bázu koupíte. No hnus! [Editován dne 12/1/05 Operator] Citovat
sipka Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Je to hustý, ale myslím, že je to podvod. Jenom dobře udělaná fotomontáž. Protože, když se podíváte tak je zasviněný i celý opěradlo řidičovy sedačky. A kdyby tam byl opřenej tak by to nemohlo být takhle zasviněný. Srnu asi srazil, ale někdo to trošku přibarvil. Citovat
Gotrek Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Napsán autorem sipka Je to hustý, ale myslím, že je to podvod. Jenom dobře udělaná fotomontáž. Protože, když se podíváte tak je zasviněný i celý opěradlo řidičovy sedačky. A kdyby tam byl opřenej tak by to nemohlo být takhle zasviněný. Srnu asi srazil, ale někdo to trošku přibarvil. Mě zase zarazily kapky krve na zadní straně zadního nárazníku, ale pak jsem si říkal, že to tam nakapalo, když otevřel páté dveře, aby to mohl vyfotit. Možná to není přibarvený, ale polovina krve je vážně z řidiče jak jsem psal... Citovat
Operator Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Já bych v tom podvod nehledal. To opěradlo řidiče neni vidět celý, jen růžek a na ten to klíďo píďo \"ukápnout\" mohlo. Stačilo, jestli se snažil intuitivně řidič uhnout tělem a trochu se na tý sedačce hejbl. Citovat
kveton Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 s tim operadlem ridice me to taky nepasuje, jedine ze by si pred tou srazkou lehnul Citovat
Driver Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 To jako myslíte, že to byla fingovaná nehoda? Srnec mu chodil za starou tak ho zabil a potom to narafičil jako nehodu Citovat
Operator Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 ne ne, já myslim, že ten řidič měl v tu chvíli strašnou chu? přefiknout ňákou samičku!!! :D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.