Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.

Mohl bych i ja poprosit o zjisteni jaky typ kotoucu mam? VF33HNFUB82875138. (pripadne i jaky typ desticek je doporucovany)

Diky moc.

Odesláno
Zdravim.

Mohl bych i ja poprosit o zjisteni jaky typ kotoucu mam? VF33HNFUB82875138. (pripadne i jaky typ desticek je doporucovany)

Diky moc.

Jeste pro doplneni,jake predni kotouce byste doporucovali?

v peugeot servisu mi prozradili tyto ceny:

predni

sada kotoucu - 4320,-

desticky - 2186,-

zadni

sada kotoucu - 2356,- (pry bez loziska)

desticky - 1643,-

nevim co to bylo za znacky, technik mi rekl jen ceny a k tomu cca 2000,- za praci.....ale hned mi rekl, ze maji akci ze s autem rv 2003 mam narok na 30% slevu na original nahradni dily

jen me trochu vydesila cena prednich kotoucu, ty by sly urcite sehnat levneji ne? :roll

Odesláno

ahoj, zadní kotouče bez ložiska--42 49 90--, zad.desky--42 54 67--,

před. kotouče--42 49 84--, před. desky--42 54 71--

jestli můžu poradit, nedával bych to měnit pežotu:bojim--i přes tu jejich slevu koupíš tyto náhr. díly v druhovýrobě levněji, v malém servisu bude i levnější práce..., kup třeba zn.FERODO, ATE, TRW, jsou to gut značky(myslím kotouče i desky):papa

určeno pro MaP

[upravil dne 31/1/11 14:29 ozzy56]

Odesláno

Ja kotouce zvolil dopredu drazkovane Bremba Max a dozadu klasicke Bremba. Desticky tvrdsi Textary kvuli drazkovanym kotoucum. Zitra by to melo byt hotove tak muzu napsat cenu.

Guest Brendik
Odesláno

Ahojte viete mi prosím zistiť aké mám zadné kotúče podľa vin VF33ERHYB83513745 Ďakujem.

Odesláno

Tak brzdy sou vymenene. Do peugeotu sem to nakonec nedal (i po sleve by byla koplet cena kolem 10 000,-). Nechal sem to udelat v jedom malym servisu, dali mi tam kotouce i desky Jurid a cena komplet se vsim 7500,-, tak snad budou dobre slouzit.

Odesláno

Asi tak nějak ... :) Taky se mi nikdy nestalo že bych udělal brzdy a po výměně to nějak dobře brzdilo.... Vždycky to chtělo několik desítek kilometrů než si to trošku sedlo ...:papa

Odesláno

Taky mam hotovo. Predeni kotouce Brembo Max - 4000,- , desky Textar - 1500,-. Zadni kotouce klasicke Bremba - 1600,- , desky Textar - 1000,-. Zatim si sedaji takze je netrapim ale verim ze budu spokojen. Uz se nemuzu dockat az to vyzkousim a poradne na to hnapnu.

Guest Brendik
Odesláno
Brendik

kotouč s ložiskem, obj. číslo 4249 34 v pežo

Ďakujem za odpoveď.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mohl bych poprosit,taky o zjištění,jaké kotouče.Přední jsou už zralé na výměnu a na zadní jsem se nedíval,ale pro jistotu,taky poprosím (a taky jestli mají ložisko).VIN : VF33ERHYB83583750.Taky by mne zajímalo,po dvou letech co mám auto,jestli je to combi,nebo SW (chci koupit vanu do kufru).Děkuji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...