Přejít na obsah

henrich

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

Vše od uživatele henrich

  1. henrich

    Ram okolo klimy

    farba cierna potrebujem len vediet kde sa to da kupit
  2. Zdravim potreboval by som zistit kde sa da kupi ten stredovy ram co ide od riadiacej paky az po horne otvory kurenia teraz ho mam strieborny ale chcem ho iny.
  3. Chcem sa opytat kde by sa dal zohnat ramik stredoveho panela.poradte daku stranku.
  4. henrich

    Antipolution faul

    nevies mi povedat blizsie co by to mohlo byt
  5. Zdravim dnes prislo autozo servisu bolo na prehliadke.Nahrali mi novy softver a ked som sa bol previest tak asi v 110 km rycholsti mi vypisalo antipolution faul a svieti kontrolka.Pomozte co to moze byt?Problem nevidim ziadny [upravil dne 3/2/11 16:36 henrich]
  6. Zdravim chcem sa opytat mam trosku problem zo startom rano. Start ok len to zacne trosku skakat otacky hore dole po mierno pridani to prestane.Nerobi to vzdy.A ked to spravi tak rano ked je zima.Tepli to uz nerobi.
  7. henrich

    Brzdy

    pozeral si to podla vinka?aby som si nekupil hlupost.
  8. henrich

    Brzdy

    takze su z loziskom?
  9. Zdravim chcem vas poprosit o zistenie zadnych kotucov ci su s loziskom alebo bez potrebujem vymenit a neviem ake VF33ENFUB82948733 vin. Dakujem
  10. Zdravim.Chcem sa opytat mam 307 SW a pri brzdeni pocujem suchanie.netrasie volantom platnicky ok,kotuce ok.Len to pocut ako brzdim .Je to normalne.
  11. Zdravim potrebujem pomoct smrdi mi kurenie,klima vydenzifikovana,pelovy filter novy,aj tak smrdi.voda z chladica vyzera ze nemizne.uz neviem poradte.smrdi to ako magi. [upravil dne 21/5/10 henrich]
  12. Zdravim chem poradit smrdi mi kurenie ale ked ide teply vzduch.klima vycistena uz 3 krat.nic mi nemizne.ale smrdi to riadne.
  13. zdravim chcem poradit mam problem z ventilatorom kurenia obcas mi ho vobec nezopne.ked pobucham po pravej strane od spolujadca tak ho zopne.
  14. henrich

    cistenie klimatizacii

    tak to mozem nastriekat tam kde je pelovy filter a bez beziaceho motora
  15. henrich

    cistenie klimatizacii

    K2 Klima Doktor
  16. henrich

    cistenie klimatizacii

    prave ze tam nieje
  17. Zdravim mam peugeot 307 a kupil som cistic klimy.kde to mam nastriekat?Tam kde je pelovy filter?klima ma byt zapnuta ci nie?
  18. zdravim chcem sa opytat kedy treba skontrolovat vodu v chladici za studeneho motora alebo tepleho.lebo za studeneho je min a tepleho je max.
  19. prosim vas poradte mi niekto pocas jazdy mi zacne pipat multi.displej pipa to aj 10 krat ale neukazuje to ziadnu chybu.
  20. zdravim vas mam problem taki ze pocas jazdy mi zacne niekedy pipat na multi.displeji nieco ale neukazuje ziadnu chybu.moze to byt teplota.pipne to tak asi osem krat a potom to prestane.
  21. prosim vas ked zamknem dial.ovladacom auto tak mi zacne blikat ochrana na pristrojke aj vnutorne uzamykanie dveri.co to znamena Vlákno přesunuto do správné sekce. Duplicitní vlákno smazáno. Uprav si vlákno dle Pravidel fóra , jinak mažu. Díky, Béďa. [upravil dne 7/12/2009 Béďa]
  22. prosim niekedy mi zapipa na multi.displeji.neukazuje mi ziadnu chybu moze to byt teplota [upravil dne 7/12/2009 Béďa]
×
×
  • Vytvořit...