Přejít na obsah

Balci

Uživatel
  • Počet příspěvků

    136
  • Registrace

Vše od uživatele Balci

  1. Balci

    historie podle VIN

    Také moc děkuji...
  2. Balci

    historie podle VIN

    Dobrý den. Pokud by bylo možno byl bych také rád za výpis - VIN: VF33CNFUC83246241 . Předem moc děkuji.
  3. Balci

    Peugeot 307 zadní světla

    Ja mam ty LED ( ale cervene ) ny stribrnem - . Jsou super. Nemel jsem s nima zadne problemy a krasne sviti. Jine bych nekupoval. Pred tim jsem zkousel neco jako ty tvoje dvoje prvni vybrane a byla to hruza. Spatne spasovane, nekvalitne udelane s ruznymi kazy. No hruza.
  4. Máš to super. Já chci takýýýý.
  5. Balci

    Balciho P307

    Děkuji. Taky z toho mám radost. Hlavně jsem rád že nemusím mít výšky někde provizorně chycené na A sloupku nebo dveřích. Ale bylo štěstí že to vyšlo rozměrově. Je to opravdu tak tak.
  6. Balci

    Balciho P307

    A už jen vsadil výš. repráček a zpět do palubovky...
  7. Balci

    Balciho P307

    Do plastové mřížky jsem vyřezal otvor. Vypiloval, upravil a nalepil schránku na samotnou výšku.
  8. Balci

    Balciho P307

    Do otvorů pro původní výšky jsem umístil výškové výhybky. Bylo to tak tak ale podařilo se. Musel tam ještě zůstat prostor na samotnou výšku.
  9. Balci

    Balciho P307

    Je to foceno mobilem tak se omlouvám za kvalitu. Byl to boj ale nakonec tam sedlo. Co nejdřív se pustím do montáže repra.
  10. Balci

    Balciho P307

    1.
  11. Balci

    Balciho P307

    Zásilka dnes konečně dorazila tak snad zítra vše nainstaluji...
  12. Balci

    virtual tuning

    Presne. Nacerno masku a a kola a neni co resit... Bude to pecka...
  13. Balci

    Balciho P307

    Zesilovač v případě potřeby se může kdykoliv dokoupit...
  14. Balci

    Balciho P307

    Jak jsem již napsal. V plánu bylo vyměnit orig. radio za lepší a to je zřejmě jakékoliv. Pokud by šlo čistě o hudbu jasně že by byly mnohem lepší volby. Mě šlo i o multimedialní využití a to splňuje dostatečně. Tak jako tak věřím že rozdíl oproti tovarnímu audio bude markantní.
  15. Balci

    Balciho P307

    Samozřejmě že o foto se podělím a pokud budu moc rád poradím.
  16. Balci

    Balciho P307

    Žádné tlumení dveří či vedení nové kabeláže dělat nebudu. Za 1. Není na to čas a peníze a za 2. Nejsem žádný audiofil kterému by vadily případné nedostatky. Výměna byla od začátku plánovaná jen kvůli opravdu katastrofalní orig. repro soustavě a rádiu které prakticky nepřehraje žádné formáty. O kompatibilitě s USB flashkou či SD kartou nemluvě.
  17. Balci

    Balciho P307

  18. Balci

    Balciho P307

    Tak po delší odmlce dostala 307ka novou hudbu. Orig Clarion letěl do koše a bude nahrazen 2DIN Macromem. Původní repro ( zda-li se tak vubec dají nazvat ) vystřídá repro soustava MTX.
  19. Balci

    Transparentní barva na světla

    http://www.tintek.cz/clanky/tonovani-svetel
  20. Balci

    Lidskej nevkus

    Tak ja jsem do tohodle vlakna jeste nikdy nepsal ale tohle me zlomilo. Akorat si nejsem jist svoji reakci. Tohle zrejme neni uz ani k smichu. Je mi uprime lito majitele... a myslim si ze je na povazenou vyhledani odborne pomoci.
  21. Balci

    Balciho P307

    Jo jo, v prednich blinkrech jsou smerove zarovky Osram Diadem...
  22. Balci

    Balciho P307

    Diky...
  23. Balci

    Balciho P307

    Ahoj. Jedna se o normalni lepici chromove listy. Prodavaji se v kazdem druhem obchode s autodoplnky. Jsou v ruznych sirkach a o delce jakou chces. Stoji to par korun. Samozrejme zalezi na rozmeru. Z druhe strany je lepici paska takze staci ocisti, odmastit misto kam je chces nalepit a je hotovo. Drzi to jak pribite zima, leto...
  24. Balci

    Podlozky pod kola...

    Mimochodem jak tak prolizam net tak zjistuji ze Eibach nedela pulky. Jen 10, 20, 30 atd. Nebo se pletu?
  25. Zdravim chlapy. Mam dotaz ohledne podlozek pod kola. Premyslel jsem ze bych nejake dal ale nikdy jsem zadne nemel tak nevim jestli neni nekde v tom zakopanej pes. Mam ted orig. Peugeot 16\" ET 31. Potreboval bych radu. Za 1. Jake by byly nejvhodnejsi? Nevim jestli 15mm nebo 20mm. Za 2. davaji se standartne i na predni napravu? A jestli ano netrpi tim nejak vyrazneji naprava ci rizeni? Za 3. Ma cenu kupovat nejake drahsi jako treba Eibach atd. anebo je to v podstate jedno? Je u kvalitnejsich vyrazne lepsi zpracovani ci vahovy rozdil? Jde mi o to ze treba na 2 ks 10mm podlozkach tam muze byt rozdil i vic jak 1000,- tak jestli to ma smysl. Dekuji za rady...
×
×
  • Vytvořit...