Přejít na obsah

MaP

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2011

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Chodov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

MaP's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Prosím o info k vozu VR3UPHMHDMT041065 Děkuji
  2. Návod važně super. díky za něj. Minulý víkend sem podle něj měnil celé páčky pod volantem na 307 a uplně v pohodě. Airback šel úplně v klidu vycvaknout a vyndat, šroub už šel trochu hůř povolit,ale nakonec povolil a trochu boj byl se sundáním volantu a zde skutečně paltí, kde nepomůže síla, tak musí pomoct ještě větší. Středový sroub nevyšroubovat úplně a s volantem lomcovat, vyklat ze strany na stranu a tahat silou k sobě a opravdu silou...prostě se nebát..mě povolil asi po hodině přemlouvání . pak už to bylo jednoduché.
  3. Zdravim. Nakonec se sterace z nejakeho zahadneho duvodu umoudrily a funguji tak jak maji . V patek sem jel z prace s tim, ze to odvezu jeste k jednomu manikovi jestli ho neco nenapadne a jak sem jel, tak sem si rekl, ze ty sterace vyzkousim, abych mu pak posal co presne delaji...a svete div se, funguji jak maji. Je na to nejake rozumne vysvetleni?
  4. Takze situace je takovato. Sehnal sem jednoho manika co tvrdi, ze dela diagnostiku vsech aut, tak sem mu auto zavezl, on pripojil cosi maleho o velikosti PDAcka a po asi 5ti minutach pravil, ze to nenstavi, ze se specializuije na BMW Pro jistotu jsem volal do peugeotu, nastesti byl mechanik docela vstricnej tak mi prozradil abych zkontroloval jeslti jsou ty packy se stejnou sbernici, tedy DAV nebo Delphi. Obje jsou COM 2000 DAV a pokud jsou stejne, tak by diagnostika mela pomoc. Jenze akorat se chystal na dovolenou a prej to tam nikdo jinej nedela, takze bych mohl nejdriv za 10 dni to privest. Ptam se tedy jeslti neznate nekoho v okoli Karlovych Varu s diagnostikou, kdo by mohl na to kouknout pripadne nastavit. Dekuji.
  5. daval sem uplne nove....vim, ze kdybych mel ESP, tak bych musel na konfiguraci BSI pri novych packach...
  6. Ahojte všichni. O víkendu sem měnil páčky pod volantem na mojí 307. Výměna proběhla relativně v pohodě (airback šel v pohodě dolů, šroub z volantu vzdoroval trochu dýl, sundání volantu - to byla potřeba ještě větší síla a samotná výměna páček pak v pohodě). Po smontnování a zapojení baterky jdou blinkry, světla, mlhovky úplně v pohodě, zadní stěrač a zadní ostřikování taky v poho,ale přední stěrače blbnou. Tuknu do páčky dolů, jednou setře, přimáčknu k sobě - jednou setře (nepustí ostřikovače), pak se otřikovače sem tam chytnou když zatlačím páčku směrem dolů, když přepnu do první polohy (automatické stíraní, mám dešťový senzor),tak setre 3x za sebou. Napadá vás někoho čím by to mohlo být? bude potřeba diagnostika? Děkuju za názory a rady.
  7. MaP

    Ulomená páčka blinkru

    Tak se mi to provizorne povedlo opravit...konektor s kablikama nastesti nebyl utrzenej, tak ho stacilo jen zapojit a blinkry jdou, takze sem ten ulomenej konec prilepil a zatim to drzi...ted uz jen sehnat nahradni packy (nemusi byt uplne novy ) a vymenit (jeste, ze tu je navod jak ty packy sundat )
  8. MaP

    Ulomená páčka blinkru

    Prepínací funkce s přepínačem světel Prepínací funkce s ukazatelem směru (blinker) Prepínací funkce se stírací funkcí Prepínací funkce s ostřikem Prepínací funkce se stírací funkcí s intervalem Prepínací funkce s ostřikem a setřením Prepínací funkce s funkci zadniho ostrikovace-sterace Prepínací funkce se zadním stíráním Prepínací funkce s funkcí mlhových světel Prepínací funkce s funkci koncoveho mlhoveho svetla vybavení vozidla pro vozidla s airbagem Prepínací funkce s funkci palubniho pocitace vybavení vozidla Pro vozidla s destovym senzorem nemam ESP
  9. Zdravím. Dnes rano při vystupování se mi stala taková nemilá věc a sice, ze mi sjela ruka z volantu a ulomil sem si páčku blinkrů. Ne celou,ale jen ten kus s ovladáním světel a mlhovek. Světla naštěstí svítí (mám aktivované denní svícení v BSI),ale bohužel nejdou blinkry. Mají sice snahu, že z 10ti pokusů občas blikne,ale to není použitelný. Má otázka zní jeslti se to dá nejak opravit, respektive kam kouknout, abych zajistil alepsoň funkčnost bklinkrů. Konektor a drátky z ovladacě zdá se, že nejsou poškozené. Pokud mě čeká výměna páček, tak nemáte náhodou někdo na prodej? Díky za náměty. VIN: VF33HNFUB82875138
  10. MaP

    servisna prehliadka

    a jeste druha strana
  11. MaP

    servisna prehliadka

    Tady je plan udrzby z \"Peugeot 206 jak na to\"
  12. MaP

    Pípnutí - ice alarm

    Me to taky prestalo pipat...na PP jen hlaska Ice Alert. Jinak ostatni zvuky zvuci (zatazena rucka, hladovy oko).
  13. MaP

    Krádež Peugeot 307 SW (Praha)

    Zdravim. To je mi vazne lito co se stalo. Kdyz sem to rikal manzelce, tak hned letela k oknu zkontrolovat ty nase mazliky. A nemohlo se stat, ze ho jen odtahli? Za spatny parkovani, blokovy cisteni nebo tak neco? V kazdym pripade drzim palce at se co nejdriv najde.
  14. MaP

    O jaký konektor se jedná

    Diky Ferry, cidlo dorazilo v poradku a je namontovane...jeste jednou diky
  15. MaP

    O jaký konektor se jedná

    Diky Ferry, mas SZ
×
×
  • Vytvořit...