Lihous Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 Tak tady je video http://www.ulozto.cz/xLBGYGT/28042012006-mp4 nicmene na webu to moc nejede Proc nevim v notasu a MT v pohode Citovat
Haryk Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 to odkápávání je snad normální, chladič namrzá a teplej vzduch led rozpouští, jako v lednici, když se nedovře tak se taky počůrá Citovat
Lihous Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 Normalni to je ale tady prislo ze to nedela tak jen \"ukazuju\" ze jo A ma to tak byt Cim vic vody pod autem tim lepe A pokud to takto \"kape\" neni co cistit a nema se kde delat smradlavej humus / pokud je \"pylovej filtr\" v poradku. Citovat
Vítek1 Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 no ale kdyz jedu tak se zahriva vyfuk 406 ma vyvod nad tepelnym stutem vyfuku tak nekape aspon me. ale kdyz stojim a striknu desinfekci na vyparnik tak krasne vytece ale je to asi v celku jedno Citovat
Leo Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Odkapávat to musí, protože jinak by se tam voda hromadila (a přeteklo by to ). Nemusíš nechat 30min volnoběh, stačí jenom jezdit a používat klimatizaci (u HDI ten výfuk není zas tak horký, aby se vše vypařilo). Za takto teplých dnů to jde samo. Čistit klimatizace se musí i když to odkapává, protože žebra klimatizace jsou vlhké a tvoří se na nich plíseň. Citovat
Leo Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Hodně záleží na tom jak se klimatizace používá, a jak se mění filtr, ale pokud si myslíte, že vám plíseň odteče tak toto přesvědčení s vámi nesdílím. Pokud se klimatizace vyčistí kompletně rozebraná tak to samozřejmě vydrží déle, ale čistit se musí. [upravil dne 2/5/12 06:40 od Leo] Citovat
Lihous Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Ale jasne ja to i nekde uz psal jinde pokud to smrdi musi se to urcite vycistit a to poradne. Ne jen nastrikat do ventilatoru nejkou \"mlhu\" ci dat pred spolujezdcovo sedadlo neco podobneho a tesit se jak to bude Ok. Tady uz opravdu pomuze jen radne vycisteni.To s vama souhlasim. Citovat
ozzy1 Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Vítek1,a nezapoměl jsi vypnout vnitřní cirkulaci? Citovat
Guest zelda93 Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 jo, tak to já klimatizaci neřeším. auto mam asi 3 měsíce z bazaru napřed pořešim jiný věci a pak teprve klimu když už tam je. nevím jestli vubec funguje nebo chce jenom naplnit... vi jn že při topení musí být větrák naplno jinak nefachá .-D ale jinak fajne Citovat
matejgigi Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Zdravím hoši mám taký problém... V týchto letných dňoch, keď viac používam ofukovanie či už bez klímy, alebo s klímou, veľmi smrdí vzduch, ktorý ide z výduchov. Smrdí to ako smradlavé ponožky... Čo sa týka klímy, funguje veľmi dobre, po chvíli fúka silno a chladno Má niekto nejaký nápad, ako sa zbavím toho nepríjemného smradu? Vopred Ďakujem Citovat
Vítek1 Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 vycistit klimu. nejlip asi pena na vyparnik. ja pouzivam treba ajatin ve velkych davkach velkou injekcni strikackou s hadici a rozprasovacem Citovat
matejgigi Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Vítek, myslíš, že to bude klímou, keď mi to smrdí aj keď mám pustené ofukovanie a \"AC\" vypnuté? Citovat
koblih69 Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Je to tu řešeno mnohokrát - já jsem v místě levé nohy spolujezdce oddělal plast středového tunelu, nahmatal odtokovou hadici odpojil jí a hadičku s čističem nasoukal pěkně nahoru a pořádně vystříkal. Většinou to přes léto vydrží. Ono to smrdí hlavně proto, že máš AC vypnuté - schválně si to vyzkoušej, pojezdi s klimou a pak vypni a chvíli jeď bez ... a uvidíš [upravil dne 12/5/12 12:10 od koblih69] Citovat
Vítek1 Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 urcite to bude klimou. jak pise koblih bud odtokem nebo se da vyndat ventilator a hlavne vymenit filtr. jeste muzes mit ucpanou tu odtokovou hadici Citovat
matejgigi Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Hľadal som tu slovo \"smrad\", čosi som našiel, ale chcel som sa uistiť. Takže ďakujem za cenné rady, keď budem mať čas, pustím sa do toho... Citovat
koblih69 Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Každopádně ty \"bomby\" co zapneš v kabině a pustíš vnitřní okruh nic moc. I když jedna výjimka která se zdá celkem slušná asi je: http://www.express-color.cz/products/ceresit-stop-bakterie-dezinfekcni-sprej/ Nicméně já bych koupil sprej s hadičkou... a zbytek už tu je. Citovat
matejgigi Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Fúha, chlapi, nejako ste sa tu rozpísali... Lihous ďakujem za podrobný popis Citovat
Lihous Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Pro Koblih69 Ty veci co se nastrikaji do ventilatoru ci jen do interieru na vnitrni okruh jsem nazval pracovne \"posledni zachrana na ceste pro dojeti\" .... Ucinek prakticky zadny a cena pomerne silena a to jsem kupoval od Valea Citovat
Kupca Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Ke klimě můžu říct osobně a ze svých vlastních zkušeností čístit před a po letní sezoně, klima nesmí nikdy smrdět, jak začně smrdět je to hotovec a výměník je tak zarostlý krásnou černou plísní a při každý puštění ventilátoru tento bordel dýcháte. Viděl jsem takhle zarostlej celej prostor boxu topení větrání v kámošovým autí, porád něvěděl proč ho bolí hlava a proč porád pokašlává a dotáhl to tak daleko až na ten bordel má alergii. Já osobně tam navalím celej ten sprej a nechávám ho tam působit dle návodu. Dvě kila za sprej není tak hrozný jak platit poplatky u doktorů a pak za léky . No a to že z něj teče voda je přece docela normální, v lednici se také tvoří námraza, kterou je potřeba odstraňovat. Čím větší diference teploty tím více jinovatky na výměníku. Citovat
matejgigi Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 Dnes som sa do toho pustil... Najskôr som dal odstránil plast stredového panela na strane spolujazca, kde som sa dostal k hadici z odparníka. Spodná časť bola prístupnejšia, tak som ju vytiahol a ovoňal, či tá hadica smrdí. Ale nesmrdela, tak som ju dal späť... Potom som otvoril kapotu, dal dole plastový kryt pod čelným sklom a dostal som sa k peľovému filtru. Je síce \"Made in Poland\", ale po tom, čo som ho vyprášil a vyfúkal, tváril sa, že je nový Potom som naštartoval, najskôr som pustil fúkanie bez klímy, všetko v pohode, keď som pustil klímu, začalo smrdieť. A preto sa chcem opýtať, že ako mám podľa Vás ďalej postupovať, pretože nechcem rozobrať celé auto a všetko to tam v strede bolo dosť natesno... Máte nejaké nápady? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.