Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to odkápávání je snad normální, chladič namrzá a teplej vzduch led rozpouští, jako v lednici, když se nedovře tak se taky počůrá

Odesláno

Normalni to je ale tady prislo ze to nedela tak jen \"ukazuju\" ze jo :)

A ma to tak byt

Cim vic vody pod autem tim lepe :D

A pokud to takto \"kape\" neni co cistit a nema se kde delat smradlavej humus / pokud je \"pylovej filtr\"

v poradku.

Odesláno

no ale kdyz jedu tak se zahriva vyfuk 406 ma vyvod nad tepelnym stutem vyfuku tak nekape aspon me. ale kdyz stojim a striknu desinfekci na vyparnik tak krasne vytece :P ale je to asi v celku jedno

Odesláno

Odkapávat to musí, protože jinak by se tam voda hromadila (a přeteklo by to :D). Nemusíš nechat 30min volnoběh, stačí jenom jezdit a používat klimatizaci (u HDI ten výfuk není zas tak horký, aby se vše vypařilo). Za takto teplých dnů to jde samo. Čistit klimatizace se musí i když to odkapává, protože žebra klimatizace jsou vlhké a tvoří se na nich plíseň.

Odesláno

Hodně záleží na tom jak se klimatizace používá, a jak se mění filtr, ale pokud si myslíte, že vám plíseň odteče tak toto přesvědčení s vámi nesdílím. Pokud se klimatizace vyčistí kompletně rozebraná tak to samozřejmě vydrží déle, ale čistit se musí.

[upravil dne 2/5/12 06:40 od Leo]

Odesláno

Ale jasne ja to i nekde uz psal jinde pokud to smrdi musi se to urcite vycistit a to poradne.

Ne jen nastrikat do ventilatoru nejkou \"mlhu\" ci dat pred spolujezdcovo sedadlo neco podobneho a tesit se jak to bude Ok.

Tady uz opravdu pomuze jen radne vycisteni.To s vama souhlasim.

Guest zelda93
Odesláno

jo, tak to já klimatizaci neřeším. auto mam asi 3 měsíce z bazaru napřed pořešim jiný věci a pak teprve klimu když už tam je. nevím jestli vubec funguje nebo chce jenom naplnit... vi jn že při topení musí být větrák naplno jinak nefachá .-D ale jinak fajne

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím hoši ;)

mám taký problém... :( V týchto letných dňoch, keď viac používam ofukovanie či už bez klímy, alebo s klímou, veľmi smrdí vzduch, ktorý ide z výduchov. Smrdí to ako smradlavé ponožky... Čo sa týka klímy, funguje veľmi dobre, po chvíli fúka silno a chladno :P Má niekto nejaký nápad, ako sa zbavím toho nepríjemného smradu?

Vopred Ďakujem

Odesláno

Je to tu řešeno mnohokrát - já jsem v místě levé nohy spolujezdce oddělal plast středového tunelu, nahmatal odtokovou hadici odpojil jí a hadičku s čističem nasoukal pěkně nahoru a pořádně vystříkal. Většinou to přes léto vydrží.

Ono to smrdí hlavně proto, že máš AC vypnuté - schválně si to vyzkoušej, pojezdi s klimou a pak vypni a chvíli jeď bez ... a uvidíš :D

[upravil dne 12/5/12 12:10 od koblih69]

Odesláno

Pro Koblih69

Ty veci co se nastrikaji do ventilatoru ci jen do interieru na vnitrni okruh jsem nazval

pracovne \"posledni zachrana na ceste pro dojeti\" ....

Ucinek prakticky zadny a cena pomerne silena a to jsem kupoval od Valea :(

Odesláno

Ke klimě můžu říct osobně a ze svých vlastních zkušeností čístit před a po letní sezoně, klima nesmí nikdy smrdět, jak začně smrdět je to hotovec a výměník je tak zarostlý krásnou černou plísní a při každý puštění ventilátoru tento bordel dýcháte. Viděl jsem takhle zarostlej celej prostor boxu topení větrání v kámošovým autí, porád něvěděl proč ho bolí hlava a proč porád pokašlává a dotáhl to tak daleko až na ten bordel má alergii. Já osobně tam navalím celej ten sprej a nechávám ho tam působit dle návodu. Dvě kila za sprej není tak hrozný jak platit poplatky u doktorů a pak za léky :D. No a to že z něj teče voda je přece docela normální, v lednici se také tvoří námraza, kterou je potřeba odstraňovat. Čím větší diference teploty tím více jinovatky na výměníku.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes som sa do toho pustil... Najskôr som dal odstránil plast stredového panela na strane spolujazca, kde som sa dostal k hadici z odparníka. Spodná časť bola prístupnejšia, tak som ju vytiahol a ovoňal, či tá hadica smrdí. Ale nesmrdela, tak som ju dal späť... :P Potom som otvoril kapotu, dal dole plastový kryt pod čelným sklom a dostal som sa k peľovému filtru. Je síce \"Made in Poland\", ale po tom, čo som ho vyprášil a vyfúkal, tváril sa, že je nový :)

Potom som naštartoval, najskôr som pustil fúkanie bez klímy, všetko v pohode, keď som pustil klímu, začalo smrdieť. A preto sa chcem opýtať, že ako mám podľa Vás ďalej postupovať, pretože nechcem rozobrať celé auto a všetko to tam v strede bolo dosť natesno... Máte nejaké nápady? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...