Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

pred jizdou zapnu webasto a po 20 minutach uz jen otru zbytky tajiciho snehu a jedu ;)

ale jet s vetsi vrstvou snehu, nez je jenom maly poprasek je fakt prasarna a jak uz bylo receno, clovek je pak nebezpecny ostatnim, ale i sobe

Odesláno

Když jsem začínal jezdit, tak jsem sníh na střeše nechával, neuvědomoval jsem si že by to mohlo nějak výrazně ohrozit bezpečnost na ulicích. Teď už ale dávám všechen sníh dole :roll

Odesláno

Tak u nás jsou za sníh taky pokuty, jen by se ale muselo chtít policajtum je rozdávat. VIZ: http://www.rozhlas.cz/motozurnal/bezpecnost/_zprava/824966

\"Podobných borců je bohužel na našich cestách víc než dost. I v naší anketě se k pověstnému tankovému průzoru přihlásila čtyři procenta respondentů. Možná netuší, že za to mohou dostat pokutu v blokovém řízení do dvou tisíc korun, jak potvrzuje dopravní policista Luděk Kulmon. „Zastavit takové vozidlo je samozřejmě nutnost, protože řidič musí být na špatné chování upozorněn. Případný finanční postih bude následovat v případě, kdy řidič nemá dostatečný výhled z vozidla – pěticentimetrová vrstva to rozhodně způsobí.\"

Ale nejhorší jsou tihle

snih_v-_aute.jpg

[upravil dne 27/1/11 01:02 Radek Hurvajz]

Odesláno

Nastartuju a ometám, vždy, a když ometu tak je aspoň trošku auto vyhřáté. Pitomci co vídám když nasněží, že maj na autě 20 a víc cm sněhu si asi myslej že jsou děsně ostrý. A to nejezdím tak často, ale po větších nadílkách sněhu se takových jedinců najde docela dost. Je to další z vlastností čecháčkovství. Ani bych se nedivil, že velká většina z nich taky řeší nízkou spotřebu auta, ale jak jim spadne na střechu 150 kilo sněhu na tak to nějak neřeší (krom toho že to i zvýší aerodynamycký odpor) jsou to frajeři..

Odesláno

ad jofo a sníh resp. led na návěsech kamionů

Stalo se mi už x-krát, že přede mne nebo i na auto odpadl velký kus ledu a sněhu (naštěstí nikdy s většími následky), ale nechápu, jak by to měl ten řidič kamionu zařídit, aby na střeše nic neměl, takže jsem to nikdy neřešil a byl rád, že se nic nestalo. Je to vůbec reálné, aby odmetl řidič kamionu např. plachtu?

Jinak k tématu - já ometám a škrabu maximálně a poctivě, světla, kapotu, střechu nevyjímaje...

Odesláno

Taky se pridam - pokud nejsem vylozene ve spechu ometam naprosto vse, snih na strese mi nevadi jen z duvodu ohrozovani aut jedoucich za mnou ale taky me stve jak to potom porad roztate steka na zadni sklo kdyz uz je auto vytopene ....

Odesláno
Je to vůbec reálné, aby odmetl řidič kamionu např. plachtu?

vlezie dnu a tou palicou co zdviha plachtu vzadu ponadvihuje vrchnu plachtu. ked je nalozeny tak neviem. ale mali by to robit urcite lebo ked este padne sneh mozno sa nic nestane. ale staci ked sa mu to tam dvakrat roztopi a zmrzne a ked potom padne taky fajne velky a tazky kus ladu to uz neni sranda. nedavno to bolo v spravach ze kamionu v miernej zakrute takto sklzol asi metrovy kus ladu a vletel rovno cez celne sklo protiiducemu autu dnu. nahodou to bol pug 407 sw. soferka utrpela tazke poranenie hlavy a kamionista pokracoval dalej.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

naprosto vzdy ometam cele auto,at je tam 1cm ci metr. A bytostne nesnasim,kdyz okolni ridici maji jen male kukatko jako pruhled nebo pul metru snehu na strese

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...