Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

BUdu měnit olej ve svém auti. Mám P306 2.0 HDi a v prodejně jsem zakopil olej Castrol Magnatec 10W-40 API, SL/CF, ACEA A3/B4 ----- VW 50101/50500, MB.Approval 229.1, Fiat 9.55535.D2

Mám s ním velice dobré a dlouholeté zkušenosti s tímto olejem, ale jen u benzinových motorů, Může tento typ oleje být v dieselu HDi???

Tento olej se rozděloval jak pro benz. tak diesel motory, ale na obalu nikde to nemužu najít... prosím o radu.:roker

Dík

Odesláno

V olejích se přesně nevyznám, ale originál se do 2.0 HDi dává TOTAL QUARTZ 9000 5W-40, pokud tam dáš olej se stejnou specifikací tak by neměl být problém... :papa

Odesláno
Proč ten kastrol všechny tak fascinuje ? Za cenu magnatecu 10W-40 se dá pořídit Total 5W-40 který tam patří. Ale holt zas nemá ty inteligentní molekuly ...:D

Napríklad to môže byť otázka dôvery.

Odesláno

Ahoj.Teď o víkendu jsem měnil oil a nalil jsem tam Castrol EDGE TURBO DIESEL 5W40 se stejnými parametry jako Total.Ten jsem v Praze bohužel nikde nesehnal,jedině v autodílech na objednávku.Ale to jsem si mohl objednat sám:).No nemohl jsem čekat,už jsem přejížděl km....

Odesláno

Jak pravil náš český velikán \"můžete s tím nesouhlasit, můžete o tom vést spory, ale to je tak všechno, co s tím můžete dělat \" a tím bych to uzavřel a dál už neřešil že magnatec 10W-40 je naprosto PRŮMĚRNÝ olej za nadprůměrné peníze :papa

Odesláno

volím klasiku co tam patří total 9000, 5w40 a v pohodě..ale ono když dodržíš zhruba specifikaci a k motoru se chováš normálně, tak i nějakej noname olej v klidu postačí, dneska je to spíše o dobrém pocitu :)

Odesláno
Proč ten kastrol všechny tak fascinuje ? Za cenu magnatecu 10W-40 se dá pořídit Total 5W-40 který tam patří. Ale holt zas nemá ty inteligentní molekuly ...:D

Napríklad to môže byť otázka dôvery.

Nebo spíš vymytosti hlavičky reklamou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...